Home » , » "Λαϊκή αγάπη" σε κυβερνητικά στελέχη (Βίντεο)

"Λαϊκή αγάπη" σε κυβερνητικά στελέχη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 | 3:21 μ.μ.


Όπως πάμε σε λίγο καιρό θα πρέπει να υπάρχει ημερήσιων δελτίο με τις λαϊκές αποδοκιμασίες  -προς την στιγμή μόνο λεκτικές- που δέχονται τα κυβερνητικά στελέχη.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις των αγροτών χτες στην Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης και στις Σέρρες την προηγούμενη βδομάδα, σειρά σήμερα είχαν οι αγρότες στα Χανιά Κρήτης να αποδοκιμάσουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θέλησαν να μιλήσουν σε εκδήλωση με θέμα τον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

Οι αγρότες αυτές τις εκδηλώσεις τις θεωρούν προκλητικές την στιγμή που υπάρχει παλλαϊκός αγροτικός ξεσηκωμός ενάντια στην κυβερνητική πρόθεση να οδηγήσει σε εξαθλίωση τους ξωμάχους της γης με τα νομοθετικά εκτρώματα που προωθεί σε ασφαλιστικό και φορολογικό.

Στο βίντεο που παραθέτουμε –από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega- εκτός από το επεισόδιο που αναφέραμε, βλέπουμε και τις αποδοκιμασίες που εισέπραξε από διερχόμενους πολίτες ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος, προσερχόμενος σε εκδήλωση της Εθνικής Τράπεζας στις οποία μίλησε στους τραπεζίτες ο Τσίπρας. («Οποιαδήποτε προσπάθεια για έξοδο από την κρίση περνά από την εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος», τόνισε σ’ αυτή την ομιλία του ο πρωθυπουργός δίνοντας το στίγμα της οικονομικής κυβερνητικής πολιτικής και τις προτεραιότητες που θέτει).

Να συμπληρώσουμε ότι οι αγρότες κλιμακώνουν και εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους. Από τις 11 το πρωί και επ’ αόριστο είναι κλειστά τα τελωνεία των Κήπων στον Έβρο, των Καστανέων και της Εξοχής. Κλειστά θα παραμείνουν από τις 12:00 μέχρι τις 20:00 τα Τέμπη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger