Home » , » Αποδοκιμασίες σε Συριζαίους βουλευτές- Αναβρασμός στον αγροτικό κόσμο (Βίντεο)

Αποδοκιμασίες σε Συριζαίους βουλευτές- Αναβρασμός στον αγροτικό κόσμο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 | 9:16 μ.μ.

Η αγανάκτηση και η οργή του αγροτικού κόσμου απέναντι στο νέο κυβερνητικό νομοθετικό έκτρωμα που στοχεύει να ξεκληρίσει τους ξωμάχους της γης καθημερινά γιγαντώνεται. Και αυτό το νιώθουν πολύ καλά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τολμάνε δημόσια να εμφανιστούν και να υπερασπίσουν τις κυβερνητικές επιλογές. Όπως έγινε και στην Κρήτη όπου αγρότες προπηλάκισαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ηγουμενίδη και λίγο έλειψε να τον λιντσάρουν.

Μια μέρα μετά την άκαρπη συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους αγροτών στο Μέγαρο Μαξίμου, οι κινητοποιούμενοι αγρότες όχι απλώς παραμένουν στα μπλόκα τους αλλά εντείνουν τις δράσεις τους, όπως φαίνεται από τις αποφάσεις τους να κλείσουν τα Τέμπη την Γέφυρα στον Πηνειό, τα Μάλγαρα και τον Προμαχώνα.

Σε τηλεοπτική παρουσία του ο γ.γ του ΚΚΕ αναφερόμενος στην επαφή του Α. Τσίπρα με εκπροσώπους των μπλόκων εκτίμησε ότι «ήταν άνθρακας ο θησαυρός» αφού ο πρωθυπουργός απέφυγε να τοποθετηθεί στα καίρια προβλήματα που καίνε τον κόσμο της αγροτιάς.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

23 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:03 μ.μ.

Η βρωμερη σοσιαλδημοκρατια στη χωματερη της ιστοριας.
Λαικη συμαχια, η μονη φιλολαικη λυση.

https://youtu.be/R48Tx38_nbo

Ανώνυμος
24 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:33 π.μ.

Βρε Αντώνη, βρε Αντώνη, μας λές πως το να ψηφίσουμε "Κ"ΚΕ είναι η μόνη λύση. Αλλά πως είναι η μόνη λύση το "Κ"ΚΕ, όταν λέει πως η έξοδος από το ευρώ θα είναι καταστροφή για τη χώρα - όπως ακριβώς λένε οι ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Λεβέντης - και αναβάλλει την πιο γενική έξοδο από την ΕΕ για τη Δευτέρα Παρουσία (ο Θεός μαζί μας!); Αν μάθαμε κάτι από αυτόν το ένα χρόνο τραγικής διακυβέρνησης της χώρας από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πως είναι παντελώς αδύνατη η ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και της επίθεσης του κεφαλαίου χωρίς ρήξη/έξοδο από ευρωζώνη/ΕΕ. Είδες λοιπόν αγόρι μου ότι η υπερψήφιση του "Κ"ΚΕ καθόλου δεν αποτελεί μονόδρομο;

Ανώνυμος
24 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:00 π.μ.

12:33
Μέχρι τώρα έκανες κάποια κριτική (ο Θεός να την κάνει) με βάση πραγματικές θέσεις του ΚΚΕ. Τώρα κάνεις κριτική και με βάση ανύπαρκτες θέσεις που τις ανακαλύπτεις και τις εξηγείς μόνο εσύ ως Δευτέρα Παρουσία!!! Πες μας καλύτερα για την ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ της "Ευρώπης των λαών" που είναι "κοινό μας σπίτι", και του "ανθρώπινου καπιταλισμού" που επιδιώκεις εσύ, πες μας για τις συμμαχίες σου με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ και για το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και την συνδιαχείρισή του με την Τουρκία, και άσε το ΚΚΕ. Δεν μπορείς να το βρωμίσεις εσύ.

24 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:01 π.μ.

24 Φεβρουαρίου 2016 - 12:33 π.μ.

Δευτερα παρουσια ειναι η σοσιαλδημοκρατικη απατη οτι το εθνικο νομισμα ειναι φιλολαικο.
Ειναι μεγαλυτερη απατη απ αυτην του Τσιπρα.

Ο σοσιαλισμος ειναι για σημερα.
Σταδια για το σοσιαλισμο δεν υπαρχουν.
Σταδια υπαρχουν μονο για τη συνεχη εξαθλιψση των λαικων στρωματων.

Τερμα οι απατες.

Ανώνυμος
24 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:34 μ.μ.

O 24 Φεβρουαρίου 2016 - 2:00 π.μ και ο Αντώνης δεν γνωρίζουν τις θέσεις του "Κ"ΚΕ, αν και είναι έμμισθα τρολ της ΚΕ του Κόμματος, με απόστολή να προπαγανδίσουν τη γραμμή του Κόμματος στους αναγνώστες του ΒΚ (Κουτσούμπα, αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές, άλλαξέ τους!). Θέση του Κόμματος είναι "η έξοδος από την ΕΕ με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής", δηλαδή με σοσιαλισμό!! Τα ίδια τραγελαφικά ισχύουν και για την πιο μερική έξοδο από την ευρωζώνη, αλλιώς "η έξοδος από την ευρωζώνη θα είναι καταστροφή για το λαό" (π.χ. δηλώσεις Παπαρήγα, Κουτσούμπα). (Βεβαίως, πρέπει εδώ να ειπωθεί κάτι σημαντικό: Αφού το Κόμμα... απαγορεύει την έξοδο από το ευρώ, αυτόματα απαγορεύει και την έξοδο από την ΕΕ, γιατί δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να βγει από την ΕΕ και να... παραμείνει στην ευρωζώνη!).Τα ίδια τραγελαφικά ισχύουν για την ανατροπή των μνημονίων, αλλά ακόμα και για... το χτύπημα της διαπλοκής!! (πρόσφατες δηλώσεις Παφἰλη στη Βουλή). Δηλαδή τα ταλαίπωρα μέλη του Κόμματος πάνε και λένε στον κόσμο ότι για να τελειώσουν τα βασανιστήρια των μνημονίων, απαιτείται η... δικτατορία του προλεταριάτου!!! Αλήθεια, τι λέει το Πάντα Πάνσοφο και Αλάνθαστο Κόμμα, για πότε προγραμματίζονται η επανάσταση και η δικτατορία του προλετάριάτου; Μέχρι το Πάσχα, που φέτος είναι λίγο αργά, θα έχουν πραγματοποιηθεί; Αν όχι το Πάσχα, μέχρι τον Αύγουστο; (Ως γνωστόν τον Αύγουστο δεν κάνουμε επανάσταση γιατί κάνουμε διακοπές!). Έχετε συνειδητοποιήσει ότι η ανθρωπότητα παλεύει για το σοσιαλισμό από το 1848; Στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 1930 με την ίδρυση του ΣΕΚΕ. Πιστέυετε ότι η επανάσταση - και μάλιστα επανάσταση που θα πετύχει και δεν θα πνιγεί στο αίμα - είναι κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα, και έτσι να χτυπήσουμε και τη διαπλοκή και να καταργήσουμε και να μνημόνια; Καλά, είστε σοβαροί τώρα; Σε απλά ελληνικά, μεταβατικοί στόχοι (μονομερής διαγραφή του χρέους, ανατροπή των μνημονίων, βελτίωση της θέσης των εργαζόμενων, χτυπήματα/ρήγματα στην εξουσία του κεφαλαίου, αντικαπιταλιστική έξοδος από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ) παραπέπονται στις ελληνικές καλένδες/αναβάλλονται για το μη ορατό πολιτικά μέλλον (Δευτέρα Παρουσία). Στηρίζω τη θέση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (της οποίας δεν είμαι μέλος) για την επίτευξη αυτών των μεταβατικών στόχων στο ιστορικό ΣΗΜΕΡΑ μέσα από τη δράση ενός ισχυρού, ταξικά ανασυγκροτημένου πολιτικού εργατικού-λαϊκού κινήματος, με την κοινή δράση των αριστερών δυνάμεων στο κίνημα, γενικά με τη συγκρὀτηση του αναγκαίου κοινού κοινωνικού μετώπου ρήξης και ανατροπής της πολιτικής κυβέρνησης –Ε.Ε-ΔΝΤ-κεφαλαίου. Έτσι μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για την επανάσταση και το σοσιαλισμό.
Κατά τα άλλα, είναι φανερό ότι τα δύο τρολ έχουν αδυναμίες στην κατανόηση κειμένου, γι'αυτό θα τους δώσω κάποιες πιο προσωπικές απαντήσεις.
24 Φεβρουαρίου 2016 - 2:00 π.μ:
Θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι δεν έχω αυταπάτες για τη φύση και το χαρακτήρα της ΕΕ, ούτε υποστηρίζω κάποιο ανθρώπινο καπιταλισμό. Η ΕΕ είναι ένας μισητός ιμπεριαλιστικός οργανισμός των συνασπισμένων Ευρωπαίων καπιταλιστών. Ούτε εκδημοκρατίζεται ούτε μεταρρυθμίζεται. Επιδίωξή μας πρέπει να είναι η έξοδος της χώρας από αυτή και, ευτρύτερα η διάλυση της ΕΕ. Όπως είπα επίσης δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Επόμένως μισώ θανάσιμα το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ. Αν δεν είσαι μειωμένων διανοητικών ικανοτήτων, και, συνεπώς, αν δεν έχεις μεγάλες δυσκολίες στην κατανόηση κειμένων, είσαι ένας συνειδητός προβοκάτορας που καταφεύγει σε αθλιότητες όταν δεν έχει επιχειρήματα.
Αντώνης:
Προφανώς δεν είμαι σοσιαλδημοκράτης! Ελπίζω να το κατάλαβες επιτέλους.
Αν τα πράγματα με το εθνικό νόμισμα είναι τόσο απλά όσο τα λες, τότε γιατί η παραμονή στο ευρώ είναι η Μεγάλη Ιδέα της αστικής τάξης της χώρας; Εντάξει, φωστήρας της πολιτικής μάλλον δεν είσαι, αλλά δεν σε έχει προβληματίσει καθόλου αυτό;
(Και, επιτέλους! μάθε και άλλες λέξεις εκτός από "ανάχωμα", "σοσιαλδημοκρατία" και τα παράγωγά τους!)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger