Home » , » ΚΚΕ: Κομματική συσπείρωση χωρίς γραμμή κλιμάκωσης - Μένος ΚΚΕ κατά Παρεμβάσεων

ΚΚΕ: Κομματική συσπείρωση χωρίς γραμμή κλιμάκωσης - Μένος ΚΚΕ κατά Παρεμβάσεων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Μαΐου 2016 | 12:08 π.μ.

Πηγή: Γιώργος Κρεασίδης – «Πριν»

Σημαντική ήταν η παρουσία του ΚΚΕ στο τριήμερο των κινητοποιήσεων μπροστά στην ψήφιση του ασφαλιστικού-εκτρώματος. Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκεντρώσεις σε μια σειρά από πόλεις τις μέρες της 48ωρης απεργίας 6-7/5 και την Κυριακή στην «πρωτομαγιάτικη» απεργία για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας, αλλά και το απόγευμα στο Σύνταγμα την ώρα που ολοκληρωνόταν η συζήτηση για ασφαλιστικό-φορολογικό.

Αποτιμώντας το αγωνιστικό τριήμερο το ΚΚΕ κρατά υψηλούς τόνους για την παρουσία του ΠΑΜΕ και των αντίστοιχων σχημάτων, δίνοντας βάρος στη διάρκεια της κινητοποίησης, στον αριθμό των συγκεντρώσεων, τη μεγάλη μαζικότητα, στοιχεία που έχουν τη σημασία τους, καθώς η γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ, αν και βρισκόταν σε απεργία, δεν κάλεσε σε καμιά συγκέντρωση.
Ακόμα και αν προσπεράσει κανείς την υποτίμηση της Πρωτοβουλίας των Πρωτοβάθμιων Σωματείων, των συντονιστικών για την κυριακάτικη αργία, αλλά και της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς και την εξαφάνιση των συγκεντρώσεων που στήριξαν από τον κομματικό τύπο, υπάρχει κάτι σημαντικό που προβληματίζει.

Το γεγονός ότι η 48ωρη απεργία που είχε αναδειχτεί σε «μητέρα των μαχών» σε καμιά περίπτωση δεν ήταν απάντηση αντίστοιχη με το πλήγμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Η πρόταση του ΓΙΑΜΕ για 48ωρη απεργία «όταν και εφόσον η κυβέρνηση τολμήσει να καταθέσει στη Βουλή σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό έκτρωμα» (Ριζοσπάστης, 25/2/2016) «αγκαλιάστηκε» από τη ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και αξιοποιήθηκε για να κλείσει ο ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 20 σχόλια

15 Μαΐου 2016 στις 7:44 π.μ.

Μένος κατά του ΚΚΕ οι ανύπαρκτοι και ακόλουθοι (cheerleaders) του ΣΥΡΙΖΑ!!!

15 Μαΐου 2016 στις 1:07 μ.μ.

Ολη την αντιΚΚΕδίλα που συναντήσαμε τις τελευταίες μέρες και που κυκλοφόρησε στο διαδύκτιο την αναπαράγει ατόφια με χαρά και δόξα το Β.Κ.Χωρίς καμία εξακριβωση χωρίς καμία τεκμηρίωση.Το μόνο κριτήριο για τους υπέυθυνους του Β.Κ για να προβληθεί ενα κείμενο είναι η απαραίτητη αντιΚΚΕδίλα.Απο τις αθλιότητες και τις βρωμίες της Ανταρσύα (ουρίτσα των ΣΥΡΙΖΕΩΝ) στις αρχαιρεσίες των νοσοκομιακών γιατρών της Αθήνας κατά του ΠΑΜΕ μέχρι την κοπτοραπτική του ΚΟΝΤΡΑ στην ομιλία της Αλέκας στην βουλή για να επιτύχη η διαστρέυλωση των λεγόμενων της και ετσι να αναδειχθούν τα απαραίτητα κατασκευασμένα πολιτικά συμπερασμάτα για το ΚΚΕ.Και τώρα φτάσαμε στις φυλλάδες της εξωκοινοβουλέυτικής αριστεράς που μας λένε οτι η ξεπουλημένη ΓΣΕΕ συμπλέει στο κίνημα με το ΚΚΕ διότι η πρόταση του ΠΑΜΕ για πραγματοποίηση 48 απεργίας τις ημέρες τις ψήφισης των νομοσχεδίων στην βουλή ψηφίστικε και απο απο την πουλημένη ηγεσία της ΓΣΣΕ.Μόνο που να υπενθυμίσω στους αριβίστες της ανταρσυα οτι και η μεγάλη απεργία της 4/2 που επικαλούνται, πάλι είχε ψηφιστει ως πρόταση του ΠΑΜΕ απο τις ηγεσιες της ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ.Τότε δεν συνέπλεαν με το ΠΑΜΕ;Τότε αυτή η απεργία που είχε την σύμφωνη γνώμη των εργοδοτικών της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ δεν ήταν φούσκα;Κάθε πρόταση του ΠΑΜΕ για απεργιακές κινητοποιήσεις ψηφίζετε στο συμβούλιο της ΓΣΣΕ/ΑΦΕΔΥ απο την πουλημένη ηγεσία της ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ.Αυτό τι σημαίνει δηλαδή;Δεν μας λένε όμως οι επαναστάτες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την στάση της που κορυφαία στελέχη τους όπως ο Δελαστικ που τυχαίνει και αρχισυντάκτης του ΠΡΙΝ έδωσαν ανοιχτή υποστήριξη στον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ προβάλοντας τους ελπίδα δίνοντας τους το απαραίτητο αριστερό άλλοθι που χρειάζονταν στην εξαπάτηση του Ελληνικού λαού.

15 Μαΐου 2016 στις 3:46 μ.μ.

Πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση που αποκαλύπτει και το ρόλο της ηγεσίας του ΚΚΕ στους "χώρους δουλειάς" που επικαλούνται κάποιοι ως πλεονέκτημα του κόμματος.

15 Μαΐου 2016 στις 5:45 μ.μ.

Γιάννης
Φαντάσου να μην αποκάλυπται τις βρωμίες της Ανταρσύα το ΠΑΜΕ νοσοκομιακών γιατρών Αθήνας http://www.902.gr/eidisi/ygeia/96606/anakoinosi-tis-dipak-giatron-gia-ti-sygkrotisi-proedreioy-stin-einap.
Εκει να δεις πόσο αποκαλυπτικοι είναι οι ουραγοί του ΣΥΡΙΖΑ.Τίποτα όμως δεν καλύπτεί τις πομπές τους οταν απο τον Δελαστίκ και το Μπιτσάκη μέχρι και τον Κωσταντίνου εξέχουσα στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (δεν μιλάμε για αυτούς που την έκαναν για τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά για την ΛΑΕ) λίβάζιναν σε κάθε ευκαιρία και αφορμή τον Τσίπρα.Ουτε επίσης τις κολεγίες της Ανταρσυα με τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια σειρά απο σωματεία και συνδικάτα.

15 Μαΐου 2016 στις 8:46 μ.μ.

Παιδιά, μην ''ταϊζετε'' τον Γιάννη. Πρόκειται για κάποιον που θεωρεί ότι βάζει επαναστατικά παράσημα στο πέτο του, με το να κάθεται και να ψάχνει να σχολιάσει όσα αρνητικά γράφονται μόνο για το κκε.Είναι αντικομμουνιστής, αφού δεν θα βρείτε σχόλιά του εναντίον ούτε του συριζα, ούτε του πασοκ,ν.δ , ούτε καν εναντίον της χ.α...Τα ´επαναστατικά'' αντανακλαστικά του λειτουργούν μόνο όσο αφορούν το κκε..

υ.γ εκτός και συμβαίνει το εξής:αν ένα κομμάτι του εαυτού του αναγνωρίζει πλέον ότι μόνο το κκε στέκεται στον ταξικό αγώνα, και η επίθεση εναντίον του κκε, αντανακλά την συνειδητή άρνησή του να το παραδεχτεί..

15 Μαΐου 2016 στις 11:15 μ.μ.

Παναγιωτης Θεωφανους
Ευχαριστώ για την παραπομπή, την έχω διαβάσει. Η κάθε πλευρά ερμηνεύει τα γεγονότα από την πλευρά της. Τώρα στο άρθρο που σχολιάζουμε εγώ δεν είδα κανένα θετικό σχόλιο υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ. Δε βλέπω επίσης καμία απάντηση στις κατηγορίες για λαθροχειρία του άρθρου, που είναι συγκεκριμένες.

Ο skoupidontenekes (όνομα και πράμα) είδε σε ένα άλλο άρθρο ότι δεν τον παίρνει να τα βάλει μαζί μου, αφού προσπαθούμε αγκομαχώντας με ολόκληρα κατεβατά, και το γύρισε στην ασφαλή μέθοδο: τη λασπολογία. Μήπως μας λέει κάπου πως είδε "όλα" τα σχόλιά μου; Τζάμπα κόπος, το θέμα είναι να πέσει η λάσπη. Αλλά τι να περιμένει κανείς από κάποιον που ταυτίζει τον κομμουνισμό με την ηγεσία του ΚΚΕ, και όποιος ασκεί κριτική στον Κουτσούμπα είναι "αντικομμουνιστής". Κάτι σαν το αλάθητο...
υ.γ. Αυτή η "ψυχολογική" ερμηνεία με τα κομμάτια του εαυτού και τις "συνειδητές αρνήσεις" είναι όλα τα λεφτά. Εντελώς "υλιστική/διαλεκτική", τύφλα να έχει ο Μαρξ...

16 Μαΐου 2016 στις 5:24 μ.μ.

Φίλε Γιάννη στο άλλο άρθρο που λες, έγινες ρεζίλι, αφού κατέληξες να λες ότι ''δεν ανήκεις σε κανένα χώρο, γιατί το κκε εμποδίζει τη δημιουργία του'' .Και έτσι, λες το κκε σεχταριστή (;!).Ακόμα γελούν με εσένα.
Εκ των πραγμάτων ,η πολιτική κουβέντα με κάποιον που θεωρεί ότι έχει τόσο ''πληθωρική προσωπικότητα'' ώστε να μη συμμετέχει σε κάποιο χώρο, θα καταλήξει να γίνει προσωπική , και αυτό είναι κάτι που βαριέμαι.Για αυτό προειδοποιώ τους κκεδες να μην σε ''ταϊζουν''.Δεν θα σε ξαναταϊσω.Εσύ ζεις από τον αντικομμουνισμό.
Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.Δεν μπορείς να λες να μην σε σχολιάζουν προσωπικά, εσύ να λες ότι δεν σε χωρά κανένας ''χώρος'' και την ίδια ώρα να κρίνεις από τα ιμαλάϊα το κκε σαν βούδας.
Αφού παρέπεμψες πρώτος σε Λένιν, να σε πληροφορήσω ότι ο Λένιν έλεγε ότι οι εργάτες που συμμετέχουν σε κάποιο ''χώρο'' (σε κίνημα) , παρά τα όποια λάθη και ανεπάρκειες, είναι χίλιες φορές πιο μπροστά, από αυτούς που από τα ζεστά του σπιτιού τους σχολιάζουν αυτούς τους εργάτες για τα λάθη τους. Οπότε ναι , οι κκεδες εργάτες ΕΧΟΥΝ ηθικό πλεονέκτημα σε σχέση με εσένα.
Λες ότι ο ''Αριστερισμός'' σε οδήγησε στο να χαρακτηρίζεις το κκε σεχταριστικό, και σε άλλο σχόλιό σου, κατηγορείς το κκε ότι με τη συμμετοχή του στη βουλή, της προσδίδει νομιμότητα(!!!). Μιλάμε για το βιβλίο που έγραψε ο Λένιν ώστε να επικρίνει τους αριστερους κομμουνιστές Γερμανούς που ήθελαν να βγουν από τη βουλή. Και μετά μου λες να μην σου κάνω ψυχανάλυση..

17 Μαΐου 2016 στις 12:20 π.μ.

Φίλε Σκουπιδοντενεκέ αυτό που είναι αναμφισβήτητο από το άλλο άρθρο είναι ότι ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΣ γιατί δε σε παίρνει. Μπορεί κάτι χάπατα ή βολεμένοι σαν κι εσένα να γελάνε, αλλά αυτό είναι τιμή μου. Δεν είσαι σε θέση να απαντήσεις τίποτα σε αυτά που λέω γιατί σε έβαλα στη θέση σου. Γι' αυτό κάνεις προσωπική επίθεση σε κάποιον που δεν ξέρεις και δεν είσαι σε θέση να έχεις άποψη για το άτομό του, γιατί δεν μπορείς να αντικρούσεις τα επιχειρήματά του. Ότι και να λες εδώ είμαστε άγνωστοι και ανώνυμοι και το μόνο που μετράει είναι τα επιχειρήματα και τα στοιχεία που παραθέτει ο καθένας, και εκεί δε λες τίποτα και το γυρίζεις στο προσωπικό. Πες ότι θες, δε μετράει. Σιγά μήπως πρέπει να σου δώσουμε λογαριασμό και να χτυπάμε κάρτα στον Περισσό για να κρίνουμε του αλάνθαστο ιερατείο. Ηθικό πλεονέκτημα έχουν πράγματι οι εργάτες, όχι τα μισθοδωτούμενα κομματόσκυλα που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. Εσένα προφανώς σε ταΐζουν καλά σαν "επαγγελματία κομμουνιστή" και θίγεσαι από την αλήθεια, για την οποία δεν τολμάς να πεις τίποτα.
Πράγματι ΜΙΑ μόνο συμπεριφορά του σημερινού ΚΚΕ δεν στηλιτεύει ο Λένιν στον "Αριστερισμό" και αυτή είναι η συμμετοχή στα κοινοβούλια. Προφανώς δεν εννοούσε την είσπραξη της κομματικής επιχορήγησης για τη διατήρηση της παρασιτικής κομματικής κάστας. Άσε λοιπόν την ψυχανάλυση γιατί δε σε παίρνει...

17 Μαΐου 2016 στις 10:05 π.μ.

Γιαννη, Συριζαιε

επιχείρημα ειναι οταν αποδεικνύεις κατι, οχι να λες ειναι κακη ηγεσία γιατι ετσι νομιζω και να χοροπηδας στο πληκτρολόγιο..Αυτο ειναι γνωμη ,τίποτα παραπάνω...
Γενικά εισαι ενα αστοιχείωτο ατομο πολίτικα,λες μπουρδες έισαι μπουρδας και αδιάβαστος μπουρδας
Και ειμαι σίγουρος πως δεν ξέρεις καν τον κομματικό μισθό και ποτε καταβάλλεται..
Έχεις ιδεα αφου τοσο επιμένεις ?


aeras kopanistos

17 Μαΐου 2016 στις 11:32 μ.μ.

dionmich1
Η φαντασία σου φτάνει μέχρι το σημείο που βλέπεις παντού Συριζαίους. Θα ήθελες οι Συριζαίοι να μπορούσαν να ασκήσουν τέτοια κριτική. Τα επιχειρήματά μου είναι αδιάσειστα, γι' αυτό δεν μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε. Τη βλέπουμε την ηγεσία που έχει παραμείνει επί δεκαετίες εκεί και χειραγωγεί τους υπολοίπους για να διατηρεί τα προνόμιά της. Έχει τόση σχέση με τον κομμουνισμό όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Για πες μας που έχει δουλέψει ο Κουτσούμπας, που έχει βιώσει την ταξική εκμετάλλευση; Στον Περισσό; Εσύ είσαι για τα πανηγύρια, δεν ξέρεις τι σου γίνεται ή είσαι κομματικά μισθοδωτούμενος κοπρίτης και ανησυχείς για το ψωμάκι σου επειδή αν κοπεί θα πεθάνεις της πείνας. Τι θες να μας πεις τώρα; Για το "τιμημένο με ιδρώτα" κομματικό μεροκάματο του επαγγελματία "επαναστάτη"; Άστο γιατί μπορεί να διαβάζουν και άνθρωποι με πραγματική δουλειά εδώ μέσα, και δε σε παίρνει να εκτίθεσαι...

18 Μαΐου 2016 στις 1:29 π.μ.

Εισαι πολυ αστείος

aeras kopanistos

18 Μαΐου 2016 στις 3:55 μ.μ.

dionmich,δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς άλλο με τον ''αδιάβαστο μπούρδα'' (συγχαρητήρια ,ακριβέστατος ορισμός ).Ο τύπος έχει πάθει παράκρουση μεγαλομανίας .Κατηγορεί όλους τους άλλους ότι πετάνε λάσπη , και ο ίδιος λέει όλους τους φίλους του κκε..βολεμένους, μισθοδωτούμενους, κ.α..Πάντως το ότι επαναλαμβάνει συνέχεια ''ανεπάγγελτος κουτσούμπας'',υποστηρίζει με πάθος αγανακτισμένους, είναι κατά της βουλής γενικά και αόριστα,ισχυρίζεται ότι έχει διαβάσει το ''Αριστερισμός'' και έχει δει μόνο το εξώφυλλο, δεν τον χωρά κανένα κόμμα (είναι απολιτικ) και είναι βαθύτατα αντικομμουνιστής, μάλλον προς κασιδιάρη παραπέμπει.Προσοχή στο γορίλα..

18 Μαΐου 2016 στις 11:44 μ.μ.

Ο γραφικός skoupidontenekes συνεχίζει τη λασπολογία και τη διαστρέβλωση ακόμα και αν ο καθένας μπορεί να δει ότι αυτά που λέει δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Βέβαια μπορεί μέχρι εκεί να φτάνει το μυαλό του, καθόλου απίθανο. Δε μας λέει και που έχει δουλέψει ο σύντροφος Κουτσούμπας να μας "αποστομώσει" (εδώ γελάμε), έχει ταυτίσει πλήρως τον κομμουνισμό με την ηγεσία του ΚΚΕ και νομίζει ότι η κριτική στο ΚΚΕ είναι αντικομμουνισμός, παραπέμπει στον "Αριστερισμό" σε λάθος σελίδα χωρίς να αναφέρει κεφάλαιο (δεν του τα είπαν καλά φαίνεται), βρίζει το λαό που κατέβηκε αυθόρμητα να διαδηλώσει επειδή δεν πήγε να προσκυνήσει το ΚΚΕ. Α και να θυμίσουμε ότι αυτός που χειροκροτούσε τον Κασιδιάρη στους Χαλυβουργούς, όταν τους πήγε τρόφιμα, ήταν ο σύντροφος Σιφωνιός... Στου κρεμασμένου το σπίτι δε μιλάνε για σκοινί.

19 Μαΐου 2016 στις 8:22 μ.μ.

@ΓιάννηςΓιαννάκη,πάγαινε σπίτι σου ,μην πάει ακνένας άλλος ,παλιοσαλούφα!Τα συμπλέγματά σου από τις τραυματικέ παιδικές εμπειρίες και την υποτελή σου ζωή θα στα λύσει η επιστήμη,ρεντίκολο!

19 Μαΐου 2016 στις 10:39 μ.μ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟΣ
Στο δικό σου το σπίτι μπαινοβγαίνουν πολλοί ξεφτιλισμένε, και ξέρεις γιατί! Πήγαινε να ανάψεις κανένα κερί και να προσκυνήσεις ευλαβικά στον Περισσό, μη γίνει κάνα θαύμα και λειτουργήσει ο εγκέφαλός σου! Γιατί η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια στην περίπτωσή σου...

20 Μαΐου 2016 στις 6:39 π.μ.

@ΓιάννηςΥποτελή ανθρωπάκο!

20 Μαΐου 2016 στις 6:46 μ.μ.

@Γιάννης
Στην τελική,ρεζιλορεντίκολο, αφού ξεσκεπάστηκε η προβοκάτσια του ΚΟΝΤΡΑ -κλασική περίπτωση να απομονώνεις φράσεις,το χρησιμοποιούν κατά κόρονυα χρυσαβγίδια-άρχισες να πάιζεις (εκτός από αυτό που παίζεις μετά μανίας σ και συνεχώς) την παλιά χαλασμένη κασέτα!Αντί να κάνεις την πάπια με θράσος και ύφος τιμητή μας-ας είναι καλά η ανωνυμία του διαδικτύου,ήρωα-μας έπρηξες .Το ίδιο κάνεις εκ συστήματς όπου υπάρχει είδηση για το ΚΚΕ και κατηγορείς άλλους για έμμισθες υπηρεσίες.Κρίνεις εξ ιδίων τ'αλλότρια!!!Παράτα μας,ωρέ μπούλη,και σου ξαναλέω:Σπίτι γρήγορα,ρεεεε!!!

21 Μαΐου 2016 στις 12:32 π.μ.

@ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟΣ
Τα 'χεις χαμένα και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Άρθρο του "Πριν" σχολιάζουμε εδώ, και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Για τα οποία ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος από τους συνηγόρους του ΚΚΕ τολμήσατε να πείτε τίποτα να τα αμφισβητήσετε. Μόνο να βρίζεις πίσω από το πληκτρολόγιο ξέρεις θρασύδειλη κοτούλα. Πετάς και ένα όνομα και εμείς το φάγαμε τώρα ότι είναι πραγματικό. Εδώ εμφανιστήκατε 15 συνήγοροι του ΚΚΕ και μόνο εγώ εξέφρασα μια διαφορετική άποψη... Από κει φαίνεται ποιοι είναι οι έμμισθοι. Ή μήπως θα μας πεις ότι δεν υπάρχουν επαγγελματικά στελέχη στο κόμμα; Άστο, μη φοβάσαι...Από το σπίτι μου σας σκίζω όλους..

21 Μαΐου 2016 στις 7:32 π.μ.

@ΓιάννηςΑνώνυμο ανθρωπάκι,πάρε τη λάσπη σου και δρόμο!Μόνο από το σπίτι σου,από το διαδίκτυο και στη φαντασία σου "μας σκίζεις ",συμπλεγματικέ μικρέΖόρι μεγάλο η υποτέλεια και δουλοπρέπεια,ε!

21 Μαΐου 2016 στις 11:44 μ.μ.

@ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟΣ
Η μόνη λάσπη που υπάρχει είναι αυτή στον εγκέφαλό σου, και δεν καθαρίζει με τίποτα. Πες μας κιόλας ότι δεν ξέρεις για τα επαγγελματικά στελέχη και τους κομματικούς μισθούς. Το πόσο σας σκίζω "στη φαντασία μου" φαίνεται από σένα που έχεις λυσάξει και το φυσάς και δεν κρυώνει. Δουλοπρέπεια και υποτέλεια φασιστάκο είναι να είσαι κομματόσκυλο που προσκυνά τυφλά την "αλάθητη" ηγεσία. Στην τρύπα σου τώρα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger