Home » , » Ξυλοκόπησαν άγρια τον διοικητή της τροχαίας. - "Δημοσιογραφία επιπέδου"

Ξυλοκόπησαν άγρια τον διοικητή της τροχαίας. - "Δημοσιογραφία επιπέδου"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 | 11:31 μ.μ.


Όπως μεταδίδουν τα αστικά ΜΜΕ μετά την πορεία διαμαρτυρίας που έγινε σήμερα και οργάνωσαν διάφορες συλλογικότητες γιατί πριν μερικές μέρες φασιστόμουτρα  επιχείρησαν να κάψουν, με εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια, 100 περίπου πρόσφυγες, άντρες, γυναίκες, παιδιά, φιλοξενούμενους στην κατάληψη Νοταρά 26, στα Εξάρχεια, ο διοικητής της τροχαίας Αθήνας αντιμετώπισε ένα δυσάρεστο γι’ αυτόν περιστατικό.

Συγκεκριμένα τα καθεστωτικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι φορώντας τη στολή του, έγινε αντιληπτός από μικρή ομάδα αγνώστων, (οι δημοσιογραφικές τους πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερα άτομα) τα οποία οι «με πρωτοφανή βιαιότητα του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές σε κεφάλι και πρόσωπο».

Ο αξιωματικός της τροχαίας –σύμφωνα πάντα με τα ίδια ρεπορτάζ- συνοδευόταν από  «τον αστυνομικό σύνοδό του» που  δεν μπόρεσε να αντιδράσει.  Οι δράστες εξαφανίστηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων.

Eξ΄ αιτίας του ξυλοδαρμού ο διοικητής της Τροχαίας μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αλλά και για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, καθώς φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ ο Σκάι μεταδίδει ότι αυτή την ώρα υπάρχουν σοβαρά επεισόδια μεταξύ νεαρών και αστυνομικών στο Πολυτεχνείο.

Υ.Γ:  Τώρα μια λεπτομερειούλα από ματιά που ρίξαμε σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και μας λένε πότε συνέβη το περιστατικό:

«Ποντίκι» μετά από «πορείας αντιεξουσιαστών στο κέντρο για το προσφυγικό».

«Altsantiri» - «Κουτί της Πανδώρας»: Μετά από  «της πορείας υπέρ των προσφύγων».

«Πρώτο Θέμα»:  «μετά το τέλος πορείας αλληλεγγύης στους πρόσφυγες».

«Το Βήμα»: «μετά το τέλος της πορείας υπέρ των προσφύγων».

Μιλάμε για δημοσιογραφία επιπέδου: Σε όλα αυτά τα ρεπορτάζ πουθενά δεν αναφέρεται ότι η πορεία διαμαρτυρίας έγινε για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε το στέκι μεταναστών/προσφύγων Νοταρά 26 στην οποία κινδύνευσαν να χάσουν την ζωή τους πρόσφυγες και αλληλέγγυοι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger