Home » , » Οι φήμες λένε ...

Οι φήμες λένε ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 | 5:06 π.μ.

*** Ο «άγιος» Καλαβρύτων Αμβρόσιος σκέπτεται να απευθύνει προειδοποίηση κατάρας και αφορισμού σε όσους Βρετανούς πρόκειται να ψηφίσουν κατά της παραμονής της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο σημερινό δημοψήφισμα.

*** Οι «Παραιτηθείτε» μετονομάστηκαν σε «όμιλο προβληματισμού» με το όνομα «διαΝΕΟσις», με τη συνδρομή του Δημήτρη Δασκαλόπουλου και τη χορηγία επικοινωνίας του Γιάννη Αλαφούζου.

*** Η Κατερίνα Ακριβοπούλου με την αρθρογραφία της στην ιστοσελίδα Αλ Τσαντίρι «καπάρωσε» την θέση της επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, στις επόμενες εκλογές.

*** Ο Αδωνης Γεωργιάδης προτίθεται να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ανοίγοντας δισκογραφική εταιρεία, αφού οι μουσικές του γνώσεις και η ευρύτητα καλλιτεχνικής αντίληψης που εκδήλωσε σχολιάζοντας  το τραγούδι του μουσικοσυνθέτη, Σταμάτη Μορφονιό «Ο Αρχοντας» ενθουσίασε τους θαυμαστές του.

*** Ο επικεφαλής των μουλάδων της Τεχεράνης εξέδωσε φετφά προς τους κατοίκους της χώρας του, σύμφωνα με τον οποίο κάθε παρέκκλιση πιστού από τα θρησκευτικά του καθήκοντα θα έχει σαν συνέπεια να αποστέλλεται στην Ελλάδα για παρακολούθηση εντατικών μαθημάτων θρησκευτικής προσήλωσης από τον Π. Παυλόπουλο, μετά την συμφωνία που υπογράφτηκε μεταξύ Ιράν και ελληνικής προεδρίας της δημοκρατίας.

*** Ο Αιμίλιος Λιάτσος στην τηλεοπτική του εκπομπή θα παρουσιάσει αποκλειστική έγκυρη δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα προηγείται 37% από το δεύτερο κόμμα.

Πληροφορίες από το ειδησεογραφικό πρακτορείο "ΜΟΥΦΑ"
Για την αντιγραφή
Π.Α.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger