Home » , » Μη μου πειράζετε τον Άδωνη. (Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλος να σχολιάζει τις πρόσφατες δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη)

Μη μου πειράζετε τον Άδωνη. (Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλος να σχολιάζει τις πρόσφατες δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 | 10:52 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175.

Δε λέω, ο Κούλης θα τη ρημάξει τη γαλάζια στάνη, αλλά, αν ήταν ο μπουμπούκος αρχηγός της νέας δικτατορίας, θα είχε ήδη διαλυθεί και θα πουλιόταν όλα τα κατεδαφισμένα υλικά.
Διότι ο Άδωνης έχει τον ανθρωποδιώχτη, αφού είναι το τυπικό δείγμα της ακροδεξιάς. Συνδυασμός μίσους κι ανοησίας. Σαδισμός και κουταμάρα μαζί. Τον ακούει ο αναποφάσιστος και δεν γίνεται απλά αριστερός, σταλινικός - κομουνιστής γίνεται. Γι αυτό αφήστε τον να λέει βλακείες.

Τι είπε; Ότι θέλει τους κομμουνιστές φυλακή. Όπως γίνεται σήμερα στην Ουκρανία ή στο Ισλαμικό Κράτος; Όπως γίνονταν παλιά στην Ελλάδα επί Παπαδόπουλου, που είναι το πρότυπο του; Ή τη ναζιστική Γερμανία που τόσο θαυμάζει; Σε τέτοιες χώρες κυρίως πας (ή πήγαινες) μέσα, επειδή είσαι κομμουνιστής.

Όμως στο δεύτερο σκέλος, ότι εδώ στην Ελλάδα παν φυλακή οι φασίστες, έχει κάποιο δίκιο, να το αναγνωρίσουμε. Γιατί οι δεξιοί είναι λαμόγια, ειδικά οι αντικομουνιστές, οι εθνικιστές. Μπορεί η αστική δικαιοσύνη, το κράτος και τα ΜΜΕ να κάνουν "μπουγάδα" τα εγκλήματά τους, αλλά οι δύσκολοι λεκέδες δε φεύγουν με τίποτα. Θέλετε δολοφόνους; Έχουνε. Βιαστές και παιδεραστές; Κι απ' αυτούς. Απατεώνες και κλέφτες; Καταχραστές του δημοσίου χρήματος; Αυτούς κι αν έχουνε. Φοροφυγάδες; Ένα σωρό. Εκμεταλλευτές, ψεύτες, μικρόψυχοι... ότι φανταστούμε. Έχουν τίποτε άλλο εκτός από λαμόγια; Ηλιθίους. Ο Άδωνης τους εκπροσωπεί όλους αυτούς; Πιθανόν, είπαμε είναι "τυπικό δείγμα". Κι όλοι αυτοί θέλουν αίμα να πιούν. Αίμα εργαζόμενου, συνταξιούχου, ανέργου ή πρόσφυγα. Ονειρεύονται χούντες, μνημόνια, πολέμους...

Ο Άδωνης φυσικά ανησυχεί. Τρέμει, γιατί το ΚΚΕ και άλλα κόμματα της Αριστεράς, που είναι σήμερα εκτός Κοινοβουλίου, φαίνεται να εμφανίζουν τεράστια δυναμική. Φυσικό είναι, μετά το μούδιασμα με την προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κόσμος, που ΔΕΝ θέλει Μνημόνια, προσανατολίζεται αλλού. Έτσι ο κουτοπόνηρος προσπαθεί να συνθέσει το ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ και όλη την Αριστερά. Λίγο αλάτι στη γλαρόσουπα Μπουμπούκο;

Όχι μόνο δεν πείθει, αλλά καρφώνεται κιόλας. Όσο μιλά, τόσο φεύγουν από τη γαλάζια συμμορία. Άδωνη, να στο εξηγήσω, αν και δε θα το καταλάβεις. Οι αριστεροί θα ντρεπόταν, αν αυτά που γίνονται σήμερα ήταν αποτέλεσμα εφαρμογής μιας αριστερής πολιτικής. Τα μνημόνια όμως είναι εφαρμογή του νεοφιλελευθερισμού και του φασισμού. Είναι η δική σας δεξιά πολιτική και γι αυτό εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε, αν φυσικά είχατε τσίπα.

Οπότε πάει χαμένη η προπαγάνδα. Όχι μόνο αυτό, αλλά όταν το λες εσύ, που είσαι ο πλέον προκλητικός, που θεωρείς πχ την κλοπή με τον ΕΝΦΙΑ "αξιοποίηση περιουσίας", σας γυρνά μπούμερανγκ. Σαν να πει ο Κούλης κατά της οικογενειοκρατίας. Όποτε το λέει, κάνουμε καινούριο συκώτι. Ετοιμάσου Μπουμπούκο, οι Κομμουνιστές έρχονται! Καλώς τρέμετε κι εσύ και τα αφεντικά σου οι τοκογλύφοι...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger