Home » , » Μυστικό ραντεβού Μαρινάκη - Παππά το πρωί στο Μαξίμου.

Μυστικό ραντεβού Μαρινάκη - Παππά το πρωί στο Μαξίμου.

Από askordoulakos , Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 | 3:48 μ.μ.

Πηγή: sdna.gr

Όλο το παρασκήνιο του μυστικού ραντεβού Μαρινάκη - Παππά!

Το SDNA ήταν το μοναδικό site που έδωσε το παρών στο Μαξίμου, καταγράφει λεπτό προς λεπτό το παρασκήνιο της συνάντησης Μαρινάκη-Παππά και απευθύνει αμείλικτα ερωτήματα για τη στάση της κυβέρνησης.

Ώρα 11.30. Το πολυτελές τζιπ του Βαγγέλη Μαρινάκη αναχωρεί από την πίσω είσοδο του Μέγαρο Μαξίμου, με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός να βρίσκεται στο τιμόνι του οδηγού. Τα φιμέ τζάμια του αυτοκινήτου μας εμποδίζουν να διακρίνουμε την ταυτότητα των ανθρώπων που κάθονται στο πίσω κάθισμα και έχουμε πρόσβαση μόνο στη θέση του συνοδηγού, όπου κάθεται άγνωστος άνδρας που σίγουρα δεν είναι ο Γιάννης Μώραλης.
Περνούν δέκα λεπτά, αλλά ο Δήμαρχος Πειραιά δεν φαίνεται πουθενά. Την ίδια ώρα που ο υπεύθυνος επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς ισχυριζόταν ότι η συνάντηση με τον Νίκο Παππά αφορούσε θέματα του Δήμου Πειραιά, η παρουσία του Δημάρχου της πόλης στο Μέγαρο Μαξίμου δεν ήταν ορατή, τουλάχιστον σε όσους βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου. Αυτό που είναι δεδομένο - γιατί πολύ απλά ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες της αναχώρησης του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός - είναι ότι Μαρινάκης και Μώραλης δεν έφυγαν μαζί από το Μαξίμου.

Όπως σας ενημερώνει από το πρωί με αλλεπάλληλα ρεπορτάζ το SDNA, ο βασικός λόγος της επίσκεψης του Μαρινάκη στο πρωθυπουργικό Μέγαρο, δεν ήταν άλλος από το να εκφράσει τα παράπονά του για τον Σταύρο Κοντονή, αλλά και όσα διαδραματίστηκαν μέχρι τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου. Άλλωστε χθες το απόγευμα κορυφώθηκε η κόντρα Ολυμπιακού - Κοντονή με την ιδιαίτερα καυστική δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού, ενώ από την πρώτη στιγμή η “γραμμή” του Ολυμπιακού απέδιδε την απώλεια του Κυπέλλου στη μακρά αποχή της ομάδας. Όποιος λοιπόν, εκτιμά ότι η συνάντηση Κυβέρνησης-Μαρινάκη έγινε εντελώς... συμπτωματικά λίγες ώρες μετά την ανταλλαγή ανακοινώσεων, τότε μάλλον είναι αφελής ή παίζει κάποιο παιχνίδι...

Εχθρικό κλίμα και ταυτοποίηση στοιχείων

Από εκεί και πέρα αξίζει να επισημανθεί ότι το κλίμα έξω από το Μαξίμου κάθε άλλο παρά φιλικό ήταν, όση ώρα τουλάχιστον βρισκόταν εκεί ο άνθρωπος της ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρώτο χαρακτηριστικό παράδειγμα, ότι το ένα από τα δύο μόλις Μέσα που βρέθηκαν εκεί και συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, εκδιώχθηκε από την ασφάλεια του Μαρινάκη, λίγο πριν αποχωρήσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, με προφανή σκοπό να μην τραβήξει τα σχετικά πλάνα.

Παράλληλα μόλις ο άνθρωπος της ασφάλειας του (ανήκει στο Σώμα της αστυνομίας) αντιλήφθηκε και την παρουσία του SDNA - χωρίς ακόμα να γνωρίζει από ποιο Μέσο είμαστε - ζήτησε ταυτοποίηση στοιχείων (!!!) βγάζοντας μάλιστα φωτογραφία την ταυτότητα από το προσωπικό κινητό του! Αφού βέβαια ολοκληρώθηκε η συγκεκριμένη διαδικασία και ρώτησε ποιο Μέσο εκπροσωπούμε, πρώτα... σάστισε,  κι έπειτα έδωσε εντολή σε συνάδερφό του να γίνει περαιτέρω ταυτοποίηση στο αστυνομικό τμήμα όπως κι έγινε. Τόσο ανώδυνη ήταν η συνάντηση για το... λιμάνι του Πειραιά.

Άγνοια με... ερωτηματικά στο Υφυπουργείο

Από εκεί και πέρα εκείνο που προκαλεί έκπληξη είναι το γεγονός ότι στο Υφυπουργείο Αθλητισμού υπήρχε άγνοια για τη συγκεκριμένη συνάντηση, προφανώς γιατί δεν υπήρξε καμία ενημέρωση και οι διαψεύσεις για το ραντεβού - ακόμη και μετά τη δημοσιοποίησή του από το SDNA - διαδέχονταν η μία την άλλη. Γεγονός βέβαια που δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά, από τη στιγμή που η επίσκεψη στο Μαξίμου αφορούσε και τον Σταύρο Κοντονή κι όσα είχαν προηγηθεί με τον τελικό του Κυπέλλου.

Ενα ακόμα στοιχείο άξιο αναφοράς, είναι ότι από τη στιγμή που το ραντεβού -κατά την επίσημη θέση του Ολυμπιακού- αφορούσε μόνο τα του δήμου Πειραιά, γιατί υπήρχε τόσο εχθρικό κλίμα από την ασφάλεια του Βαγγέλη Μαρινάκη απέναντι στους δημοσιογράφους και δεν επιθυμούσε την παρουσία τους στον περιβάλλοντα χώρο του Μαξίμου...  Τα συμπεράσματα δικά σας!

Για επίλογο ορισμένες ερωτήσεις προς τους αρμοδίους: Πως είναι δυνατόν στελέχη της ίδιας της κυβέρνησης να αγνοούν τη δικαστική απόφαση για απαγόρευση ενασχόλησης του Βαγγέλη Μαρινάκη με το ποδόσφαιρο και να υποδέχονται τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου; Και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα;

Το ρεπορτάζ δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ότι οι δύο πλευρές συζήτησαν για όσα συνέβησαν πριν και μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Και αν υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις θα διαφανούν ενδεχομένως σύντομα...

Επιπλέον πως είναι δυνατόν να υπάρχει... μυστική ατζέντα για τέτοιου είδους συναντήσεις και να μην υπάρχει ενημέρωση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης; Γίνονται εκ κρυπτώ ραντεβού για το ποδόσφαιρο με τη σφραγίδα της κυβέρνησης, μέσα στο Μαξίμου; Τα ερωτήματα είναι πολλά, αλλά και οι απαντήσεις... αυτονόητες!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger