Home » , » Συμβολική κατάληψη από το ΠΑΜΕ του Μεγάρου Μαξίμου (Βίντεο)

Συμβολική κατάληψη από το ΠΑΜΕ του Μεγάρου Μαξίμου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 | 2:04 π.μ.

Με μια κίνηση που αιφνιδίασε τις αστυνομικές δυνάμεις, χτες το απόγευμα, μέλη του ΠΑΜΕ κατόρθωσαν να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό Μεγάρου Μαξίμου. Ανοιξαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση. Αναλυτικό ρεπορτάζ υπάρχει στην ιστοσελίδα 902.

Με αφορμή αυτή την κινητοποίηση ο Αλέκος Περράκης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας  του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του «ΚΟΝΤΡΑ» κάνοντας γενικότερη αναφορά όχι μόνο για την συγκεκριμένη ενέργεια αλλά και για τις κινητοποιήσεις που προγραμματίζει το ΠΑΜΕ το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τον Α. Περράκη θα δοθεί δυναμική απάντηση στην κυβέρνηση και θα απαιτηθεί να παρθεί πίσω ο νόμος – λαιμητόμος για το ασφαλιστικό.
Ουσιαστικά στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι η κατάργηση της κοινωνικής ασφάλισης τόνισε ο ίδιος, απευθύνοντας κάλεσμα στον ελληνικό λαό να συμμετέχει μαζικά στις κινητοποιήσεις του τριημέρου.
Ολοκλήρωσε συμπληρώνοντας ότι είναι υποκριτική η στάση των άλλων αστικών κομμάτων που τώρα παριστάνουν ότι διαφωνούν με το νέο κυβερνητικό νομοθετικό έκτρωμα που προωθείται.

>
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger