Home » , » Ως πότε θα ανεχόμαστε επικίνδυνους απατεώνες, θα πεινάμε και θα φοβόμαστε για το μέλλον;

Ως πότε θα ανεχόμαστε επικίνδυνους απατεώνες, θα πεινάμε και θα φοβόμαστε για το μέλλον;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 | 1:34 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

 " Το δίκτυο σταθμών παρακολούθησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης κατέγραψε στην Αττική, υψηλά επίπεδα αιωρούμενων σωματιδίων ΑΣ10, μεγαλύτερα από 100 μg/m3, για το 24ωρο της 10.12.2016. Συνιστάται στους πολίτες η αποφυγή της χρήσης τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας και παρακαλούμε θερμά για τη θετική τους ανταπόκριση στη σύσταση αυτή. Η αρμόδια Υπηρεσία του ΥΠΕΝ παρακολουθεί την εξέλιξη των τιμών των συγκεντρώσεων των αιωρούμενων σωματιδίων σε 24-ωρη βάση και θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση εφόσον υπάρχει αξιόλογη μεταβολή". Από το Υπουργείο καταστροφής του Περιβάλλοντος 11.12.16.

"Η μείωση των μισθών και των συντάξεων σε συνδυασμό με την εξωφρενική ακρίβεια και την βαρύτατη αύξηση των φόρων οδήγησαν πολλούς στην περικοπή των χρημάτων για θέρμανση". Αυτά είχα γράψει (μεταξύ άλλων) το χειμώνα του 2012-2013. Από τότε τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα. Νέες περικοπές, νέα χαράτσια, καινούριο μνημόνιο. "Μπήκε με το αριστερό" αυτή τη φορά. Κι η κοροϊδία σαν την ατμοσφαιρική ρύπανση επίσης αυξημένη. Κάθε χρόνο ακούμε τα ίδια, γίνονται τα ίδια, ενώ βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο στο τέλμα.

Λέω στο Υπουργείο και την Κυβέρνηση γενικότερα να πάνε να πνιγούν. Να σταματήσουν να παίζουν με τον πόνο μας. Σε κανέναν δεν αρέσει να αναπνέει νέφος, αλλά επίσης δεν αρέσει και σε κανένα να κρυώνει. Η κυβέρνηση προκαλεί συνέχεια. Έχει την τύχη να έχει μια επίσης ανίκανη, διεφθαρμένη αντιπολίτευση, η οποία υπόσχεται πιο σκληρό κι άδικο Μνημόνιο. Εκείνο που κάνουν όλοι αυτοί οι κηφήνες είναι να λεηλατούν τα εισοδήματά μας, να μας φορτώνουν νέα, δικά τους χρέη, να ξεπουλούν τον φυσικό πλούτο, να καταστρέφουν το Περιβάλλον, να καταστέλλουν και να καταπατούν κάθε Δικαίωμα, κάθε Ελευθερία. Ως πότε;

Ως πότε θα κρυώνουμε, θα ανεχόμαστε επικίνδυνους απατεώνες, θα πεινάμε και θα φοβόμαστε για το μέλλον; Όσο συνεχίζεται η θανατηφόρα πολιτική, όσο διαρκεί η εκμετάλλευση, δεν έχουμε καμία απολύτως ελπίδα ούτε καν να ανασάνουμε. Μόνο ο Ξεσηκωμός μένει.

Για άλλη μια χρονιά εκατομμύρια συνάνθρωποι μας δεν θα έχουν θέρμανση. Πολλές χιλιάδες δεν θα έχουν ούτε ρεύμα. Χιλιάδες επίσης είναι ήδη άστεγοι. Πολλοί από αυτούς άρρωστοι. Τι ανακοίνωση θα κάνετε γι αυτούς "κύριοι" της Κυβέρνησης; Η ανακοίνωση του Υπουργείου καταστροφής του Περιβάλλοντος απευθύνεται σε λάθος κόσμο. Στους εαυτούς τους έπρεπε να πουν, να σταματήσουν τα αίσχη που κάνουν.
Ο κόσμος προσπαθεί απλά να ζεσταθεί. Αυτά που γίνονται, είναι αντίδραση στην πολιτική της πιο σκληρής, απάνθρωπης λιτότητας, που γνώρισε η χώρα. Μια συνεχή εξόντωση των αδυνάτων με κάθε τρόπο. Από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των μεταναστών μέχρι τις απολύσεις εργαζόμενων και το κόψιμο των απολύτως αναγκαίων στους χαμηλοσυνταξιούχους. Τόσα χρόνια μας επιτίθενται, τόσα χρόνια μας σκοτώνουν με διάφορους τρόπους. Δεν έκαναν αρκετά; Δεν είναι ώρα να κάνουμε κάτι κι εμείς; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger