Home » , » Η επίθεση κατά της Σοβιετικής Ένωσης

Η επίθεση κατά της Σοβιετικής Ένωσης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 | 8:50 μ.μ.

«Μπαρμπαρόσα», 22 Ιουνίου 1941: Το άλυτο πρόβλημα των πολεμιστών για παγκόσμια κυριαρχία

του Dietrich Eichholtz

Εβδομήντα χρόνια έχουν περάσει από τον εφιάλτη της 22ας του Ιούνη 1941 [ΠΓ: το παρόν κείμενο γράφηκε πριν από 5 χρόνια], όταν νωρίς το πρωί ο γερμανικός ιμπεριαλισμός με την ύπουλη επίθεσή του κατά της Σοβιετικής Ένωσης προκάλεσε τη μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση σε όλη την καταγεγραμμένη Ιστορία. Για σχεδόν τέσσερα χρόνια στοίχησε τη ζωή σε τόσο πολλούς ανθρώπους όσο καμιά άλλη ένοπλη σύγκρουση. Αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί. Αν και ο κόσμος από το τσάκισμα του φασισμού, αυτού του βάρβαρου, γενοκτόνου συστήματος, έχει αλλάξει, ο κίνδυνος των τρομακτικών πολέμων με νέα φοβερά όπλα δεν έχει ακόμη και σήμερα αποτραπεί.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ράιχ, Γιοάχιμ φον Ρίμπεντροπ, διαβάζει τη διακοίνωση της κυβέρνησης του Ράιχ προς τη σοβιετική κυβέρνηση, στην οποία γνωστοποιείται η επίθεση κατά της Σοβιετικής Ένωσης (νωρίς το πρωί της 22ας Ιουνίου 1941)

Περισσότεροι από τρία εκατομμύρια άντρες και 4000 τεθωρακισμένα άρματα μάχης προωθήθηκαν στις 22 Ιουνίου σε τρεις θανατηφόρες στρατιωτικές φάλαγγες στη χώρα, που αυτό το χρονικό διάστημα δεν ήταν προετοιμασμένη για πόλεμο, θάνατο και καταστροφή. 2500 γερμανικά ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger