Home » , » Εκατομμύρια ευρώ πλήρωσαν οι Ελληνες πολίτες τα στελέχη του Μαρινόπουλου!

Εκατομμύρια ευρώ πλήρωσαν οι Ελληνες πολίτες τα στελέχη του Μαρινόπουλου!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 | 5:11 μ.μ.

Στα «ψιλά» της σημερινής οικονομικής ειδησεογραφίας διαβάζουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση που αφορά την επικείμενη πτώχευση της Μαρινόπουλος Α.Ε.

Θα προσπεράσουμε το ερώτημα για το πώς γίνεται οι ανακεφαλαιωμένες με χρήματα του ληστρικά φορολογούμενου λαού  τράπεζες, να δανείζουν χωρίς να έχουν καμιά εγγύηση ασύλληπτα ποσά σε μια προβληματική επιχείρηση, όπως έκαναν για ΜΜΕ και κόμματα. Αλλωστε σ’ αυτό έχουμε αναφερθεί στην ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε: «Χρεοκόπησε μια τεράστια επιχείρηση και πλούτισαν τα αφεντικά της. Δεμένοι όπως το νύχι με το κρέας οι πλουτοκράτες με το πολιτικοοικονομικό – δημοσιογραφικό κατεστημένο».

Αυτό που μαθαίνουμε σήμερα είναι μια άλλη παράμετρος του όλου ζητήματος που έχει μείνει εντελώς στο σκοτάδι.
Σύμφωνα, λοιπόν με τους δημοσιευμένους ισολογισμούς αυτής της εταιρείας, το 2010 είχε ζημιές 84 εκατομμύρια ευρώ. Ξέρετε με πόσα αμείφτηκαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της; Κρατηθείτε. Με 44 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ!. Επίσης το 2009 που η εταιρεία είχε μόλις 6 εκατομμύρια κέρδη, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της αμείφθηκαν με 45 εκατομμύρια ευρώ! (Δεν υπάρχουν δημοσιευμένα στοιχεία για τα επόμενα χρόνια).

Συμπέρασμα; Και αυτά τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που πήραν τα μέλη του Δ.Σ του Μαρινόπουλου θα τα πληρώσουν οι Ελληνες πολίτες, αφού προήλθαν από δάνεια των ανακεφαλαιομένων τραπεζών που έλαβε η επιχείρηση του Μαρινόπουλου και τα οποία δεν πρόκειται να εξοφληθούν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger