Home » , , » Εξοντώνουν τα άτομα με αναπηρία. Χωρίς την παραμικρή τσίπα πάνω τους οι κυβερνώντες (Βίντεο)

Εξοντώνουν τα άτομα με αναπηρία. Χωρίς την παραμικρή τσίπα πάνω τους οι κυβερνώντες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 | 9:03 μ.μ.

Οπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε, αυτή η άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πέρα από αδίσταχτη είναι και εντελώς ανάλγητη.
Πώς διαφορετικά να χαρακτηρίσεις το κυβερνητικό πολιτικό προσωπικό όταν την ώρα που η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ετοίμαζε την σκανδαλώδη διάταξη για την σημαντική μείωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για υπουργούς, βουλευτές, και δημάρχους,  μεθόδευε την επιβολή εισφοράς αλληλεγγύης στα άτομα με αναπηρία, βαφτίζοντας εισοδήματα τα προνοιακά επιδόματα επιφέροντας τους άλλο ένα δυνατό οικονομικό πλήγμα;

Απόλυτα δικαιολογημένη η οργή των πολιτών που στο άκουσμα αυτής της είδησης, χαρακτηρίζουν ελεεινή και άθλια αυτή την κυβερνητική πρόθεση.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών κάνει λόγο ότι έχουμε μια κυβερνητική απόφαση περισσότερο και από προκλητική και η οποία δηλώνει ότι οι κυβερνώντες δεν υπολογίζουν καν τους ανθρώπους που βιώνουν πολύ δύσκολες καταστάσεις εξ αιτίας της αναπηρίας τους.

Το πόσο μεγάλο είναι το χτύπημα που θα φέρει αυτή η απόφαση, στα ήδη πενιχρά εισοδήματα που προσφέρει το κράτος στο πιο ευάλωτο τμήμα του πληθυσμού μας, το παρακολουθούμε στο παρακάτω τηλεοπτικό ρεπορτάζ.
Δεν μπορεί όμως να μην αναρωτηθούμε: Δεν έχουν την παραμικρή τσίπα πάνω τους τα άτομα που στελεχώνουν την "δεύτερη φορά αριστερή" κυβέρνηση;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger