Home » » Οι Χανιώτες θαυμάζουν το φωτογραφικό έργο του Κώστα Μπαλάφα

Οι Χανιώτες θαυμάζουν το φωτογραφικό έργο του Κώστα Μπαλάφα

Από Δημήτρης Δαμασκηνός , Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 | 7:41 π.μ.

  Οι Χανιώτες θαυμάζουν το έργο του κορυφαίου ανθρωπιστή φωτογράφου Κώστα Μπαλάφα: “Φωτογραφίζοντας το Αντάρτικο στην Ήπειρο (1941-1944)”

Συνεχίζεται και τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου αμείωτη η προσέλευση των Χανιωτών στη φωτογραφική έκθεση του Κώστα Μπαλάφα: “Φωτογραφίζοντας το Αντάρτικο στην Ήπειρο (1941-1944)”.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές από την πύλη Sabbionara μέχρι και το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 έχουν επισκεφθεί την έκθεση πάνω από 1.500 Χανιώτες και μέχρις στιγμής 400 περίπου μαθητές και μαθήτριες από σχολεία των Χανίων που έφτασαν στους χώρους της έκθεσης με τους συνοδούς δασκάλους και καθηγητές τους (στα πλαίσια διδακτικών επισκέψεων που αφορούν κυρίως τη σύγχρονη και νεότερη ελληνική ιστορία αλλά και την Ιστορία της Τέχνης) και ξεναγήθηκαν από τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου: “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ”. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως επισκέφτηκαν την φωτογραφική έκθεση τμήματα και τάξεις από το Δημοτικό Σχολείο Αγιάς, το 1ο Γυμνάσιο Χανίων, το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Χανίων, το 3ο Λύκειο Χανίων, το Λύκειο Αλικιανού, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας κ.α.).

Υπενθυμίζεται πως η έκθεση φωτογραφίας: “Κώστας Μπαλάφας: Φωτογραφίζοντας το Αντάρτικο στην Ήπειρο (1941-1944)” θα παραμείνει ανοικτή και επισκέψιμη για το κοινό όλο τον μήνα ΜΑΡΤΙΟ του 2016 στην ΠΥΛΗ SABBIONARA (Μίνωος & Καλλεργών) στα Χανιά της Κρήτης ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger