Home » , , » Ν. Μπογιόπουλος: "Η οργανωμένη επιχείρηση εξαπάτησης και ιστορικής παραχάραξης μέσω της Eurovision" (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: "Η οργανωμένη επιχείρηση εξαπάτησης και ιστορικής παραχάραξης μέσω της Eurovision" (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Μαΐου 2016 | 12:01 π.μ.

Επικαλούμενος αναμφισβήτητα ιστορικά στοιχεία, ο Νίκος Μπογιόπουλος απέδειξε την προσπάθεια των «γνωστών κύκλων» μέσα από την διαδικασία της Eurovision να παραχαράξουν την ιστορική αλήθεια για τις δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε μια οργανωμένη επιχείρηση εξαπάτησης και ιστορικής παραχάραξης, τόνισε στην ραδιοφωνική του εκπομπή –στον ρ/σ Real fm- ο κομμουνιστής δημοσιογράφος. Το τραγουδάκι που πρώτευσε, συνεπεία μεθοδεύσεων  περνάει ένα συγκεκριμένο μήνυμα.

Σύμφωνα με τον Ν. Μπογιόπουλο η σκοπιμότητα της όλης ιστορίας και το πού αποσκοπεί είναι ξεκάθαρη: «Το πολιτικό μήνυμα του τραγουδιού είναι πολύ απλό. Εχουμε τους καλούς Τάταρους  της Κριμαίας, έχουμε την κακή Σοβιετική Ενωση και βεβαίως και τον αιμοβόρο και αιμοσταγή Στάλιν», ακούμε να μας λέει, για να συμπληρώσει «δημιούργησαν, λοιπόν, ένα παραμύθι οχτώ δεκαετίες μετά τα γεγονότα της Κριμαίας με αποτέλεσμα την ανασκολόπιση, τη δολοφονία και την παραποίηση της ιστορίας».

Στην ίδια εκπομπή ακούμε την πραγματική ιστορική διάσταση της υπόθεσης. Υπάρχουν αναφορές στο ότι μεγάλο μέρος του Ταταρικού πληθυσμού επέλεξε να συνεργαστεί με τις χιτλερικές ορδές στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, την αντιμετώπιση που είχε μετά την νίκη του κόκκινου στρατού, και στο ποια είναι η πραγματική σκοπιμότητα ώστε ένα ασήμαντο τραγουδάκι, με ανιστόρητες προβοκατόρικες ιστορικές αναφορές να αναδειχθεί νικητής στην φιέστα της Eurovision

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger