Home » , » Φοιτητές στο Αγρίνιο χάλασαν την φιέστα της υπουργού Αντωνοπούλου (Βίντεο)

Φοιτητές στο Αγρίνιο χάλασαν την φιέστα της υπουργού Αντωνοπούλου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Απριλίου 2016 | 10:04 μ.μ.

Η οργή για την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική είχε αυτή την φορά αποδέκτη το πρόσωπο της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου από ομάδα φοιτητών στο επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο.

Όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε στην διάρκεια προγραμματισμένης ομιλίας του κυβερνητικού στελέχους πλήθος φοιτητών αιφνιδιάζοντας ακόμη και την Αστυνομία εισέβαλλαν στο χώρο του Επιμελητηρίου και κατέλαβαν την αίθουσα λίγο πριν αρχίσει η ομιλία της υπουργού  η οποία  για δυο ώρες παρέμεινε αποκλεισμένη στο γραφείο της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, στον ίδιο όροφο.

Οι φοιτητές απαιτούν να μην υποβαθμιστούν τα Πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου σε ακαδημαϊκό επίπεδο αλλά και θέτοντας καυτά θέματα που τους απασχολούν σε επίπεδο φοιτητικής μέριμνας (στέγαση- σίτιση) ήρθαν σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με την παρούσα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου  ενώ άκαρπη αποδείχτηκε και η πυροσβεστική  παρέμβαση του βουλευτή Γιώργου Βαρεμένου.

Φυσικά η κυβερνητική φιέστα ακυρώθηκε. Στη φοιτητική πορεία που επακολούθησε στους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου εκτός από συνθήματα με τα φοιτητικά αιτήματα ακούστηκαν και συνθήματα σχετικά με το φλέγον ζήτημα των ημερών. Το Προσφυγικό. «Εσείς που τώρα κοιτάτε την δουλειά σας, αύριο μετανάστες θα είναι τα παιδιά σας», ήταν ένα από αυτά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger