Home » » Π. Σκουρλέτης: Μας πουλάει τρέλα κι' αυτός

Π. Σκουρλέτης: Μας πουλάει τρέλα κι' αυτός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 | 1:36 μ.μ.

Το έχουμε γράψει σε περασμένη ανάρτησή μας: «Eίναι φανερό ότι οι άνθρωποι αφού πουλήσανε φούμαρα, αφού πουλήσανε φύκια για μετάξια, αφού πουλήσανε απάτη με την σέσουλα, τώρα  πουλάνε τρέλα».
Και αυτή η διαπίστωση επιβεβαιώνεται πια καθημερινά, με τελευταίο παράδειγμα αυτά που ακούσαμε να λέει σήμερα το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στην τηλεόραση του Σκάι.

Στην ουσία επανέλαβε με πιο μεγάλη έμφαση αυτά που είχε δηλώσει πριν δυο μέρες στην «ΕτΣ» όταν μιλούσε για «πώληση-"σκότωμα" γιατί έτσι καταλήγουν οι διατεταγμένες πωλήσεις στο πλαίσιο ενός αυστηρού χρονοδιαγράμματος» της ΔΕΗ για μια διαδικασία που είναι σε εξέλιξη και η οποία «στο στόχαστρό της έχει την περιουσία της ΔΕΗ με σκοπό αυτή να περάσει σε εξευτελιστικές τιμές σε συγκεκριμένα ευρωπαϊκά και εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα» καλώντας την κυβέρνηση –στην οποία συμμετάσχει- «να αντιταχθεί στον επιχειρούμενο κανιβαλισμό της ΔΕΗ». Πρόσθεσε όμως και κάτι άλλο.

Κάνοντας πάλι λόγο για «στημένο διαγωνισμό» στον οποίο η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να «πουλήσει την ΔΕΗ όσο – όσο» προσθέτει και πια θα είναι η προσωπική του στάση σ' αυτή την εξέλιξη. Αφήνει να εννοηθεί ότι και ο ίδιος θα στηρίξει την κυβερνητική επιλογή, αν αυτή θα είναι το ξεπούλημα και αυτής της επιχείρησης.
Τουλάχιστον αυτή είναι η αίσθησή μας όταν τον ακούμε να λέει: «Το ερώτημα δεν είναι μόνο ατομικό για το αν θα ψηφίσω. Εχω γαλουχηθεί εντελώς στην λογική των συλλογικών αποφάσεων, δεν είμαι στην Αριστερά για να κάνω προσωπική καριέρα». 
Προφανώς στην "αριστερά" που ανήκει δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν κάποιες λέξεις όπως αξιοπρέπεια, αυτοσεβασμός κλπ.
Είπαμε … οι άνθρωποι πουλάνε τρέλα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger