Home » , » Εχω ξαναδεί το ίδιο έργο με άλλους ηθοποιούς

Εχω ξαναδεί το ίδιο έργο με άλλους ηθοποιούς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 | 10:29 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θέλουν μωρέ να αγιάσουν, αλλά δεν τους αφήνουν οι διαβόλοι. "Οι εξαγγελίες Τσίπρα κινούνται εκτός συμφωνίας κατά τους Θεσμούς, είπε ο εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup. Με γερμανικό βέτο καθυστερούν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος".

"Ο εκπρόσωπος του προέδρου". Πάλι καλά που δεν το είπε ο σοφέρ του. Άντε ρε! Δε σας ρώτησαν; Πως το έπαθαν; Οι "αριστεροί" της κυβέρνησης ακόμα και για να ουρήσουν παίρνουν άδεια από το Βερολίνο. Αν είναι απασχολημένη η Αγγέλα; Τα κάνουν πάνω τους. Θα έδιναν λοιπόν μας λένε, αλλά δεν θέλει τ' αφεντικό!

Που έχω ξαναδεί το ίδιο έργο με άλλους ηθοποιούς; Α μάλιστα, θυμήθηκα! Θέατρο ΠΑΣΟΚ, έπειτα θίασος ΝΔ, το ξέρω το τέλος. Είναι η ατάκα που θα πούμε εμείς: Εκεί που μας χρωστάγαμε μας πήραν και το βόδι. Ρε Αλέξη, και σ' αυτό copy - paste τους προηγούμενους;

Αφού έκαναν τον "καμπόσο" δεν θα δώσουν ούτε το ψίχουλο. Μην μας "κακομάθουν". Κι αν τελικά δώσουν ψίχουλα από τα ψίχουλα, να το παίξουν κι ήρωες!!! Α ρε κερατάδες τοκογλύφοι, μαζί με τους ντόπιους απατεώνες, delete που σας χρειάζεται. Να σας στείλουμε στο διάολο εσάς, την ΕΕ, και το γαμημένο σας Ευρώ, να ανασάνουμε επιτέλους ελεύθεροι.

Θα μου πείτε "εσύ δεν έλεγες ότι είναι ελάχιστα όσα δίνουν, αν τα δώσουν"; Πράγματι, αλλά εδώ θυμώνω για τη ναζιστική νοοτροπία, το σαδισμό, το δούλεμα, που όσο πάει και το χοντραίνουν. Δεν φτάνει που μας τρώνε, γελάνε μαζί μας! Θράσος χιλίων πιθήκων. Λυσσασμένων μπαμπουίνων, που έχουν αυνανιστεί ομαδικά, έτσι και χειρότερα συμπεριφέρονται!

Να δούμε τώρα το πιο κακό από όλα. Τα μέτρα για τα οποία η κυβέρνηση θα βάλει εκεί που ξέρει τις εξαγγελίες. Μαζί με τις υπόλοιπες, τις προεκλογικές: Τι σόι μέτρα είναι αυτά; Τι ήθελα και ρώτησα και δεν το βούλωνα; Μέτρα όχι για χρέος, αλλά για φέρετρο. Φέρετρο εργαζόμενων, που θα τους πεθάνουν στη δουλειά κάθε μέρα μέχρι να πέσουν κάτω από την εξάντληση, μέτρα ευθανασίας για τους αρρώστους παρόμοια με αυτά των ναζί, για την εξαφάνιση του συνταξιούχου, για τη λεηλασία του φυσικού πλούτου και μέτρα για τους αμέτρητους νέους απολυμένους. Ε μη σώσει και τα πάρουν!

Σκοτιστήκαμε!

Εδώ υπάρχει εξαπάτηση μεγάλη. 
κι εσύ κοιτάς να βρεις κάποια ψιλά, 
τόλμα ρε φίλε να Επαναστατήσεις,
γιατί όλα τ' άλλα είναι λόγια περιττά... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger