Home » , » "Συγχαρητήρια" στο ΣΥΡΙΖΑ, μόλις πέρασε τη ΝΔ σε χυδαιότητα

"Συγχαρητήρια" στο ΣΥΡΙΖΑ, μόλις πέρασε τη ΝΔ σε χυδαιότητα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 | 2:25 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Τα Ταμεία είχαν καταρρεύσει, είχαν χρεοκοπήσει, είχαν κατακρημνιστεί επί κυβέρνησης Σημίτη. Τον Σημίτη μπορείς να τον κατηγορήσεις για πολλά πράγματα, π.χ. για την ενθάρρυνση της διαπλοκής. Πρέπει όμως από τον πρωθυπουργό Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση να ζητήσουμε συγγνώμη διότι από τότε είχαν καταλάβει ότι το ασφαλιστικό καταρρέει, ότι τα Ταμεία καταρρέουν, και έπρεπε να κάνουμε κάτι»

Νάσος Αθανασίου - βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Συγνώμη!
Συγγνώμη σου ζητώ, συγχώρεσε με, μετάνιωσα πικρά τ’ ομολογώ, σαν πρώτα τώρα πάλι ξέσκισέ με, το ξέρω ότι έφταιξα εγώ, που δε σ' είχα πλακώσει στις σφαλιάρες, μα σ' άφησα να φύγεις χαλαρά, να τώρα που ακούω κουταμάρες, του κάθε καραγκιόζη κερατά.

Εντάξει δεν το λέει έτσι ακριβώς το τραγούδι, αυτό όμως ταιριάζει με τα λόγια του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νο3, του ΣΥΡΙΖΑ. Να ζητήσουμε συγνώμη από το Σημίτη! (Το ΠΑΣΟΚ Νο2 ήταν του ΓΑΠ, ενώ υπάρχουν κι άλλα νούμερα Νο4 η ΔΗΜΑΡ, Νο5 το ΠΟΤΑΜΙ, και δε συμμαζεύονται).

Να ζητήσουμε συγνώμη από το Σημίτη για το ασφαλιστικό! Μόνο συγνώμη; Να μαστιγωθούμε κιόλας, να του φιλήσουμε όλες τις ελιές! Γιατί να μην του ζητήσουμε συγνώμη; Αυτός δε μας έβαλε στην Παγίδα του Ευρώ; Αυτός δεν πήρε τα δάνεια που έσκασαν μετά στις τσέπες μας; Αυτός δεν είχε τον Άκη, τον Παπαντωνίου και τόσους άλλους "εντιμότατους" κατάδικους; Αυτός δεν έκανε τις μεγάλες "μπίζνες" με το Κεφάλαιο; Που μας έβαλε μέσα κάτι δις με τους Ολυμπιακούς και που την κοπάνησε για να μην χάσει τις εκλογές, που ήθελε να καταστρέψει τους συνταξιούχους από τότε; Μην ξεχνάμε και τις Γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, την υπόθεση Οτσαλάν, τη μεγάλη κομπίνα του Χρηματιστηρίου... Να ζητήσουμε συγνώμη και γι αυτά;

Αλίμονο! Να μη ζητήσουμε συγνώμη; Όχι μια, πολλές! Συγνώμη λοιπόν κύριες και κύριοι συνταξιούχοι. Που κάναμε Σήμιτες πρωθυπουργούς, Άκηδες υπουργούς και τα λοιπά λαμόγια τα στείλαμε στη Βουλή, αντί στα κελιά των φυλακών. Συγνώμη για το ΛΑΘΟΣ. Συγνώμη επίσης που ξαναβάλαμε τους αλητήριους απατεώνες, που κονόμαγαν με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ στη Βουλή, ως δήθεν "αριστερούς" του ΣΥΡΙΖΑ. Συγνώμη για τη "μπουγάδα" γιατί τον Κηφήνα κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Χίλια συγνώμη άνεργε, που τους αφήνουμε ακόμα να μας καταστρέφουν και σα να μη φτάνει ο βασανισμός μας, τους ακούμε να μας δουλεύουν από πάνω. Συγνώμη που δεν τους έχουμε στείλει ως τώρα όλους στο διάολο κι ακόμα παραπέρα!

Θα μου πείτε Μήτσο, εσύ δεν τους ψήφισες, γιατί ζητάς συγνώμη; Κάποιος πρέπει να το κάνει. Κάποιος πρέπει να ζητήσει Συγνώμη γονατιστός, κάποιος πρέπει να αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ για το ξεπούλημα ενός ολόκληρου λαού. Περιμένετε να το κάνουν οι ένοχοι; Έχετε την εντύπωση ότι έχουν ίχνος αξιοπρέπειας, ήθους ή ότι αισθάνονται την παραμικρή ντροπή; "Συγχαρητήρια" στο ΣΥΡΙΖΑ, μόλις πέρασε τη ΝΔ σε χυδαιότητα. Όπου να 'ναι θα την περάσει και στην κατρακύλα των ποσοστών....
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Ιανουαρίου 2016 στις 12:58 μ.μ.

Να ζητήσουμε συγνώμη και γι'αυτά;
......................
Που κάναμε Σημίτες πρωθυπουργούς...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger