Home » , » Αφού παρακολουθούν και τις τηλεφωνικές συνομιλίες στελεχών του ΚΚΕ ...

Αφού παρακολουθούν και τις τηλεφωνικές συνομιλίες στελεχών του ΚΚΕ ...

Από giorgis , Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 | 5:48 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Το ότι παρακολουθούνται οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις από κρατικές υπηρεσίες –και παρακρατικούς μηχανισμούς- αντιεξουσιαστών, δημοσιογράφων και γενικά πολιτών είναι κάτι τo διαχρονικό και μόνιμο.

 Το είδαμε επί Τόμπρα και ΠΑΣΟΚ, το διαπιστώσαμε επί εποχής Μητσοτάκη με την περίπτωση Γρυλάκη το καταγγέλλει σήμερα το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ το οποίο σε ανακοίνωσή του σημειώνει: «Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο "κέντρο"».

Να προσπεράσουμε το ερώτημα για ποιο λόγο να παρακολουθούν τις συνομιλίες στελεχών του ΚΚΕ. Εδώ παρακολουθούσαν –και πιθανόν να παρακολουθούν- τις συνομιλίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (Δείτε αυτή μας την ανάρτηση). Δύσκολα μπορείς να αντιληφθείς το σκεπτικό των μπάτσων.

Το εντυπωσιακό δεν είναι αυτό. Άλλο είναι που μας προβληματίζει. Καλά, ρε μάγκες, επί Σαμαρά –ο Κικίλιας πρέπει να ήταν υπουργός Δημόσιας τάξης αν δεν κάνουμε λάθος- δεν βάλατε τον ελληνικό λαό να πληρώσει 8 εκατ ευρώ για να αποκτήσει η «Αντιτρομοκρατική» και η «ΕΥΠ»  υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό (να αντικαταστήσει τα ξεπερασμένα βαλιτσάκια υποκλοπών που είχαμε χρυσοπληρώσει στους Αμερικάνους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004) ώστε να μην γίνονται αντιληπτές οι λαμογιές σας;  Τι έγινε; Κλατάρισε κι αυτός;

Καταλήγοντας να θυμίσουμε κάτι ποιο ουσιαστικό έχοντας σαν δεδομένο ότι παρακολουθούνται από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς οι τηλεφωνικές συνομιλίες όσων δραστηριοποιούνται ενεργά στο επαναστατικό και εργατικό κίνημα. Κι αυτό έχει σχέση με την αρμονική συνύπαρξη κρατικών – παρακρατικών μηχανισμών.

Εχουν υπάρξει δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «χώρο δράσης ενός παρακράτους: μιας μικρής ομάδας πρακτόρων, υπαλλήλων και τεχνικών της ΕΥΠ οι οποίοι συμμετείχαν -κάποιοι χωρίς να το ξέρουν- σε έναν μηχανισμό υποκλοπών, εκβιασμών, επιλεγμένης πληροφοριοδότησης πολιτικών και μπίζνας πληροφοριών. Σε μια ιδιωτική ΕΥΠ μέσα στην ΕΥΠ… Υπάρχουν πληροφορίες πως η ομάδα (σ.σ με τον κωδικό ΟΛΕΦ) έκανε "οικονομική" κατασκοπεία για επιχειρηματίες. Προσέγγιζε δηλαδή επιχειρηματίες και πούλαγε οικονομικές, επενδυτικές πληροφορίες που προέκυπταν από τις ακροάσεις τηλεφώνων των αντιπάλων τους». (Δημοσίευμα στο περιοδικό Hot Doc).

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

1 Δεκεμβρίου 2016 στις 6:53 μ.μ.

Μάλλον οι γραμμές μπλεχτήκανε. Εκτός αν το ΚΚΕ ετοιμάζει την επανάσταση για την ανατροπή του καπιταλισμού! (να πούμε και κανένα αστείο να ευθυμήσουμε).

1 Δεκεμβρίου 2016 στις 10:42 μ.μ.

Σιγά μην παρακολουθούν το ΚΚΕ, αυτοί είναι έμπειροι στην παρανομία και την συνωμοτική δράση δεν λένε σοβαρά πράγματα από το τηλέφωνο. Να μας πεις για κανένα ΣΥΡΙΖΑΙΟ ή ΈΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ να το καταλάβω. Έχουν γίνει ανάρπαστοι οι κονφεριανσιέ και βιάζονται να μάθουν σε ποιό κόμμα ή με ποιόν πλουτοκράτη θα κλείσουν το επόμενο συμβόλαιο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger