Home » , » Αμερικάνος Πρεζοναύτης.

Αμερικάνος Πρεζοναύτης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 | 3:36 π.μ.

 Γράφει ο mitsos175
Έχουμε απόψε για σας μια αποκλειστική συνέντευξη με έναν από τους Αμερικάνους Πρεζοναύτες που έπιασαν στα πράσα οι Ιρανοί καθώς παραβίασαν τα χωρικά τους ύδατα. Ο πρεζοναύτης, δέχτηκε να μας μιλήσει αλλά για ευνόητους λόγους θα κρατήσει την ανωνυμία του. Ας τον πούμε λοιπόν Τζον. Έλα Τζον κάτσε.

- Ευχαριστώ και εσάς και τους Ιρανούς που μας βοήθησαν.

- Σε τι σας βοήθησαν;

- Μα, να βρούμε το δρόμο μας.

- Περιμένετε να πιστέψουμε, ότι χαθήκατε;

- Μα φυσικά, η αποστολή μας ήταν το κυνήγι καρχαριών στην Ελλάδα.

- Τι πράμα; Πώς σας ήρθε;

- Κάποιος έλληνας υπουργός, Χάνος, ή κάπως έτσι λέγονταν, είχε πληροφορίες πως τρομοκράτες έβαζαν βόμβες σε καρχαρίες για να χτυπήσουν τα πλοία. Εμείς έπρεπε να βρούμε τους καρχαρίες και να τους συλλάβουμε. Δυστυχώς όμως μείναμε από σκόρδα.

- Τι σχέση έχουν τώρα τα σκόρδα;

- Μεγάλη. Στους USA Marine πάνε άνθρωποι με μπράτσα αλλά χωρίς πολύ μυαλό. Σκέφτονται άλλοι για μας άλλωστε. Πολλοί από μας μπερδεύονται με το δεξί και το αριστερό.

- Το ίδιο και οι πολιτικοί μας.

- Yes. Well... μας δίνουν ένα σκόρδο κι ένα κρεμμύδι για να για να ξεχωρίζουμε το δεξί (σκόρδο) από το αριστερό (κρεμμύδι). Όταν όμως ήρθαμε στην Ελλάδα ξετρελαθήκαμε με τα φαγιά σας. Καμιά σχέση με τα σκουπίδια που τρώμε εμείς. Μας άρεσε η σαλάτα, ο γύρος, και ειδικά το τζατζίκι. Όμως φύγαμε βιαστικά για περιπολία και ξεχάσαμε να πάρουμε έξτρα κρεμμύδια και σκόρδα. Έτσι, για να φτιάξουμε χωριάτικη και τζατζίκι χρησιμοποιήσαμε, αυτά που μας έδωσαν, όταν πρωτοπαρουσιαστήκαμε. Μετά όμως δεν μπορούσαμε να προσανατολιστούμε. Τα GPS είχαν χαλάσει από τότε που κάποιος Κώστας Μητσοτάκης πέρασε απ' το λιμάνι να ψαρέψει γέρους για κάτι εκλογές. Περάσαμε τη Διώρυγα του Σουέζ για τον Ισθμό της Κορίνθου και κατεβήκαμε από λάθος στον Περσικό. Νομίζω ότι έχει ξαναγίνει αυτό.

- Ναι σε κωμωδία, εκεί ήταν αεροπλάνο.

- Anyway οι Ιρανοί ήταν πολύ ευγενικοί. Παραδοθήκαμε αμέσως.

- Πώς αυτό;

- Ήταν λιγότεροι, αλλά είχαν όπλα και ήξεραν να τα χρησιμοποιούν. Έχεις δει τι έκαναν οι εθελοντές τους στους συναδέλφους μας μισθοφόρους του ISIS; Δεν μας παίρνει να τα βάλουμε μαζί τους. Ευτυχώς μας πίστεψαν. Μας εξέτασαν και είπαν ότι έχουμε το IQ του Άδωνη και του Κούλη. Αυτό δεν το κατάλαβα, πάντως είπαν ότι είμαστε τόσο ανόητοι, που έπρεπε να φύγουμε από τη χώρα. Μας έδιωξαν λοιπόν αμέσως. Α! Και μας έκαναν δώρο κρεμμύδια, σκόρδα και ένα δονητή.

- Δονητή!;

- Yes! Δώρο των Ιρανών στη CIA. Ήθελαν να το στείλουν από την προηγούμενη επιχείρηση της, στην πρεσβεία της Τεχεράνης, αλλά δεν είχαμε διπλωματικές σχέσεις. Πολύ ευγενικό.

- Πράγματι, τέλος καλό όλα καλά. Έλα Τζον, θα παραγγείλω πίτα γύρο χοιρινό με έξτρα τζατζίκι. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger