Home » , » ΜΑΤ ενάντια σε απλήρωτες καθαρίστριες και αγρότες (Βίντεο)

ΜΑΤ ενάντια σε απλήρωτες καθαρίστριες και αγρότες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 | 8:08 μ.μ.

Για μια ακόμα φορά η ένστολη αληταρία προστασίας του συστήματος έδειξε τον "ανδρισμό" της απέναντι σε φτωχές εργαζόμενες και συγκεκριμένα στις καθαρίστριες των λεωφορείων.

Τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στην Ηρώδου του Αττικού και μας περιγράφουν -στο βίντεο που παραθέτουμε- οι γυναίκες που έπεσαν θύματα της αστυνομικής βαρβαρότητας δείχνουν ότι απολύτως τίποτα δεν άλλαξε και με την δεύτερη αριστερή κυβέρνηση.
Και φυσικά δεν ευθύνονται αποκλειστικά τα "Παλιοτόμαρα" όπως ακούμε να χαρακτηρίζονται οι ΜΑΤατζήδες αλλά την κύρια ευθύνη έχει η πολιτική τους ηγεσία που τους δίνει τις εντολές.

Μιλάμε για εργαζόμενες γυναίκες που έχουν να πληρωθούν εννιά μήνες με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους μην μπορώντας, ορισμένες απ' αυτές να πληρώσουν τα τοκογλυφικά δάνεια που έχουν πάρει από τις τράπεζες και να δανείζονται για να ζήσουν τα παιδιά τους. Τελικά εισέπραξαν υπουργικές υποσχέσεις που μένει να δούμε αν θα υλοποιηθούν.

Παρόμοια αντιμετώπιση εισέπραξαν και οι αγρότες που αυτές τις μέρες πραγματοποιούν κινητοποιήσεις όταν θέλησαν να δημοσιοποιήσουν τα αιτήματά τους στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου κατά την παρουσία του στην φιέστα έναρξης της εκδήλωσης  Zootechnia στην Θεσσαλονίκη. Λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger