Home » , » Δεν είναι πάντα χωρίς αντιδράσεις η ανάλγητη πολιτική της ΔΕΗ

Δεν είναι πάντα χωρίς αντιδράσεις η ανάλγητη πολιτική της ΔΕΗ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 | 8:17 μ.μ.

Η πολιτική της διοίκησης της ΔΕΗ, απέναντι σε όσους πελάτες της είναι σε αδυναμία να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς δεν είναι απλώς ανάλγητη, αλλά φτάνει στα όρια της δολοφονικής πολιτικής όπως ήταν η πρόσφατη διακοπή ρεύματος σε άρρωστη, άνεργη κοπέλα, ή όπως έκανε παλαιότερα κόβοντας το ρεύμα, απροειδοποίητα, σε τετραπληγική γυναίκα στα Χανιά.

Η πολιτική της ΔΕΗ πλήρως ευθυγραμμισμένη με την πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε., αλλά και με τις επιταγές των δανειστών και του κεφαλαίου, είναι ένα όπλο τσακίσματος και αφανισμού των λαϊκών στρωμάτων. Είναι μια πολιτική που οδηγεί δεκαετίες πίσω, στα χρόνια της υποταγής, της εξαθλίωσης, της απόλυτης φτώχειας, τονίζαμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Μ’ αυτά τα δεδομένα δεν μας εντυπωσίασε το γεγονός ότι σήμερα ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Χασιά, πυροβόλησε, προφανώς για εκφοβισμό, όταν συνεργείο της ΔΕΗ προσπάθησε να του κόψει το ρεύμα, ούτε θεωρήσαμε άξιο αναφοράς το γεγονός ότι είχε ξυλοκοπηθεί υπάλληλος της ΔΕΗ στην Ζάκυνθο όταν προσπάθησε να κόψει το ρεύμα σε σπίτι πολίτη.

Μας απολύουν, μας φοροληστεύουν, προχωρούν σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις σπιτιών πετώντας στον δρόμο όσους δανειολήπτες αδυνατούν να πληρώσουν τα τοκογλυφικά δάνεια τους. Ε, κάποιοι θα αντιδράσουν όχι και με τόσο «κόσμιο» τρόπο όταν αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να βυθιστούν τα σπίτια ή τα μαγαζιά τους στο σκοτάδι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger