Home » , , » Ο φασίστας και ο γελοίος (Βίντεο)

Ο φασίστας και ο γελοίος (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 | 10:37 μ.μ.

 Ενώσαμε δυο βιντεάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και έτσι παρακολουθούμε δυο χαρακτηριστικούς τύπους απ' αυτούς πρωτοστατούν ενάντια στην σχολική εκπαίδευση των προσφυγοπούλων.

Αρχικά παρακολουθούμε ένα καραμπινάτο φασίστα που με επιχειρήματα επιπέδου του τύπου "πουσταριά" και "γαμημένοι ανθέλληνες", απευθύνετε σε μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, έξω από ένα σχολικό συγκρότημα.  Πρόκειται για τον Θ. Ματσουκίδη τέως αντιδήμαρχο Ωραιόκαστρου. Οπως γράφει ιστότοπος , εδώ δεν έχουμε απλώς ένα "προστατευτικό γονιό" αλλά για έναν τύπο που είχε αναρτήσει στην παρουσία του στο facebook τον ύμνο της χούντας και συνεχίζει να κοινοποιεί αναρτήσεις από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής αλλά και από ακροδεξιές σελίδες με περιεχόμενο περί «ισλαμοποίησης της Ελλάδας» και περί «οργανωμένου σχεδίου εθνοκάθαρσης».

Ο δεύτερος που υπερασπίζεται το «ιερά και όσια της φυλής» δεν γνωρίζουμε ποιος είναι. Διαπιστώνουμε όμως τα ακαταμάχητα επιχειρήματα που εκφράζει ενάντια στην παρουσία προσφυγόπουλων μαθητών: «Θα μας κάνουν ζημιές σε θρανία και ντουβάρια … θα μας σπάσουν τις εικόνες»… (Πιθανόν αυτός να έχει ιδεολογικό καθοδηγητή τον Αδωνη)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger