Home » , » Καναλάρχες: Τσακώνονται ποιος θα πρωτοπληρώσει "λύτρα"!

Καναλάρχες: Τσακώνονται ποιος θα πρωτοπληρώσει "λύτρα"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 | 2:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175. 

Σε άρθρο που αναφέρονταν στις τηλεοπτικές άδειες και το παπατζηλίκι μεταξύ κυβέρνησης και καναλιών είχαμε πει παλιότερα τη γνώμη μας. Σήμερα θα κάνουμε λίγη πλάκα με μια αρλούμπα που πέταξε κάποιος που μίλησε για δήθεν "λύτρα".
"Πληρώνουμε λύτρα (!!!) για να λειτουργούν τα κανάλια με την ελευθερία μίας σύγχρονης δημοκρατίας"! Ανεκδοτάρα, με τι να πρωτογελάσεις. "Αυτό δήλωσε, προσερχόμενος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΙ Κώστας Κιμπουρόπουλος, προσθέτοντας πως το "μπούλινγκ" (!!!) της κυβέρνησης εναντίον των μέσων ενημέρωσης έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό".

Καημένα μου παπαγαλάκια, σας πείραξαν; Δεν λέγεται μπούλινγκ αυτό, χάιδεμα λέγεται. Και ανταλλαγή, δοσοληψία. Αυτό που κάνετε εσείς στην ενημέρωση είναι μπούλινγκ. Αν θέλετε να δείτε τι σημαίνει βία, δείτε τι κάνετε στην αλήθεια. Της έχετε αλλάξει τα φώτα, αγνώριστη την κάνατε από το ξύλο.

Και δεν σας χάλασε. Πρώτη φορά βλέπω να τσακώνεστε, ποιος θα πρωτοπληρώσει "λύτρα". Να γίνεται τέτοιο μαλλιοτράβηγμα, ποιός θα υποστεί τον δήθεν εκβιασμό. Ποίον απήγαγαν στ' αλήθεια, για να ζητήσουν λύτρα; Ή μάλλον ποιός απήγαγε ποιόν. Τα κανάλια πήραν και τόσα χρόνια κρατούν αυθαίρετα τις Δημόσιες Συχνότητες που ΔΕΝ τους ανήκουν.

Εντάξει κάθε κυβέρνηση θέλει να ελέγχει τα κανάλια, το παραδέχομαι και όλοι το καταλαβαίνουν. Ξέρουν όμως κι αυτό: Ότι και τα κανάλια θέλουν να ελέγχουν τις κυβερνήσεις. Εδώ λοιπόν είμαι σίγουρος πως θα τα βρείτε. Εκείνοι που θα πάρουν άδειες, θα ξεχάσουν τι λένε τώρα και θα πουν το διαγωνισμό αδιάβλητο, χρήσιμο κοκ. Οι υπόλοιποι θα πηδήξουν ως το ταβάνι, θα λυσσάξουν, θα πουν ότι είναι σικέ κλπ - κλπ. Ανάλογα με το αν το αποτέλεσμα τους συμφέρει. "Φάγαμε οκτάρα, αλλά μας αδίκησε η διαιτησία".

Σκοτώνεστε για μια άδεια, ενώ καταγγέλλετε τον διαγωνισμό, έχετε πολλή πλάκα και καθόλου αξιοπιστία. Αν δεν σας αρέσει, καταγγέλλετε τον, αλλά μη συμμετέχετε. Όμως ακόμα και το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν δέχθηκε τα επιχειρήματα σας, που δεν έχουν καμιά απολύτως λογική. Γιατί θέλετε να διαχειρίζεστε ΤΖΑΜΠΑ τις συχνότητες. Για μένα δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανείς από τους βόθρους προπαγάνδας, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Νομίζω ότι το δούλεμα πρέπει να τελειώσει. Ψίχουλα δίνετε, κοψοχρονιά, τις παίρνετε, γι αυτό και τις θέλετε όλοι. Γιατί κερδίζετε, δεν χάνετε. Ακόμα και τώρα πάλι κερδίζετε. Δίνετε μια φέτα ψωμί για να πάρετε ολάκερο καρβέλι. Γι αυτό αξιωματική αντιπολίτευση, ιδιωτικά κανάλια και κυβέρνηση κάνουν ένα σικέ τσακωμό. Δήθεν διαφωνούν, αλλά στην ουσία χαϊδεύονται. Τρίβουν τα χέρια τους, γιατί ξεπουλιούνται οι δημόσιες συχνότητες. Είναι ένα είδος ιδιωτικοποίησης, μόνο που τα κανάλια, που ήταν καταπατητές, προτιμούσαν φυσικά το τζάμπα. Βέβαια δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στις υπόγειες συναλλαγές πολιτικής - καναλιών, αλλά τουλάχιστο θα πάρει μερικά ψιλά το κράτος.

Η ΝΔ είναι ο πιο υποκριτής από όλους. Ξέρετε τι είπε; Ότι ΔΕΝ θα καταργήσει το διαγωνισμό. Φυσικά, κορόιδο είναι; Θα χάριζε τις συχνότητες; Με τι δικαιολογία; Θα "ελευθερώσει" λέει την αγορά! Γιατί τώρα είναι "δεμένη" η αγορά, ακόμα πληρώνονται οι εργαζόμενοι. Το ένα τέταρτο από όσα έπαιρναν πριν το Μνημόνιο, αλλά πληρώνονται.

Δηλαδή η ΝΔ θα κάνει κι άλλους τέτοιους διαγωνισμούς, που τώρα δήθεν καταγγέλλει - αν τρελαθεί ο κόσμος και της δώσει εξουσία - οπότε περισσότερη μπίζνα. Καλά, αυτά τα περί "δημοκρατίας" ας τα αφήσω ασχολίαστα, ειδικά όταν λέγονται σε κανάλι που μιλούσε ώρες πριν τη δολοφονία του Φύσσα για "σοβαρή χρυσή αυγή". Έμαθαν ότι υπάρχει η λέξη "δημοκρατία" στο Σκάει, ας μάθουν και τι σημαίνει... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger