Home » , » Για την μη έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών (Βίντεο)

Για την μη έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 | 9:48 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175. 

Σε σχόλιό του για την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφέρει: «Η απόφαση του Αρείου Πάγου σωστά παίρνει υπόψη το πλαίσιο προστασίας των αιτούντων άσυλο Τούρκων αξιωματικών. Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα υποστήριξε ότι επιβάλλεται να τηρηθεί η νομοθεσία που εξασφαλίζει τα δικαιώματα των αιτούντων άσυλο». (από 902).

Φυσικά συμφωνώ με τη θέση του Κόμματος, αλλά έχω μια απορία: Ποιός φούρνος γκρεμίστηκε; Πως κι η Ελληνική "Δικαιοσύνη" πήρε μια τέτοια σωστή απόφαση; Τέλος πάντων, μπράβο. Οφείλω να αναγνωρίζω τα καλά. Όμως να θυμίσω στους αξιότιμους δικαστές, ότι υπάρχουν συνάνθρωποι μας στην Ελλάδα, που απελαύνονται σε άλλες χώρες, όπου κι εκείνοι κινδυνεύουν. Να ελπίζω πως η στάση του Αρείου Πάγου θα είναι πάλι η ίδια; Μακάρι!

Στη γείτονα πράγματι υπάρχει κίνδυνος. Δυστυχώς ο Ερτογκάν έγινε χειρότερος δικτάτορας από κείνους που ήθελαν να τον ρίξουν. Τώρα απειλεί θεωρώντας πως του φταίμε εμείς, ενώ ο ίδιος έκανε τα πάντα για να πείσει, ότι είναι ανισόρροπος κι επικίνδυνος. Αν δεν συμπεριφέρονταν, όπως συμπεριφέρθηκε μετά το πραξικόπημα, σαν γκάγκστερ δηλαδή που εκδικείται, το αποτέλεσμα ίσως ήταν πολύ διαφορετικό.

Αλλά δεν είναι μόνο ο Τούρκος Πρωθυπουργός "φαν του Μαρκησίου Ντε Σαντ", δεν γουστάρει μόνο αυτός να βασανίζονται αντίπαλοί του. Ο νέος Πλανητάρχης θεωρεί τα βασανιστήρια "αποτελεσματικά".

"Όταν σκοτώνουν, όταν κόβουν κεφάλια των δικών μας ανθρώπων καθώς και άλλων ανθρώπων, όταν κόβουν τα κεφάλια ανθρώπων επειδή έτυχε να είναι χριστιανοί και να βρίσκονται στη Μέση Ανατολή, όταν το ISIS κάνει πράγματα που κανείς δεν έχει ακούσει από τον Μεσαίωνα, εγώ πρέπει να αισθάνομαι κάπως για τον εικονικό πνιγμό;" Όχι Ντόναλντ, θα μου έκανε εντύπωση αν αισθανόσουν οτιδήποτε.

«Μίλησα με ανώτατους αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών και τους ρώτησα "λειτουργούν; Τα βασανιστήρια λειτουργούν;". Η απάντησή τους ήταν: Ναι, απολύτως»! Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. Ο ISIS και η CIA έχουν παρόμοιες μεθόδους, πράγμα που το ξέραμε από παλιά, δεν είναι top secret.

Εδώ λοιπόν να ρωτήσω τους εντιμότατους δικαστές: Αν δεν ζητούσε η Τουρκία τους 8 και τους ζητούσε η Αμερική θα ήταν ίδια η απόφασή σας; Επίσης, κάνετε απελάσεις προσφύγων μεταναστών και προς την Τουρκία. Εκεί τι γίνεται; Γι αυτούς η Τουρκία είναι "ασφαλής"; Για λύστε μου τις απορίες.

Γιατί κάποιος καχύποπτος θα έλεγε ότι η Ελλάδα ή κάνει ελιγμό για να διαπραγματευτεί την έκδοση μετά, ή ότι οι ΗΠΑ διέταξαν να μην εκδοθούν οι 8 για να πειράξουν λιγάκι το Σουλτάνο, που σήμερα αλληθωρίζει προς Μόσχα. Αύριο θα δούμε, "όπου φυσάει ο άνεμος" είναι η πολιτική και της Τουρκίας και της Ελλάδας. Κρίμα που ο Οτσαλάν είχε άλλη μεταχείριση από το Ελληνικό Κράτος...

Υπάρχουν λοιπόν χιλιάδες συνάνθρωποί μας, που περιμένουν τέτοιες αποφάσεις. Είναι ώρα οι δικαστές να πράξουν το Σωστό σύμφωνα με τους κανόνες του Ανθρωπισμού και του Δικαίου. Να διαψεύσουν τους καχύποπτους. Θα δούμε...

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Ιανουαρίου 2017 - 10:16 π.μ.

Σε όλες τις Νατοικες χώρες τα πραξικοπήματα τα κάνουν αμερικανοκίνητοι όπως κ οι 8 που δεν παραδόθηκαν στην Τουρκία.Αν δεν είχαν την ομπρελα των αμερικάνων θα είχαν εκδοθεί.Δεν είνσι τυχαίο οτι κ τρόφιμοι της πρεσβείας στυλ Δοξιάδη έκαναν συγκεντρώσεις υπέρ τους, αλλά κ η καθημερινή του papahela τους υποστήριζε.Είπαμε είναι οτι είναι ο ερντογκάν αλλά να βλέπουνε κ μπρος μας...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger