Home » » Γκαντεμιά Ντόναλντ

Γκαντεμιά Ντόναλντ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 | 9:38 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Eγραψε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ στο λογαριασμό του στο twitter, «το πρόγραμμα των F-35 και το κόστος του είναι εκτός ελέγχου. Δισεκατομμύρια δολάρια μπορούν και θα σωθούν από στρατιωτικές (και άλλες) δαπάνες μετά την 20ή Ιανουαρίου»".

Μη μου το λες! "Παλτά" τα αόρατα; Δεν βγαίνουνε τα έρμα τα stealth; Να δεις πότε τα είχαμε πει; Όταν οι δικοί μας έλεγαν ότι τα χρειάζονται. Αμέ! Πως δεν τα χρειάζονται; Ξέρετε τι μίζα δίνει το ένα; Είναι το ακριβότερο άχρηστο πράγμα στον κόσμο. Αόρατο αεροπλάνο δεν είναι εντελώς, θα γίνει όμως, αφού για την ανάπτυξη 90 οι ΗΠΑ ξόδεψαν ήδη 400 δις, ενώ πάνε για ένα τρις!!!

Φαντάσου, τι θα πάθουν οι Τούρκοι, που λένε να πάρουν τουλάχιστο 100 (124)! Ε ρε Μνημόνια με Σουλτανικό φιρμάνι, που περιμένει τους άμοιρους Εργαζόμενους στη γείτονα. Δεν τους φτάνει η δικτατορία, ο πόλεμος που τους έπλεξε ο Ταγίπ, τους έρχεται τώρα η χρεοκοπία πετώντας!

Γκαντεμιά Ντόναλντ. Μπήκε η Ελλαδάρα στο Ευρώ και χρεοκοπήσαμε. Δεν μπορούμε να ξελασπώσουμε την εταιρία ρε παιδάκι μου. Δεν υπάρχει σάλιο, τι να πρωτοπληρώσουμε; Τα χρέη στους τοκογλύφους ή τα άχρηστα όπλα των ΗΠΑ; Όταν είχαμε τη δραχμούλα, έκοβε αβέρτα το κράτος κι έδινε. Τώρα... Βλέπετε εκεί στο ΔΝΤ, πως την πατάει ο πλεονέκτης; Κρατείστε τα αεροπλάνα, να μάθετε.

Βέβαια υπάρχει κι ο Λεβέντης να δώσει τη "λύση". Που, αν ψάξεις σε όλο τον πλανήτη να βρεις πιο γελοίο από τον Τραμπ, θα ανακαλύψεις το Βασιλάκη. Το άκουσες Πρόεδρε, που ήθελες να κόψεις τις συντάξεις, για να πάρεις μαχητικά; Στα έλεγαν όλοι στο Ιντερνέτ. Όλοι έκτος από τα φασιστάκια φυσικά και κάτι άλλους που έχουν λαμβάνειν από τη δουλειά με τη "νέα αγορά του αιώνα". Αλήθεια, θυμάστε τότε με τα F-16 τι 'κονόμησαν κάποιοι; Μια χαρά τη βόλεψαν τότε. Τώρα όμως δεν έχουμε για να πάρετε προμήθεια, πως να το κάνουμε. Εδώ δεν έχουμε πετρέλαιο. Τι πετρέλαιο λέω; Ούτε φαΐ πολλοί από μας. Και θέλουμε αεροπλάνα; Πλάκα κάνετε; Εσύ Λεβέντη μου, αν θες, δώσε και πάρε. Αν δεν φτάνουν για αληθινό, πάρε ένα παιχνίδι να κάνεις τον πιλότο, αφού δεν βλέπω να ξαναγίνεσαι βουλευτής. Πάντως μαθήματα οδήγησης αεροσκάφους (αεροπλάνο -ελικόπτερο) πάντα χρειάζονται σε μνημονιακούς κηφήνες. Όταν θα σας κυνηγά ο κόσμος, θα πιάσουν τόπο οι γνώσεις.

Ο Τραμπ θα βρει τρόπο δυστυχώς. Θα κανονίσει μερικούς πολέμους για να πουλήσει τα αμερικάνικα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Την δουλειά αυτή την κάνουν χρόνια οι Καουμπόηδες. Φτιάχνουν τα όπλα, μετά επεμβαίνουν, βάζουν τους λαούς να σκοτώνονται, πουλάνε τα όπλα πανάκριβα και σαν να μη έφτανε αυτό, μετά τη σφαγή, τον πόλεμο, μπουκάρουν με τις εταιρίες τους και εκμεταλλεύονται ότι έχει απομείνει. Δεν τους έκαστε η επέμβαση Συρία, αλλιώς τα αεροπλάνα θα τα παρήγγειλαν οι σύμμαχοι των ΗΠΑ. Αλλά αυτοί "τον ήπιαν" στο Χαλέπι. Τζάμπα τόσα δις σε όπλα κι άλλα εφόδια. Αυτά έχουν όμως οι δουλειές, ιδιαίτερα οι βρομοδουλειές.

Βέβαια σε λίγο θα βγουν δημοσιεύματα από ενδιαφερόμενους για μάσα, που θα λένε ότι "τα προβλήματα ξεπερνιόνται, τα αεροπλάνα είναι τα καλύτερα, αφού είναι τα πιο ακριβά" και άλλες τέτοιες τρίχες. Να καταρρίψω λοιπόν κι εγώ τα υπερσύχρονα μαχητικά με ένα αρχαίο ρητό: Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος. Εμείς Δώσαμε. Δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε όλα αυτά τα χρόνια μόνο και μόνο για να καταντήσουμε χειρότερα κι από αποικία των Γερμανών ναζί. Αρκετά! .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger