Home » , , » Κάπηλοι της αριστεράς, τοκογλύφοι της ελπίδας (Βίντεο)

Κάπηλοι της αριστεράς, τοκογλύφοι της ελπίδας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 | 6:01 μ.μ.

Της Τ. Γ.

Ο πολιτικός σουρεαλισμός ζει μέρες λαμπρές στη χώρα. Tρανή απόδειξη το συνέδριο του "κώματος", εξέχουσα φυσιογνωμία η κ. Θεανώ Φωτίου!

Πλεονασμός να αναφερθούμε σε προηγούμενες δηλώσεις της, απόσταγμα όλες μέγιστης σοφίας, που πολύ θα μας διασκέδαζαν αν η εν λόγω κυρία δεν τύγχανε κρατική αξιωματούχος και κατά συνέπεια ρυθμιστής του βίου μας!
Κοσμώντας χτες το συνέδριο τους η χαριτόβρυτος Θεανώ, παρακίνησε τους συνδαιτυμόνες της, τους συντρόφους της ήθελα να πω, να μην λησμονούν την μάζα, (τη πλέμπα δηλ.) που τους έφερε στην εξουσία.

Θερμώς τους προέτρεψε να οργανώνουν και να συμμετάσχουν σε λαϊκές κινητοποιήσεις ενάντια στις πολιτικές που οι ίδιοι εφαρμόζουν! Την πληροφόρηση του κόσμου για τα πεπραγμένα και τα κερδισμένα (!!!) τους αιτήθηκε, πράγμα άκρως απαραίτητο, καθότι ως γνωστόν άλλος ο πλανήτης ο δικός τους, άλλος ο δικός μας!

Μας ενημέρωσε επιπροσθέτως για τον μέγα αγώνα "υπέρ αδυνάτων" που οι πεφωτισμένοι σωτήρες μας διεξάγουν παρ’ όλη την έσωθεν και έξωθεν υπονόμευση! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι ομιλίες τους για να πληροφορούμαστε και μεις οι πτωχοί τα τοιαύτα, διότι αν αναμέναμε να τα βιώσουμε στην  πράξη, αδιάβαστοι θα πορευόμεθα εις τόπον χλοερό!

Στους κάπηλους της αριστεράς, στους τοκογλύφους της ελπίδας , με ιδιαίτερη ''εκτίμηση'' στην κ. Φωτίου που ηγείται ενός εκ των πλέον  ευαίσθητου τομέα μια μελωδική αφιέρωση από το Μανώλη Μητσιά και μια υπενθύμιση
Η ιστορία γράφεται στο παρόν διαβάζεται όμως αιωνία!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger