Home » , » Αμερικανική πολιτική και πυρηνική δοκιμή της Β. Κορέας (Βίντεο)

Αμερικανική πολιτική και πυρηνική δοκιμή της Β. Κορέας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 | 2:36 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Tι συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις δήθεν εκλογές; "Δήθεν" διότι όποιος και να βγει, την έχουμε όλοι βαμμένη. Είτε με τη Σκύλλα είτε με τη Χάρυβδη (ποιός είναι ποιός είναι καθαρά θέμα γούστου) ο πλανήτης θα κινδυνεύσει περισσότερο από ποτέ.

Δεν κάνω προφητείες, ούτε είμαι οπαδός σεναρίων καταστροφής, αλλά οι καουμπόηδες θα διαλέξουν ανάμεσα σε δυο κομπλεξικά, τυφλωμένα από την αλαζονεία καθάρματα κι έναν εντελώς άσχετο - για ντεκόρ, που δεν ξέρει καν τί είναι το Χαλέπι.
Το μέρος δηλαδή που θέλει να βομβαρδίσει το ΝΑΤΟ για να το "σώσει" βεβαίως - βεβαίως. Ελπίζω να μείνει με την όρεξη. Βέβαια, αν ήξερε κάθε μέρος που ρήμαξαν τα γεράκια τους, δεν θα ήταν πολιτικός, θα ήταν ο Παγκόσμιος Χάρτης.

Έχω πάντως ένα άγχος γι' αυτές τις εκλογές, γιατί όταν δίνεις σε παλαβούς το κουμπί των πυρηνικών... ε, πας γυρεύοντας να κάνεις τον πλανήτη "γη Μαδιάμ". Ποιός θα μας αφανίσει; Ο Τράμπ ή η Κλίντον; Αυτά τα διλήμματα...

Κάπως έτσι την πάτησαν οι Γερμανοί με το Χίτλερ. Θα μου πείτε, πίσω από αυτά τα "νούμερα" είναι άλλα συμφέροντα, πολυεθνικές, λόμπυ κλπ. Ασφαλώς, όμως για να διαλέξουν τέτοια "τεφαρίκια", δεν έχουν καλό σκοπό. Ο αμοραλισμός τους, τους κάνει ιδανικούς για βρομοδουλειές, ακόμα χειρότερες από αυτές των προηγουμένων. Ευτυχώς υπάρχουν κι άλλες πυρηνικές δυνάμεις κι ίσως ο φόβος τελικά να φυλάξει τα έρμα.

Αλλά η τρολιά των ΜΜΕ είναι άλλη. Αντί να τρέμουν για τη μέρα που ο Τράμπ ή η Κλίντον γίνουν Πρόεδροι και θα έχουν τη δύναμη 7.650 πυρηνικών κεφαλών (τόσες έχουν οι ΗΠΑ) εκφράζουν την αγωνία τους για τις μετρημένες στα δάκτυλα πυρηνικές βόμβες της Βορείου Κορέας! 
Οι έχοντες 7.650 ισχυρότερες βόμβες, φοβούνται αυτούς που έχουν μόλις 3! Όταν η ίδια η Βόρεια Κορέα έχει δηλώσει, ότι έχει αυτά τα όπλα μόνο σε περίπτωση που της επιτεθούν. Κι έχει σοβαρούς λόγους να ανησυχεί, εφόσον οι ΗΠΑ πρωταγωνιστούν σε μια εκστρατεία συκοφαντίας και λάσπης εναντίον της, καθώς και σε ολοένα μεγαλύτερες προκλήσεις. Δεν πιστεύει όμως κανείς τους Αμερικάνους, αφού διαψεύστηκαν και γελοιοποιήθηκαν άπειρες φορές.


"Η 5η πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας είναι μια αυτοκαταστροφική πρόκληση που δείχνει την "μανιακή αδιαφορία για την κίνδυνο" είπε η CIA μέσω των Νοτιοκορεατών πολιτικών. Το ότι οι ΗΠΑ έχουν κάνει πάνω από 1.000 τέτοιες δοκιμές δεν έχει σημασία γι αυτούς.
Οι ΗΠΑ κάνουν ότι θέλουν. Οι Αμερικάνοι θέλουν τους άλλους άοπλους, ώστε οι ίδιοι πάνοπλοι να μπορούν να τους σφάζουν ανενόχλητοι. Όπως και να χει όμως, η πιθανότητα να φάνε δυο - τρία πυρηνικά στο κεφάλι και να νιώσουν λιγάκι όπως οι κάτοικοι της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, που τους δολοφόνησαν ενώ ο πόλεμος είχε ουσιαστικά τελειώσει, είναι αποτρεπτικός παράγοντας.

Όταν δεν γίνεται το δικό τους απειλούν, χρησιμοποιούν δόλο, βρίζουν, τσαντίζονται. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει το ξίδι.
Όσο για τα πυρηνικά είμαι υπέρ της κατάργησης ΟΛΩΝ των όπλων, συμβατικών, ατομικών, χημικών κλπ, όπως και των πολέμων, των επεμβάσεων, των αιτιών που γίνεται η ανθρωποσφαγή. Όμως αυτό γίνεται μόνο αν καταργηθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Δυστυχώς όταν βλέπεις κάποιον οπλισμένο μέχρι τα δόντια να σε αγριοκοιτάζει και να θέλει να σε υποτάξει, κάτι πρέπει να κάνεις. Αν οι ΗΠΑ άλλαζαν στάση, δεν θα είχε κανένα λόγο η Β. Κορέα να κάνει αυτές τις κινήσεις.

Τώρα θα μας πουν τα Αμερικανάκια: Δηλαδή οι δικοί σας πολιτικοί είναι καλύτεροι; Και βέβαια όχι, αλλά οι δοσίλογοι που μας κυβερνάν, καταστρέφουν μόνο τη δική μας Οικονομία, μόνο εμάς, όχι όλο τον κόσμο. Επίσης, οι ημέτεροι άχρηστοι κηφήνες υπακούν τα δικά σας παλιοτόμαρα, οπότε έχουμε δίκιο να σας σιχτιρίζουμε άπαντες οι κάτοικοι της Γης. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger