Home » , , » "Λαϊκίζοντας" ...

"Λαϊκίζοντας" ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 | 12:51 μ.μ.

Δυο χθεσινές κυβερνητικές αποφάσεις που μας δείχνουν ότι .. λεφτά υπάρχουν. Όχι φυσικά για τις κοινωνικές ανάγκες –στην μνημονική, ταξική βαρβαρότητα  της εποχής μας, κάθε ίχνος κοινωνικού κράτους θεωρείται πολυτέλεια- αλλά για … πιο σοβαρές περιπτώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση τα πολιτικά κόμματα μοίρασαν στον εαυτό τους 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ταυτόχρονα ο υπουργός Πολιτισμού Μπαλτάς, υπογράφει απόφαση για να επιχορηγηθεί το Μέγαρο Μουσικής με 1.200.000 ευρώ. (Εχουμε χάσει τον λογαριασμό πόσα λεφτά του σκληρά φορολογούμενου λαού έχουν χαριστεί τα τελευταία χρόνια στο κατασκεύασμα αυτό του ΔΟΛ).

Αν παραθέταμε και μια χθεσινή φωτογραφία με εκατοντάδες άνεργους και εξαθλιωμένους ηλικιωμένους συνταξιούχους να σχηματίζουν ατελείωτες ουρές στον Κολωνό για να προμηθευτούν μια σακούλα δωρεάν φρούτα θα μας έλεγαν ότι λαϊκίζουμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

29 Ιανουαρίου 2016 στις 4:03 μ.μ.

Ρε ουστ με τον υπουργό Πολιτισμού Μπαλτά, και τον κάθε Μπαλτά να υπογράφει απόφαση για να επιχορηγηθεί το Μέγαρο Μουσικής με 1.200.000 ευρώ.
Γιατί τέτοιο κοπρόσκυλο, τέτοιο κάθαρμα??
Γιατί ρε γμτ!!!

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2016 στις 6:23 μ.μ.

Ε μετα που να βρεθουν λεφτα για τους 5μηνιτες του οαεδ που απολυονται από τον εργοδοτη που λεγεται δημοσιο και περιμενουν 2 χρονια στην ανεργια ωστε να μαζεψουν τα μορια για το επομενο 5μηνο?

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2016 στις 6:27 μ.μ.

Βεβαια για τα "δικα μας παιδια" εχουνε αναπτυξει πατεντες για την "δικαιωση" τους, οι τσιπροκατρουγκαλοι και ο αρχιψευταρος βερναρδακης ο οποιος με ιδιαιτερη σπουδη δικαιώνει και τους "αδιοριστους" των φωτογραφικων προκηρυξεων του καραμανλη (2004-2009) των στημενων συνεντευξεων.
Η κυβερνηση τσιπρα προσπαθει να επιβιωσει με τις κλασικές πολιτκαντικες λαμογιες των αλληλοεξυπηρετησεων.
Η πλεμπα των 5μηνων αυτοί που δεν εχουν ή δεν καταδεχονται να εχουν πολιτικό βυσμα στο πυρ το εξωτερο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger