Home » , » Αγορεύοντας ο "ψεκασμένος" Ζουράρις (Βίντεο)

Αγορεύοντας ο "ψεκασμένος" Ζουράρις (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 | 5:53 μ.μ.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις βρισκόμενος μόνιμα «είς πυρίκαυστον κι αυτάρεσκον αυνανισμόν» έκανε και σήμερα την παρουσία του με συνέντευξη που έδωσε στον ρ/σ «Πρακτορείο 104,9 fm».

Δεν μας είπε τίποτα το ιδιαίτερο, απλώς παρουσιάστηκε σαν διχασμένη προσωπικότητα. Ο ίδιος που στηρίζει την άθλια συγκυβέρνηση και με την ψήφο του δήλωσε την πίστη του στο «αριστερό» μνημόνιο,   μας καλεί να προβάλουμε «σε όλα τα επίπεδα μία αντίσταση»  απέναντι «στις συνθήκες ατιμωτικής κατοχής», στις οποίες, προφανώς, και σύμφωνα με τον βουλευτή του Καμμένου, βρίσκεται η χώρα μας.

Ο συγκεκριμένος τύπος –και πρώην κομμουνιστής, κατά δήλωση του- αρχαιόπληκτος, θρησκόληπτος και  αρλουμπολόγος αφού είδε επιτέλους το όνειρο του να εκπληρώνεται.-να γίνεται δηλαδή βουλευτής-  (αφού δεν τα κατάφερε με την συνεργασία του με το ΚΚΕ, αφού πάτωσε το νταλαβέρι του με τον Παπαθεμελή, και πήγε άπατο το κόμμα που έκανε με τον «ευρηματικό» τίτλο «Πυρίκαυστος Ελλάδα»), τώρα που καβάτζωσε βουλευτικό έδρανο, από το κοινοβούλιο τους καθώς και από τα ΜΜΕ, συχνά μας χαρίζει άφθονο γέλιο.

Φτιάξαμε, λοιπόν ένα μικρό βιντεάκι με τις μοναδικές ατάκες του που έχει πει κατά καιρούς.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger