Home » , » Δικαστικές περιπέτειες για τον "άγιο" μουλά Πειραιά Σεραφείμ

Δικαστικές περιπέτειες για τον "άγιο" μουλά Πειραιά Σεραφείμ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 | 9:15 μ.μ.

Την είδηση την διαβάζουμε στην ιστοσελίδα enikos και η οποία μας πληροφορεί –παραθέτοντας και το σχετικό βίντεο- ότι: «Σύμφωνα με την εκπομπή "Αποκαλυπτικά", αναζητείται από την Ασφάλεια στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, για παράβαση του Νόμου 927-79, περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις.
Την μήνυση υπέβαλαν από το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, αλλά και ο εκπρόσωπος του Athens Pride».

Ο «άγιος», Πειραιά, δεσπότης Σεραφείμ είναι γνωστός σε όλους για τον σκοταδισμό, την μισανθρωπιά, και τις ακραίες θρησκόληπτες απόψεις του.

Αυτός θα ήταν ο πιο ιδανικός μουλάς που θα μπορούσε να υπάρξει στην Σαουδική Αραβία, γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας γ’ αυτόν τον "θρησκευτικό ποιμένα".

Μιλάμε για έναν κληρικό ο οποίος είχε βγει στην τηλεοπτική εκπομπή του γραφικού Σ. Χίου και ζήτησε απ’ το θρησκόληπτο ποίμνιο του να μην ψηφίσει ΚΚΕ και Σύριζα, στις περασμένες εκλογές, για έναν καραμπινάτο ακροδεξιό με απίστευτο μίσος για τους συμπολίτες μας που είναι ομοφυλόφιλοι.  Για έναν "άγιο" που ανακοίνωσε ότι "θα αφορίσει" (!) τους βουλευτές της περιφέρειας του που θα ψηφίσουν το "σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης".

Επίσης το πόσο "φωτισμένος" αρχιρασοφόρος είναι ο δεσπότης Πειραιά, το διαπιστώσαμε τότε που σε κήρυγμα που έκανε στο «ποίμνιο» του αναφέρθηκε στην δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.
Παράτησε το καλυμμαύχι του δεσπότη και φόρεσε την τήβεννο του δικαστή βγάζοντας απόφαση.
Το θύμα «είναι ο ίδιος υπαίτιος για τη δολοφονία του», αφού σύμφωνα πάντα με τον αρχιρασοφόρο «οι "τέτοιοι" πάνε γυρεύοντας». Λίγο ακόμα δηλαδή θα ακολουθούσε την προτροπή καλογέρου του «αγίου» όρους και θα μας έλεγε ότι:«Όποια γυναίκα σκοτώσει πούστη, θα πάει στον παράδεισο». 

Καποιες φορές, ο "άγιος" Πειραιά, βγάζει και το ράσο του για να φορέσει ιατρική μπλούζα και να μας ενημερώσει ότι η «Η ομοφυλοφιλία οδηγεί σε καρκινογενέσεις», ή για να μας πληροφορήσει ότι η πεολειχία –τα «τσιμπούκια»- δηλαδή «είναι μια θανάσιμη απειλή όπως και κάθε τι που αντιστρέφεται, στην φυσιολογία του ανθρωπίνου σώματος»!

Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε αρκετά γι’ αυτό τον ρασοφόρο αλλά Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν...που έγραφε ο σύντροφος Μήτσος αναφερόμενος σ’ αυτόν τον παπά …

Είναι κατάντημα πάντως ο «σεμνός και συνετός» κατά ορισμένους αρχιεπίσκοπος να ανεβαίνει στον άμβωνα του αγ(ρ)ιότατου Σεραφείμ και να μιμείται τα τροπάριά του.

Αναμένουμε διαδηλώσεις συμπαράστασης του "χριστεπώνυμου ποιμνίου" προς τον "άγιο" Πειραιώς.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger