Home » , , » Ν. Μπογιόπουλος: Δημοσιοκαφρίλα και πολιτικαντισμός με φόντο ένα τραγικό δυστύχημα (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: Δημοσιοκαφρίλα και πολιτικαντισμός με φόντο ένα τραγικό δυστύχημα (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 | 11:23 μ.μ.

Στο παρακάτω ηχητικό παρακολουθούμε την τοποθέτηση που έκανε στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο Νίκος Μπογιόπουλος για το τραγικό δυστύχημα με τα γνωστά αποτελέσματα που προκάλεσε ο οδηγός της  Porsche.

 Ο δημοσιογράφος πέρα από την γενική του άποψη σχολίασε τις σχετικές παρεμβάσεις που έκαναν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανιός καθώς και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ Γεωργιάδης.
Μιλώντας επί προσωπικού επιτέθηκε με δριμύτητα στην δημοσιογράφο Τζώρτζια Κοντράρου η οποία ξέθαψε ένα κείμενο που είχε γράψει ο Νίκος Μπογιόπουλος πριν πέντε χρόνια και στο οποίο επέκρινε τον ιδιοκτήτη του Jambo για θέσεις που είχε διατυπώσει όπως την ιδιωτικοποίηση της Μακρονήσου, την ιδιωτικοποίηση της Ακρόπολης κ.α.
H δημοσιογράφος αυτή επικαλούμενη το άρθρο του Ν.Μ στον «Ριζοσπάστη», μέσω της παρουσία της στο facebook, έκανε μια αναίτια επίθεση στον Ν.Μ μιλώντας εντελώς υποτιμητικά για το πρόσωπο του. Η απάντηση όμως που έλαβε και την οποία ακούμε στο παρακάτω ηχητικό ήταν η αρμόζουσα.


Μια δική μας τηλεγραφική αναφορά.Είναι μεγάλο το θέμα του δραματικού ατυχήματος. Το δεδομένο είναι όμως ότι οι ταξικές αντιθέσεις που επικρατούν μέσα στην κοινωνία είναι φανερές και στον τρόπο που διαχειρίζεται καθένας την καθημερινότητά του. Από κει και πέρα όταν οποιοσδήποτε άτομο της εργατικής τάξης έχανε το παιδί του σήμερα αν είχε μαγαζί θα είχε βάλει λουκέτο «λόγω πένθους». Τα Τζάμπο όμως εργάστηκαν κανονικά  κι αυτό λέει πολλά.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

1 Μαρτίου 2017 στις 2:46 μ.μ.

Την κατέβασε μάλλον την σελίδα η κυρία....

1 Μαρτίου 2017 στις 7:22 μ.μ.

Την κατέβασε, έπρεπε να κρατήσετε ένα screen shot.

1 Μαρτίου 2017 στις 7:27 μ.μ.

Για μένα εξακολουθεί να είναι ακατανόητο το σκεπτικό με το οποίο η συγκεκριμένη δημοσιογράφος έκανε αυτή την ανάρτησή της. Να οφείλεται σε λάθος της το αποκλείω. Είναι έμπειρη, χρόνια στην δημοσιογραφική πιάτσα και δεν υπήρχε περίπτωση να μην γνώριζε ότι ο Μπογιόπουλος δεν αρθρογραφεί στον "Ριζοσπάστη" εδώ και χρόνια. Οπότε ήταν εντελώς συνειδητή η τοποθέτησή της. Απ' την άλλη μόνο αφελής δεν είναι η Κοντράρου. Για ποιο λόγο να επιχειρούσε μια τόσο "άτσαλη" προβοκάτσια αφού γνώριζε ότι αμέσως θα βρισκόταν εκτεθειμένη; Και γιατί μέχρι τώρα επιμένει στην επιλογή της;
Ειλικρινά απαντήσεις δεν έχω.

2 Μαρτίου 2017 στις 11:56 π.μ.

Πλάκα - πλάκα giorgis, την έκανες γνωστή την δημοσιογραφίδα και απέκτησε κι άλλους 'φίλους" στο φεισμπουκ. απέκτησε επίσης likes και της ανέβηκε το ηθικό, Νομίζει τώρα ότι έγινε ...κάτι! Εκπληρώθηκε το καπιταλιστικό όνειρό της που λέει ότι σ' αυτό το σύστημα υπάρχει η ελπίδα ο "τίποτα" να γίνει "κάτι".
Αγνοήστε την όλοι

3 Μαρτίου 2017 στις 3:30 μ.μ.

Νομιζω αρκετη σημασια δινουμε στα τσολια και τις πουτανες (καθε ειδους και ποιοτητας) της δημοσιοκαφριλας που διεκδικουν 15 λεπτα δημοσιοτητας. Μια ματια στο εν λογω προφιλ διαβαζει κανεις ...freelance journalist, που σημαινει ουσιαστικα διχως μονιμη σχεση εργασιας , δλδ με λιγα λογια ΑΝΕΡΓΟΣ και οτι σου κατσει. Αυτο λεει πολλα μαλλον.

3 Μαρτίου 2017 στις 3:34 μ.μ.

@Σεχτάρ ο Τρομερός

οχι που θα την αφηνε. εχει φαει του κοσμου το βρισιδι
εδω και 3 μερες και συνεχιζουν και σε ασχετα σχολια της
να την παρενοχλουν, αλλα ας προσεχε το φασιστομουτρο.
οπως στρωνει κανεις κοιμαται.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger