Home » , » "Αγάπες" Κούλη - Μέρκελ

"Αγάπες" Κούλη - Μέρκελ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 | 11:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

- Θεία Μέρκελ;
- Τι θες Κούλη μου;
- Θα μου πάρεις κι εμένα εξουσία; Ο Αλέξης έχει καρέκλα πρωθυπουργού, θέλω κι εγώ.
- Ναι Κούλη μου, κάνε λίγο υπομονή. Άσε λίγο ακόμα να παίξει, να ψηφίσει μερικά μέτρα. Μετά στη δίνω.
- Μα τώρα θέλω, Τώρα- τώρα -τώρα! Θα βάλω τα κλάματα, αν δεν την πάρεις τώρα.
- Βρε δε πα να πηδήξεις κι ως το ταβάνι, ανόητο κακομαθημένο...
- Α ναι; Κάτσε να το πω στο μπαμπά, να σου ευχηθεί...
- Νάιν! Νάιν! Όχι αυτό! Μη Κούλη! Εντάξει... Θα κάνω ότι μπορώ, στο υπόσχομαι. Άλλωστε το ξέρεις, εσένα αγαπώ βρε.
- Κι εγώ σ' αγαπώ θεία Μέρκελ. Φτιάχνεις τα καλύτερα στρούντελ από συνταξιούχους. Είναι τόσο γλυκά.
- Βάζω μέσα ηλικιωμένους με ζάχαρο γι' αυτό. Έλα, πάρε μερικά...

Τι γλύκες, τι αγάπες! Ούτε ερωτευμένα πουλάκια να ήταν τα όρνεα. Η Μέρκελ και ο Μητσοτάκης, ο τέντζερης και το καπάκι. Ο Χίτλερ κι ο φον Δημητράκης. Συμφώνησαν σε όλα. Είναι αλήθεια πως η Μέρκελ χαίρεται να συζητά με τον Κυριάκο. Την καταλαβαίνει ρε παιδί μου. Τη νιώθει. Με τον Τσίπρα, το Σαμαρά, ή το ΓΑΠ ήταν αλλιώς. Δίνει εντολές, τις εκτελούν αλλά είναι κλαψιάρηδες. Και κότες. "Θέλουμε να το κάνουμε αυτό, αλλά τι θα γίνει... θα μας ρίξουν... θα μας πάρουν με τις πέτρες... δεν μας αντέχουν άλλο" και τέτοια. Ενώ ο Μητσοτάκης, το λέει καθαρά. Το τραγουδάει. "Να πεθάνουν οι εργάτες, να πεθάνουνεεε..."

Του λέει η ΕΕ: Θέλω 100.000 απολύσεις. - 100.000 μόνο; 200.000 για πάρτη σας. Απαντά ο Κυριάκος. Όπως ο κάθε φον Δημητράκης ο φον(ιάς) Μητσοτάκης χαίρεται που τα κάνει αυτά. Κι ούτε τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Ποτέ δεν τον ήθελε ο κόσμος ούτε αυτός γούσταρε κανέναν, άλλον από τον εαυτό του.

Δε θα ψηφίσει το ασφαλιστικό. Μη χαίρεσαι, το θεωρεί "λάιτ", το θέλει πιο σκληρό, γι' αυτό απαξιεί. Άλλωστε τζάμπα δεν κάνει τίποτα. Θέλει καρέκλα και ψήφο. Γι αυτό δεν τα βρήκε ακόμα με τον άλλο. Όχι ότι διαφέρουν πουθενά, στην τιμή τα χαλάνε. Οι άτιμοι.

Ετοιμάζει κάτι μέτρα και ταυτόχρονα λιμάρει τους κυνόδοντες. Μα θα πείτε: Ποιός θα ψηφίσει Δρακουμέλ; Κανείς. Πέρα από τα συνήθη γίδια. Αλλά ο Μητσοτάκης ποτέ δεν στηρίζονταν στην πλειοψηφία. Της αποστασίας ήταν, του μαγειρέματος, της προδοσίας, το ξέχασες; 0+0=14. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν περιμένει να του δώσει ο λαός την εξουσία, τόσο αφελής δεν είναι.

Ο Μητσοτάκης είναι ο φανερά νεοφιλελεύθερος. Είναι ανθρωποφάγος και φαίνεται. Δεν στο κρύβει, στο πετάει στα μούτρα. Γιατί ξέρει ότι όταν δοκιμαστούν όλοι οι υπόλοιποι που εμφανίζονται ως κάτι άλλο, αλλά κάνουν τα ίδια μ' αυτόν, θα έρθει η σειρά του. Και θα τρομάξεις λιγότερο γιατί θα έχεις συνηθίσει την ιδέα του να σε τρώνε. Αυτή είναι η τακτική του.

Στις τρεις εκλογές του 1989 και 1990 η ΝΔ εκμεταλλεύτηκε τη δυσαρέσκεια που είχε ο κόσμος προς το ΠΑΣΟΚ. Είπε ψέματα ότι θα κάνει "Κάθαρση". Μετά ο κόσμος χτύπαγε το κεφάλι του αλλά το κακό είχε γίνει. Μέχρι σήμερα ταλανιζόμαστε από αυτά που άφησε πίσω.

Ψέματα θα πει και πάλι. Το ψέμα του όμως δεν είναι, ότι δεν θα πάρει σκληρότερα μέτρα, δε θα κάνει τρις χειρότερα, δε θα χαρατσώσει περισσότερο για να φάνε πιο πολλά οι φίλοι του οι πλούσιοι.

Θα τα παραδεχθεί όλα αυτά. Το μεγάλο ψέμα είναι ότι αυτά που θα κάνει θα πει ότι δήθεν είναι "αναγκαία", ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, πράγμα που ξέρουμε καλά ότι δεν είναι αλήθεια. Σ' αυτό όμως τον βοηθάει η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει τα ίδια μ' αυτόν κι απογοήτευσε τον κόσμο. Στρώνει το δρόμο στον κατ' εξοχήν φασίστα κι αυτό δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να τους το συγχωρήσω... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:51 π.μ.

http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/371332,Patra-Orgia-ths-dhmotikhs-arxhs----.html

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:03 π.μ.

Άσε μας ρε Μήτσο με τον Κούλη. Δηλαδή τι μας λες; Πως από τον πολύ κακό Κούλη καλός είναι και ο Αλεξούλης άντε και ο ΓΑΠούλης και ο Σαμαρούλης; Αμάν με τα Συριζαίικα αφηγήματα του μικρότερου κακού.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:18 π.μ.

10:03. Νεοδημοκράτη από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;

Σεχτάρ ο Τρομερός
19 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:52 μ.μ.

To "δεν ψηφίζω το ασφαλιστικό" μεταφράζεται σε : "Δεν θέλω ΤΩΡΑ να γίνω Πρωθυπουργός. Ας το δούμε για αργότερα!".....
Δεν θα κλείσει η Αριστερή Παρένθεση, πριν ολοκληρώσει το άγος...
Τώρα φτιάχνουμε το ϊματζ του φιόγκου, ώστε όταν διοριστεί πρωθύ, ο σκληρός πυρήνας των "μεταρρυθμίσεων" νάχει ολοκληρωθεί, η συριζο(πασοκο)μαφία θάχει αναχωρήσει με τα απάτσι, εμείς θα τρώμε ξύλο στους δρόμους (γιατί κανείς δε θα ψάχνεται στις ...λεπτομέρειες τύπου "εγώ δεν ήμουνα τΣύριζα κλπ.....") και ο φιόγκος, αμόλυντος, θάχει 4-5 χρόνια περιθώριο, μέχρι να ανασυνταχτεί το αστικό πολιτικό σύστημα.
Αυτό είναι το ...καλό(!) σενάριο, χωρίς Φασισμό η (και) Πόλεμο.....

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:43 μ.μ.

@ 10.18
" Με τον Τσίπρα, το Σαμαρά, ή το ΓΑΠ ήταν αλλιώς. Δίνει εντολές, τις εκτελούν αλλά είναι κλαψιάρηδες. Και κότες. "Θέλουμε να το κάνουμε αυτό, αλλά τι θα γίνει... θα μας ρίξουν... θα μας πάρουν με τις πέτρες... δεν μας αντέχουν άλλο" και τέτοια. Ενώ ο Μητσοτάκης, το λέει καθαρά. Το τραγουδάει. "Να πεθάνουν οι εργάτες, να πεθάνουνεεε...""

Δηλαδή εσύ τι καταλαβαίνεις ότι λέει ο Μήτσος όταν γράφει το παραπάνω ή τα εξόχως πολιτικά περί "ανθρωποφάγων", "δρακουμέλ" και άλλα ωραία; Αναπαράγει το Συριζαϊκό αφήγημα πως όλοι λιγότερο ή περισσότερο νεοφιλευλεύθεροι είμαστε. Από ανάγκη. Υπάρχουν όμως και πιο κακοί νεοφιλελέ. Αιμοσταγείς. Εμείς σας πίνουμε το αίμα λίγο λίγο, αλλά don't worry υπάρχουν και χειρότερα! Βολευτείτε τώρα με μας γιατί αλλιώς θα σας φάει ο Δρακουμέλ. Αναπαράγει δηλαδή τη στρατηγική της ήττας μέσα από τη θεωρία του μικρότερου ...Δρακουμέλ.

Τώρα αν αυτά, όπως λες, είναι νεοδημοκρατικά, περαστικά σου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger