Home » , » ΚΚΕ: Ένα πρόχειρο Ψέμα αντί για την αναγκαία ταξική και πολιτική αλληλεγγύη

ΚΚΕ: Ένα πρόχειρο Ψέμα αντί για την αναγκαία ταξική και πολιτική αλληλεγγύη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 | 10:32 μ.μ.

 Πηγή: Δίκτυο Σπάρτακος

Την ώρα που την Τρίτη, στις 21 Μαρτίου, εκδικάζεται η έφεση του Νίκου Αργυρίου ενάντια στην καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς του αποδίδεται η καταγγελία φαντάρου για καψόνια στο στρατό, το ΚΚΕ για άλλη μια φορά αναπαράγει τον εμφύλιο μέσα στο κίνημα και τους αγωνιστές και καταγγέλλει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος (ΔΕΦΣ), διαστρεβλώνοντας χυδαία το ψήφισμα υποστήριξης του Ν. Αργυρίου που διώκεται από το (βαθύ) Κράτος με σαφή στοχοποίηση των αγώνων μέσα στον στρατό. Εδώ είναι η καταγγελία του. Το ΚΚΕ ισχυρίζεται ότι δεν υπογράφει, γιατί περιλαμβάνεται στο ψήφισμα η φράση «κάθε άνθρωπος που δεν υποτάσσεται στο μαύρο και το βουβό της καταπίεσης […] είναι μέλος της ΕΑΣ (σ.σ. “Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων”)».

Αυτή η φράση που το ΚΚΕ μας αποδίδει, δεν υπάρχει καν στο ψήφισμα. Δεν πιστεύουμε, έτσι κι αλλιώς, ότι «κάθε άνθρωπος που δεν υποτάσσεται [...] είναι μέλος της ΕΑΣ»! Κι αυτή η θέση μας προκύπτει από το σεβασμό στους πολλαπλούς και ποικιλόμορφους αγώνες του αντιπολεμικού κι εργατικού κινήματος, των οποίων αποτελούμε, νιώθουμε κι επιδιώκουμε να είμαστε μέρος. Γι’ αυτό και οφείλουμε να δηλώσουμε ρητά ότι το άρθρο του Ριζοσπάστη λέει ψέματα, και για αυτό το λόγο δεν παραπέμπει στο ίδιο το ψήφισμά μας, που βρίσκεται στο διαδίκτυο και κυκλοφορεί ευρέως σε συλλόγους, σωματεία, συλλογικότητες. Το ψήφισμα είναι εδώ
.
Επιπλέον, η ΠΚΣ, φοιτητιώσα νεολαία της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, σε πολλές σχολές δεν υπέγραφε δια των εκπροσώπων της στα Δ.Σ γιατί ισχυριζόταν ότι «δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο γεγονός» και γι’ αυτό δεν υπογράφει το ψήφισμα, επικαλούμενη δηλαδή ένα διαφορετικό ψέμα από το ψέμα που επικαλείται ο Ριζοσπάστης.

Σε αντίθεση με το ΚΚΕ, εμείς πάντα θα μιλάμε συγκεκριμένα, θα απαντάμε σε κάθε λασπολογία και θα καλούμε σε συστράτευση των δυνάμεων του κινήματος, όχι γενικά και αφηρημένα, αλλά πάνω στο κοινωνικά αναγκαίο. Σε αντίστοιχη επίθεση του Ριζοσπάστη ενάντια στο Δ.Ε.Φ.Σ, την οποία υπέγραφε μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, είχαμε απαντήσει συγκεκριμένα και σημείο προς σημείο.

Πρέπει να ομολογήσουμε πως τότε, η ασχετοσύνη του συντάκτη, που δεν μπορούσε να αναπαραγεί σωστά ούτε καν τα «ονόματα», μας έκανε να θεωρήσουμε το κείμενό του μια «άτυχη στιγμή», τυφλωμένη από κομματικό φανατισμό, που δεν στρέφεται εκεί που πρέπει και εκτονώνεται αλλού, εναντίον μας. Δυστυχώς, ο Ριζοσπάστης επαναλαμβάνει αυτή την τακτική, με άλλα μέσα.
Πουθενά, λοιπόν, στο ψήφισμα, όσο κι αν διαφωνεί το ΚΚΕ με αυτό, δεν αναφέρονται αυτά που ισχυρίζεται. Ούτε τίθεται ως προϋπόθεση οποιαδήποτε πολιτική συμφωνία πέρα από ΜΙΑ: την υπεράσπιση των αγώνων που χτυπιούνται από το κράτος, τη στρατιωτική ιεραρχία και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί με όλο το συνταγματικό τόξο των «μεταρρυθμίσεων», συμπεριλαμβανομένης της ΧΑ. Όλα τα άλλα είναι χυδαία ψεύδη για να δικαιολογηθεί μια γραμμή που δεν συγκρούεται έμπρακτα με την προσπάθεια πολεμικής προετοιμασίας και εθνικιστικού φρονήματος (που από κοινού υποθάλπουν ΝΑΤΟ-ΕΕ-κυβερνήσεις) και υποτάσσεται, τελικά, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Επιπλέον, το ΚΚΕ εξακολουθεί τη χυδαία ταύτιση της ΕΑΣ και του ΔΕΦΣ με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για μικροπολιτικούς λόγους, επιχειρώντας να απομονώσει την κινηματική δουλειά τους μέσα κι έξω από τα στρατόπεδα και να δημιουργήσει υγειονομική ζώνη στους αγωνιστές και τις αγωνίστριες μέσα κι έξω από το στρατό. Βασική αιτία αυτής της στάσης θεωρούμε την προσπάθεια να δικαιολογηθούν οι παλινωδίες της γραμμής του ΚΚΕ στα «εθνικά θέματα» -που άλλα λέει «εδώ» κι άλλα «εκεί»- και οι οποίες δεν ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ [1].

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΝΕ, να βγάλουν δικό τους κείμενο υπεράσπισης του σ. Ν. Αργυρίου, αν δε συμφωνούν  πολιτικά με διάφορα σημεία του δικού μας κειμένου. Αφού αποφασίσουν, βέβαια, ότι διαφωνούν πολιτικά κάπου, και όχι απλώς ότι «δεν γνωρίζουν». Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές και δικαιολόγηση του γεγονότος ότι σιωπηρά καταλήγουν να συναινούν σε ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ με βαρύ πολιτικό χαρακτήρα και επιπτώσεις για το σύνολο του κινήματος και της δυνατότητας διεκδίκησης μέσα και έξω από το στρατό, μια δίωξη που συνοδεύεται μάλιστα με άρση ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου και κατασκευή στοιχείων και ενόχων.

Επιδιώκουμε ένα μαζικό κίνημα υπεράσπισης των δικαιωμάτων του ΦΑΝΤΑΡΟΥ - ΠΟΛΙΤΗ με στολή, έμπρακτου μπλοκαρίσματος του πολέμου, αφού συμφωνούμε με το ΚΚΕ ότι «από τους εκπροσώπους της εγχώριας αστικής τάξης και από τους απέναντι οπαδούς του αστικού νεοοθωμανισμού, δημιουργείται ένα πολεμικό κλίμα προετοιμασίας», δηλαδή από κοινού και με ενεργητική συμμετοχή της ελληνικής αστικής τάξης, όπως δηλώνει ο Ριζοσπάστης στο άρθρο επίθεσής του προς την ΕΑΣ. Επιδιώκουμε να συμβάλουμε στην επιθετική ανασυγκρότηση του αντιπολεμικού κινήματος ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ από το στρατό. Σε αυτό, φυσικά και καλούμε το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, για να συζητήσουμε ΑΝΟΙΧΤΑ και στα πλαίσια του κινήματος και να δράσουμε ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ. Αυτό, όμως είναι αδύνατον όταν ο «αντικομμουνισμός» των «άλλων» (που ΔΕΝ στοιχειοθετείται πουθενά, ακόμα κι αν είχε νόημα) γίνεται  εργαλείο διαχωρισμού του ΚΚΕ από το υπόλοιπο κίνημα και καταστροφής οποιασδήποτε προσπάθειας ΚΟΙΝΗΣ δράσης στο στρατό.

Πριν φτιαχτούν επιτροπές φαντάρων μαζικά -γιατί ήδη υπάρχουν και αυξάνονται- στα στρατόπεδα, και υπάρχει ουσιαστική προετοιμασία του κινήματος για να απαντήσει στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που έρχονται και την επιθετική εμπλοκή του ελληνικού κράτους σε αυτούς, πριν ξαναπιάσουμε ΜΑΖΙ το νήμα του μεγαλειώδους αντιπολεμικού κινήματος ΜΕΣΑ στο στρατό -από τους μικρασιατικούς πολέμους ως σήμερα-, ας δηλώσουν δημόσια ότι ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ τους συναγωνιστές του κινήματος που διώκονται από τους κρατικούς θεσμούς, τις μυστικές υπηρεσίες και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αλλιώς, επαναλαμβάνουμε μια ακόμη φορά, η ιστορία είναι αμείλικτη... Σε περίπτωση που καταδικαστεί ο σύντροφος Αργυρίου, αυτό που θα μείνει, αντί για την αλληλέγγυα στήριξη των ταξικών δυνάμεων του ΚΚΕ, θα είναι ο χαρτοπόλεμος καταγγελιών του Ριζοσπάστη και οι αρνήσεις μελών της ΚΝΕ να στηρίξουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην αστική δικαιοσύνη, την ώρα που η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων διώκεται.

Φυσικά, χαιρετίζουμε τα ψηφίσματα στήριξης από μαζικούς φορείς, όπου πρωτοστατούν δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που δείχνουν ότι, πέρα από την υπεράσπιση «ατυχών» επιμέρους κομματικών επιλογών, είναι δυνατό ένα συνολικό κίνημα υπεράσπισης και διεύρυνσης των αγώνων του εργατικού και αντιπολεμικού κινήματος. Ελπίζουμε ως την Τρίτη το πρωί να είναι πολύ περισσότερα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

[1] Καλές οι φράσεις περί «ελληνικής και τουρκικής επιθετικότητας» για εσωτερική κατανάλωση, όμως άλλα λένε οι δηλώσεις Κουτσούμπα στους ευγενείς διαλόγους του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα «εθνικά θέματα» και τη μονομερή «τουρκική επιθετικότητα». Ούτε μπορεί να κρυφτεί το ότι, παρά τη φιλομεταναστευτική του θέση, ο Γ.Γ του Κ.Κ.Ε., στη συζήτηση στη Βουλής «για θέματα  εθνικής ασφάλειας», ζητούσε «διευθύνσεις και ονόματα» για να επιτραπεί σε αλληλέγγυους να βοηθήσουν τους μετανάστες, ταυτίζοντας τη «μάσκα του αναρχοαυτόνομου» με του «καλυμμένου φασίστα ναζιστή», τσουβαλιάζοντας επιχειρήσεις-ΜΚΟ με το αλληλέγγυο κίνημα στους πρόσφυγες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

19 Μαρτίου 2017 στις 11:04 μ.μ.

Αυτό που το Δίκτυο Σπάρτακος "καλεί το ΚΚΕ και τη ΚΝΕ για κοινή δράση κλπ.", ενώ ταυτόχρονα το εγκαλεί γιατί δεν ταυτίζεται με το ίδιο μου θυμίζει πολύ ΣΥΡΙΖΑ προ του 2015...

Άγνωστος Χ

19 Μαρτίου 2017 στις 11:15 μ.μ.

Καλός ο Αντικομμουνισμός αλλά δεν πιάνει. Ο Ριζοσπάστης λέει απόλυτα την αλήθεια. Ο Πανικός και η απόγνωση βρίσκεται στο ότι η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που σφάζει ήδη τον λαό αποκαλύφθηκε πλήρως δικαιώνοντας το ΚΚΕ 100% σε όλα. ΟΙ Κομμουνιστές καλούμε όλους στο ΜΑΣ που αποτελεί τμήμα της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και παλεύει για τα δικαιώματα των Στρατευμένων. Σε αυτό τον αγώνα χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ και οι Εγκλωβισμένοι στην ανταρσύα. Μέσα στο Αγώνα γίνεται και η Ιδεολογική αντιπαράθεση και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την Δικιά μας. Και η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. Δεν χρειάζονται διασπαστικά παραμυθάκια με δεξιούς και αριστερούς. ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ. Η Φωτογραφία του Χάγιου με τους Τσίπρα και Γ΄λέζο υπάρχει. Οπως και τα πανηγύρια στις 25 Γενάρη του 2015. Επίσης το Δημοψήφισμα ΤΣΙΡΚΟ που ψηφίσατε ΝΑΙ στο Μνημόνιο Τσίπρα και καλούσανε την Αστυνομία να π΄ιάσει τους Κομμουνιστές.

19 Μαρτίου 2017 στις 11:46 μ.μ.

Παληκάρια, δε μας τα λέτε καλά!
1. Στο τυπικό: Το ψήφισμά σας, αυτό, που παραπέμπετε τουλάχιστον, έχει ημερομηνία ΣΥΝΤΑΞΗΣ Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017. Η καταγγελία σας (η πρώτη...) δημοσιεύτηκε εδώ ....Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 | 6:57 μ.μ.!!!!
Δηλαδή μεταξύ Σαββάτου και Δευτέρας πρωϊ γίνανε φοιτητικές συνελεύσεις (αφού μιλάμε για Ψήφισμα), και μάλιστα τόσες πολλές, (..."σε αρκετές σχόλες", - sic, από την προηγούμενη καταγγελία σας) ώστε να μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα για την στάση μιας πλατειάς παράταξης, που πρόσκειται στο ΚΚΕ, και κατά συνεπαγωγήν(;!) του ίδιου του ...ΚΚΕ(!), με αρκετή σιγουριά και επιβεβαίωση, όπως επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ώστε να προλάβει να συνεδριάσει κάποιο όργανό σας (εκτός αν αποτελείται από ...ένα άτομο, ..."αμεσοδημοκρατικό"!) και να συντάξει καταγγελία, που πρόλαβε να αναρτηθεί την ίδια μέρα το απόγευμα εδώ στα "Βαθυκόκκινο";!;!;!
Τέτοια ρεφλεξ, μόνο ΑΡΡΩΣΤΟΣ/ΨΥΧΩΣΙΚΟΣ αντικουκουεδισμος δε φτάνει να δικαιολογήσει......
Για κοιτάχτε καλύτερα τις ημερομηνίες, πότε γίνανε ΓΣ (η ΔΣ, αν μιλάτε για αυτά, οπότε θα ήταν "ανακοινώσεις Συμπαράστασης" και όχι ψηφίσματα), τι ακριβώς κείμενα καταθέσατε και σε τι αναφέρονται οι αρνητικές τοποθετήσεις. Και ξαναελάτε.

2. Το να μην γνωρίζουν την υπόθεση οι εκπρόσωποι των ΠΚΣ είναι πιθανόν. Δεν είστε στο κέντρο του κόσμου. Επίσης, το να μην σας εμπιστεύονται είναι απόλυτα φυσιολογικό και επιβεβαιώνεται ΚΑΙ από την τρέχουσα στάση σας. Και δεν είναι απαραίτητο οι κατά τόπους εκπρόσωποι των ΠΚΣ να έχουν την ίδια εκτίμηση με τον "Ρ" για τα ίδια η και διαφορετικά σας κείμενα! Οι ΠΚΣ σίγουρα δεν έχουν την ...μονολιθικότητα του "Σπάρτακου"!

3. Τούτο εδώ, από το ψήφισμα της παραπομπής σας:
"Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος» και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένωνσυνέβαλλαν στη δημιουργία φιλειρηνικού κλίματος χρόνια τώρα με την αντίσταση στον μιλιταρισμό και στον πόλεμο. Είναι γνωστές οι πρωτοβουλίες τους στο μαζικό κίνημα, τη νεολαία και τους στρατευμένους. Δεκάδες φαντάροι δημοσίευσαν, διαμέσου της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων, γράμματα εναντίωσης στους δολοφονικούς πολέμους του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σταθερά προέβαλλαν την ανάγκη υπεράσπισης των δικαιωμάτων των στρατευμένων, κατάργησης των πολεμικών δαπανών και τη διάλυση των πολεμικών οργανισμών όπως του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού."
...τι σχέση έχει με ένα ψήφισμα συμπαράστασης σε διωκόμενο αγωνιστή;
Αν δηλαδή ο συμπαραστάτης δεν συμφωνεί ακριβώς με αυτά, τότε ....δεν είναι συμπαραστάτης;
Πάτε καλά, ρε σεχταριστικά γκρουπούσκουλα της συφοράς;
Η μήπως, καταθέσατε κείμενα, που ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ απλά και μόνο για ....την χαρά της καταγγελίας;

4. Αν δείχνατε και στο κίνημα για τα δικαιώματα των φαντάρων τον ίδιο ...δυναμισμό, αντανακλαστικά και πάθος, που δείχνετε για την καταγγελία του ....ΚΚΕ (και όχι των ΠΚΣ, που μάλλον δεν σας πολυενδιαφέρουν...), ίσως να μην είχατε ανάγκη να θορυβείτε όπως καληώρα.

20 Μαρτίου 2017 στις 12:32 π.μ.

οταν λογαριαζεις το πολιτικο κοστος κανεις καποια "συντακτικα" λαθη (κοινο νομισμα, εθνικο νομισμα ενα και το αυτο, μονομερης επιθετικοτητα , δεν συνυπογραφω ψηφισμα και οποιος δεν θελει, δεκα μερες ...)

20 Μαρτίου 2017 στις 1:55 π.μ.

Το έχει ξαναπέι το ΚΚΕ για αυτούς του δίκτύου οτι μπερδέυουν το μπόι τους με την σκιά τους.Πουθενάδες και ανύπαρκτοι είναι μέσα στα στρατόπεδα και δεν χρειάζετε να τους δίνουμε και ιδιαίτερη σημασία.Το οτι καλούν την ΠΚΣ να στηρίξουν ψηφίσματα των ΕΕΑΚ με υποσημειώσεις μέσα που κατηγορούν το Κόμμα με ξεπερνάει.Πάντα ή μάσκα του αναρχοαυτόνομου (Οκτώβρης 2011) είναι ίδια με του καλυμμένου φασίστα ναζιστή.

20 Μαρτίου 2017 στις 12:52 μ.μ.

καταρχάς, δεν έχω καταλάβει κάτι από αυτήν την ανακοίνωση του « ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» ( η οποία εκτός των άλλων έχει διασπαστικό προβοκατόρικο χαρακτήρα ( «Φυσικά δεν ταυτίζουμε τον υβριστή Άρη Ευαγγελίδη με τα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ που δώσαμε, δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε κοινές μάχες… » ), λες και ο Ευαγγελίδης ή ο κάθε Ευαγγελίδης δρα μέσα στην ΚΝΕ αυτόνομα και όχι συλλογικά ), τι θέλουν να πουν όταν γράφουν αναφερόμενοι στο ΕΑΜ πως «Κανείς δεν είναι «ελέω θεού» κληρονόμος αυτής της ιστορίας» ( κατά τα άλλα μακριά από αυτούς ο αντιΚΚΕδισμός κλπ ); από εκεί και πέρα όλοι εσείς που μιλάτε για ταξική πολιτική αλληλεγγύη, είστε πρώτα απ όλα ικανοί να την κάνετε εσείς πρώτοι πράξη, χωρίς « ναι μεν αλλά», απέναντι στο ΚΚΕ;; γιατί ακόμα και εδώ σε αυτό το blog, έχουμε καταλάβει το ακριβώς αντίθετο… μόνο τις απαιτήσεις προς το ΚΚΕ εκφράζεται άπαντες, και όχι την ταξική και πολιτική σας συμπαράσταση…. δεν γίνετε 364 μέρες τον χρόνο να βάλετε κατά του ( μα για το συνέδριο του ( χωρίς καμία ουσιώδη κριτική ), να κρατάτε ίσες αποστάσεις όταν πέφτει θύμα προβοκατόρικων επιθέσεων από «αγνώστους», να υποστηρίζετε ηθικά αυτούς που υπερασπίζονται αυτούς τους «άγνωστους» προβοκάτορες, καμία αλληλεγγύη όταν συνδικαλιστές του δικάζονται άδικα, κλπ) και την μία μέρα που καίγετε η γούνα σας, να του ζητάτε ταξική και πολιτική αλληλεγγύη… για όσους δεν το γνωρίζουν, κομμουνιστής δεν σημαίνει κορόιδο ή « καλός χριστιανός, που γυρνάει το μάγουλο απ την άλλη όταν τον χαστουκίζουν» …

20 Μαρτίου 2017 στις 12:55 μ.μ.

Επειδή η συκοφαντία έχει κοντά ποδάρια και το ΚΚΕ δεν τα βγάζει από το μυαλό του:
"Ήδη, κάθε σωματείο εργαζομένων, κάθε φοιτητικός σύλλογος, κάθε συλλογικότητα γειτονιάς, κάθε άνθρωπος δεν υποτάσσεται στο μαύρο και βουβό μέλλον της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης, είναι μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων."
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2016/12/21.html

20 Μαρτίου 2017 στις 7:30 μ.μ.

Μάλλον ο "Σπάρτακος" εκλιπαρεί την εύνοια του "συστήματος", πουλώντας αντι-κουκουεδισμό.
Δε εξηγείται αλλιώς αυτή η έξαρση. Αρχικά νόμιζα πως ήταν για "μπετονάρισμα" της διαρρέουσας επιρροής.
Αλλά φαίνεται πως είναι πιο βαθύ, στροφή, που σηματοδοτεί ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Παληά πασόκικη φάμπρικα......, και στο βάθος το δαχτυλίδι της διαδοχής του τΣύριζα.

22 Απριλίου 2017 στις 10:11 π.μ.

Στους παραπάνω ηλίθιους, ένα έχω να πω:

Όσον αφορά το ψήφισμα, υπάρχει σε διάφορες εκδοχές επειδή η δίκη έχει πάρει αναβολές, αλλά η ΠΚΣ δεν υπέγραψε, και το ΚΚΕ αρνείται να στηρίξει, και την εκδοχή που αναρτήθηκε, που δεν περιλαμβάνει καμιά ''επίμαχη'' πολιτική διατύπωση. Απόδειξη η φωτογραφία στην ανάρτηση-βγήκε γιατί τα παιδιά της ΚΝΕ μπορεί να πουν ψέματα στους πολιτικούς προιστάμενους. Το ίδιο έγινε σε πολλούς κοινωνικούς χώρους.

Αν το ΚΚΕ είχε διαφωνία με κάποια διατύπωση του ψηφίσματος του δικτύου σπάρτακος σε κάποια εκδοχή του ψηφίσματος διαχρονικά, να έβγαζε δικιά του ανακοίνωση στήριξης.

Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα. Κρεμάει διωκόμενους από το κράτος που κατήγγειλαν καψόνια.

Η υπόθεση δεν είναι αδιάφοροι, δείτε στοιχεία της δικογραφίας, άσχετοι. Με άρσεις ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου κλπ.

Ποιοί είναι ανύπαρκτοι πολιτικά στα στρατόπεδα το ξέρουν οι φαντάροι. Ο Γ.Γ του ΚΚΕ ας κάνει καμιά κοινή δήλωση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για τα Εθνικά Θέματα, όπως έκανε και ο ...Λένιν.

Το ζήτημα παραμένει:

''ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΝΕ, να βγάλουν δικό τους κείμενο υπεράσπισης του σ. Ν. Αργυρίου, αν δε συμφωνούν πολιτικά με διάφορα σημεία του δικού μας κειμένου. Αφού αποφασίσουν, βέβαια, ότι διαφωνούν πολιτικά κάπου, και όχι απλώς ότι «δεν γνωρίζουν». Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές και δικαιολόγηση του γεγονότος ότι σιωπηρά καταλήγουν να συναινούν σε ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ με βαρύ πολιτικό χαρακτήρα και επιπτώσεις για το σύνολο του κινήματος και της δυνατότητας διεκδίκησης μέσα και έξω από το στρατό, μια δίωξη που συνοδεύεται μάλιστα με άρση ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου και κατασκευή στοιχείων και ενόχων.''


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger