Home » , » Σχεδιάζουν για μας, χωρίς εμάς και εναντίον μας βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές

Σχεδιάζουν για μας, χωρίς εμάς και εναντίον μας βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές

Από giorgis , Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 | 10:59 μ.μ.

Του Γ. Γ.

 «"Αστρο" έχει ο Τσίπρας», μας γράφει φίλος αναγνώστης, που σημειώνει ότι την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ κατρακυλάει όχι μόνο δημοσκοπικά αλλά χάνει και όλα τα ερείσματα του μέσα στην κοινωνία, γίνεται τέτοιο μπάχαλο στην δεξιά παράταξη που θα δώσουν τα περιθώρια στο κόμμα της Κουμουνδούρου να πρωταγωνιστήσει ακόμα για αρκετά χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας.

Για να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του μας παραπέμπει στο σημερινό δελτίο του Σκάι και στην προβολή που έκανε στον Γ. Καρατζαφέρη ο οποίος από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου προχώρησε στην προαναγγελία νέας πολιτικής κίνησης. Αυτό το συνδύασε με το «προσκλητήριο ενότητας σε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου», το οποίο απεύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας στο  Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, στα πλαίσια συγκέντρωσης του κόμματος, παρουσία του Τ. Μπαλτάκου, Π. Ψωμιάδη, Σ. Ξουλίδου καθώς και άλλων στελεχών της λεγόμενης λαϊκής δεξιάς, υπό τις «ευλογίες» του σκοταδιστή δεσπότη Ανθιμου.

Ο ίδιος αναγνώστης μας θυμίζει την δήλωση που έκανε ο πρόσφατα διαγραμμένος από την Ν.Δ., Φ. Κρανιδιώτης ότι «ποτέ δεν υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη για ένα αληθινά συντηρητικό κόμμα, μια εθνική φιλελεύθερη δεξιά», ενώ μας παραπέμπει στην ανάρτηση του antinews με τίτλο: «Προδοσία εις βάρος της ΝΔ!».

Το ηλεκτρονικό φερέφωνο της δεξιάς, επικαλούμενο δικές του πληροφορίες μας γράφει ότι ο Κ. Καραμανλής, έχει δώσει το πράσινο φως για τη δημιουργία του νέου κόμματος στα δεξιά της Ν.Δ.

«Φαίνεται ότι οι επικεφαλής του νέου εγχειρήματος που θα σκάσει μύτη σύντομα ήρθαν σε συνεννόηση με τον πρώην πρωθυπουργό και τον συμβουλεύτηκαν για να προχωρήσουν. Γνωστοί Καραμανλικοί άλλωστε όπως ο Καπερνάρος ή ο Ζώης ή ακόμη και ο Καρατζαφέρης και ο Μπαλτάκος που βεβαίως έχει "γείρει" προς τα άκρα δεξιά για να μαζέψει και από εκεί ψήφους», συμπληρώνει ο ίδιος ιστότοπος απευθύνοντας έκκληση στα στελέχη που παίρνουν αυτή την πρωτοβουλία: «μην διαλύετε τη Νέα Δημοκρατία, τη μοναδική ελπίδα να ξεβρομίσει ο τόπος από την Συριζίλα».

Όπως και να ‘χει αυτές είναι κινήσεις κορυφής και δύσκολα φθαρμένα υλικά θα μπορέσουν να οικοδομήσουν μια κατάσταση που θα έχει ουσιαστική παρέμβαση στο πολιτικό γίγνεσθαι τις χώρας. Αλλωστε ποτέ δεν είμαστε οπαδοί του κοινοβουλευτικού κρετινισμού και δεν αποθέτουμε τις προσδοκίες μας στον όποιο συσχετισμό δημιουργηθεί στον «ναό της δημοκρατίας» τους.

Για μας το ουσιαστικό είναι ότι δεν «ξυπνάει» ο «ναρκωμένος» λαϊκός παράγοντας αφήνοντας άλλους να σχεδιάζουν για μας, χωρίς εμάς και εναντίον μας βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές που μας φτωχοποιούν και μας οδηγούν στην εξαθλίωση.

_________________

Σχετικό κείμενο από την "Εφημερίδα των Συντακτών"

Νέο δεξιό κόμμα

 Πιθανό όνομα «Εθνικός Ορθόδοξος Συνασπισμός», που παραπέμπει στον Εθνικό Συναγερμό του Αλ. Παπάγου. Στόχος, η κάλυψη του χώρου μεταξύ Ν.Δ. και Χ.Α., καθώς θεωρείται ότι δεν υπάρχει πλέον καθαρά δεξιό κόμμα, αφού «η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει ούτε ίχνος δεξιών χαρακτηριστικών».

Υποψήφιος γραμματέας του νέου σχηματισμού, ο πάλαι ποτέ γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου επί κυβερνήσεων Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος. Συμμετέχοντες, γνωστοί και μη εξαιρετέοι: ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ν. Νικολόπουλος, ο Βασ. Καπερνάρος, ο Π. Ψωμιάδης, πιθανώς ο Χρ. Ζώης. Χθες προσχώρησε η πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. Σταυρούλα Ξουλίδου.


Σε επαφή βρίσκονται και με τον πρόσφατα διαγραφέντα από τη Ν.Δ. Φαήλο Κρανιδιώτη. Με τον Αντ. Σαμαρά μαθαίνουμε ότι ούτε είναι ούτε θα έρθουν σε επαφή, καθώς τον θεωρούν «καμένο χαρτί». Επίσημες ανακοινώσεις εντός των επομένων ημερών...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger