Home » , » Δεσπότης Αμβρόσιος: Πωρωμένος φασίστας, πιο μαύρος απ' τα ράσα του

Δεσπότης Αμβρόσιος: Πωρωμένος φασίστας, πιο μαύρος απ' τα ράσα του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 | 2:12 μ.μ.


«Αδικείται στην χώρα μας ο πρώην χωροφύλακας, γνωστό φερέφωνο των γερμανοτσολιάδων στην κατοχή, δεσπότης Αμβρόσιος», τιτλοφορούσαμε περασμένη ανάρτησή μας.
Και θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με έναν αρχιρασοφόρο ο οποίος χύνει συστηματικά το δηλητήριο της απάνθρωπης και αποκρουστικής προπαγάνδας του, αφού είναι ένας πωρωμένος φασίστας. Δεν είναι όμως έτσι.
Ο «άγιος» Καλαβρύτων έχει την πλήρη στήριξη του αρχιεπισκόπου αφού ο Ιερώνυμος σε πρόσφατη συνέντευξη του στον Α. Παπαχελά μας είπε ότι στις εκτιμήσεις του «ο Μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιος δεν κάνει λάθος» και στο μόνο που διατύπωσε ενστάσεις είναι ο τρόπος που λέει τους σκοταδιστικούς ψαλμούς του.

Και αυτή την στιγμή ο δεσπότης αυτός συστρατεύεται πάλι με την «γλυκιά ελπίδα» όπως είχε χαρακτηρίσει το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου εξαπολύοντας για άλλη μια φορά τον οχετό του από τον διαδικτυακό του άμβωνα με ψαλμωδίες που σίγουρα θα ενθουσιάζουν τα ρατσιστικά αποβράσματα. Στόχος του τα προσφυγόπουλα και τα παιδάκια μεταναστών που θα φοιτήσουν στα σχολεία.

«Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα Δημόσια Σχολεία... Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες», μας έλεγε το τελευταίο τροπάρι του.

Σήμερα το επαναλαμβάνει: «Αρχισε ήδη ο διχασμός του Λαού μας. Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα Δημόσια Σχολεία. Άλλοι Έλληνες γονείς αρνούνται να το αποδεχθούν και άλλοι το αποδέχονται! Τα δεινά άρχισαν ήδη.  
Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες».

Να τον χαίρετε ο Ιερώνυμος. Ο αρχιεπίσκοπος της επικρατούσης θρησκείας δίνει κάλυψη σε ένα δεσπότη που η καρδιά του είναι πιο μαύρη από τα ράσα του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger