Home » , » Κούλης: Τι Siemens τι Samsung, τι Μπόμπολας...

Κούλης: Τι Siemens τι Samsung, τι Μπόμπολας...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 | 6:03 μ.μ.


Γράφει ο  mitsos175

"Ζήτημα αγοράς και πώλησης μετοχών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την περίοδο που ήταν βουλευτής προέκυψε στην επιτροπή ελέγχου Πόθεν Έσχες της Βουλής η οποία αναμένεται να εξετάσει τη νομιμότητα των ενεργειών του προέδρου της ΝΔ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγόρασε στις 15 Μαρτίου του 2013 μετοχές Samsung αξίας 10.912 δολαρίων από διεθνές χρηματιστήριο τις οποίες φέρεται να πώλησε το 2014. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (3213/2003) οι βουλευτές απαγορεύεται να διενεργούν χρηματιστηριακές συναλλαγές. Η επιτροπή αναμένεται να διερευνήσει τη νομιμότητα τόσο των συναλλαγών όσο και το αν όφειλε να δηλώσει την αγοραπωλησία ο κ. Μητσοτάκης στην δήλωση περιουσιακής κατάστασης που κατέθεσε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2013 αλλά αφορά τη χρήση του 2012". 
Όλες οι απαραίτητες εξηγήσεις έχουν δοθεί ήδη στην επιτροπή Πόθεν Έσχες» δήλωσε η Νεοφιλελεύθερη Δημοπρασία (ΝΔ).

Αμ δεν δόθηκαν οι εξηγήσεις; Σαφέστατες: Ουγκάγκα μπουμ μπουμ χι γκάπα γκουμ μπιρλί γκαγκά αούγκιγκι αούγκιγκι μπάγκαλα γκάουγκα γκα...
Αλλά και Samsung; Αυτό είναι κέρατο, μοιχεία. Αφού ο Μητσοτάκης είναι πιστός. Μόνο Siemens. Ή έχουμε ένα αφεντικό ή δεν έχουμε, πρόεδρε. Εντάξει, τώρα που έγινε αρχηγός της γαλάζιας συμμορίας, κάνει την διεύρυνση. Άλλωστε τι Siemens τι Samsung, τι Μπόμπολας... όλοι τα ίδια είναι.
Γιατί ο Κούλης προστατεύει τα λαμόγια; Αναρωτιόμασταν... Ίσως από συναδελφική αλληλεγγύη. Και δεν προστατεύει μόνο τα γαλάζια λαμόγια. Το σωστό να λέγεται, δεν είναι τέτοιος ο Κούλης. Χειρότερος είναι.

Έχει φιλοδοξία να ενώσει όλους τους μεγαλοαπατεώνες κάτω από την ίδια κομματική στέγη. Γιατί ποιός έντιμος, ποιος λογικός, ποιός άνθρωπος με συνείδηση θα ψηφίσει τον αποτρόπαιο νεοφιλελευθερισμό;
Τους ψηφοφόρους του φροντίζει. Εκτός από τα λαμόγια - φίλους του Σαμαρά. Αυτούς θα τους κάνει στο φούρνο με πατάτες κατευθείαν από τη φάρμα της Μέρκελ. Γι αυτό κι ο Σαμαράς παίρνει τα μέτρα του. Άρχισε υπόγειος πόλεμος. Να φύγουν οι "Πολανίτες" να δώσουν την κατσαρόλα με όλο το φαΐ στους Μητσοτακικούς. Έ ρε γλέντια στη ΝΔ. Να πάρεις και τους υπόλοιπους Κούλη, το μικρό του Μπόμπολα, το Λεβέντη που εύχονταν στο σόι σου να πάθει καρκίνο, να είστε όλοι μαζί, όταν σας στείλει ο κόσμος στο διάολο. Όπως με το δημοψήφισμα.

Όμως είναι αυτό είδηση; Ένας δεξιός κάνει "σκανδαλιές". Η είδηση, αγάπη μου, είναι ότι ακόμα τους ανεχόμαστε. Κι αυτούς και τους άλλους του ΣΥΡΙΖΑ που έπεσαν με τα μούτρα στο φαΐ κι η μονή μας ελπίδα, αν δεν ξεσηκωθούμε να τους διώξουμε όλους, είναι να πνιγούν από τις μεγάλες μπουκιές. Αλλά μην το περιμένεις να πνιγούν από το φαΐ. Είναι "μεγάλα λαρύγγια". Για να μην πω "βαθιά" και φύγουμε από το θέμα.

Απλή αριθμητική είναι: Όσο περισσότερο πεινάς εσύ εργάτη, τόσο περισσότερο τρώνε οι πλούσιοι. Κι αν νομίζεις ότι με το να φύγουν τα πρόσωπα θα αλλάξει κάτι, γελιέσαι. Να! έφυγε ο Σαμαράς από τη ΝΔ. Απορούσαμε πού θα βρουν χειρότερο. Τον βρήκαν. Έψαξαν λίγο, αλλά ο Κούλης είναι πράγματι πολύ πιο αποκρουστικός κι απάνθρωπος. Άλλαξε η ΝΔ κι ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ. Και λοιπόν; Ο ΕΝΦΙΑ θα πληρωθεί και φέτος και μέχρι να αποφασίσουμε να αλλάξουμε ριζικά τα πράγματα. Ως τότε kouragio....
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger