Home » , » Αυτό που εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, δεν ήταν η 81η ΔΕΘ αλλά το «καθεστώς έκτακτης ανάγκης» εναντίον του «εχθρού-λαού».

Αυτό που εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, δεν ήταν η 81η ΔΕΘ αλλά το «καθεστώς έκτακτης ανάγκης» εναντίον του «εχθρού-λαού».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 | 7:55 μ.μ.

Πηγή: Ασύντακτος τύπος

Την επιβολή της «κατάστασης εξαίρεσης» και του «καθεστώτος έκτακτης ανάγκης», αποφάσισε να εφαρμόσει φέτος στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ ο κρατικός κατασταλτικός μηχανισμός που ελέγχεται (;) από την «πρώτη φορά αριστερά».

Αυτό που δεν είχε γίνει έως τώρα, ποτέ, στη διάρκεια διαδήλωσης, έγινε το βράδυ του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου 2016, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Αστυνομικοί φραγμοί από δεκάδες κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. στις οδούς Εγνατία και Τσιμισκή εξανάγκασαν τους χιλιάδες διαδηλωτές να πορευτούν μέσω συγκεκριμένων οδών προς την πλατεία της ΧΑΝΘ  χωρίς να έχουν τη δυνατότητα -σε ένα κατά τα άλλα «δημοκρατικό» καθεστώς- να επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές.

Επιπλέον, η αστυνομική περικύκλωση των διαδηλωτών και η συνοδεία τους καθ” όλη τη διάρκεια της διαδρομής από εκατοντάδες αστυνομικούς των ΜΑΤ με τη συνδρομή μοτοσικλετιστών, «αόρατων» πεζών  της ασφάλειας και την εποπτεία του ελικοπτέρου-»μεγάλου αδελφού» της ΕΛ.ΑΣ., δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το τι ακριβώς «εγκαινιάστηκε» το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που εγκαινιάστηκε δεν ήταν η 81η Διεθνής Έκθεση, αλλά το καθεστώς «έκτακτης ανάγκης» εναντίον του «εχθρού λαού». Αυτό που «εγκαινιάστηκε» ήταν το οριστικό διαζύγιο της «κυβερνώσας αριστεράς» με τις όποιες ζωντανές, κινηματικές δυνάμεις που διατηρούσαν ακόμη -αφελώς- τις αριστερές τους αυταπάτες για την «ελπίδα που έρχεται» αλλά που προσέκρουσε και τσακίστηκε μπροστά στους σιδερένιους φραγμούς της

Η μαζικότητα της παρουσίας του κόσμου στην ανεξάρτητη συγκέντρωση της Καμάρας (σε αντίθεση με την ισχνότατη παρουσία κόσμου στην «επίσημη» συγκέντρωση ΓΣΕΕ/ΕΚΘ) και η ασφυκτική της περικύκλωση από τα ΜΑΤ, φανέρωσε ποιος είναι ο πραγματικός τους φόβος. Το Φθινόπωρο που διανύουμε, αυτή τη φορά, μπορεί όντως να αποδειχθεί το θερμότερο των τελευταίων χρόνων…
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger