Home » , » Το διαδίκτυο "γλεντάει" με την καταδικαστική απόφαση για τον Σώρρα

Το διαδίκτυο "γλεντάει" με την καταδικαστική απόφαση για τον Σώρρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 | 5:08 μ.μ.


Σίγουρα δημιουργούνται μια σειρά πολύ σοβαρά ερωτηματικά για πώς μπορεί ο άφραγκος «μεγιστάνας» Αρτεμης Σώρρας να κυκλοφορεί ελεύθερος για τέσσερα ολόκληρα χρόνια αν και σε βάρος του έχουν υπάρξει αλλεπάλληλες καταδικαστικές αποφάσεις που αφορούν από χρέη μέχρι αρχαιοκαπηλία, και να εκμεταλλεύεται πολίτες «Πυροβολημένους στο δόξα πατρί από μπαζούκας ηλιθιότητας και φασισμού», γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας. 

Γιατί πραγματικά ήταν εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο μεγαλοαπατεώνας Αρτεμης Σώρας και η κουστωδία του αλώνιζαν την ελληνική επικράτεια για πάνω από 6 χρόνια, εκμεταλλευόμενοι τους ηλίθιους που πίστευαν στα  εξωφρενικά παραμύθια τους και τους έβαζαν να πληρώνουν φόρο βλακείας για να περνάει ο Σώρρας και το λουμπεναριό που τον πλαισίωνε μπέικα.

Τελικά σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας δίκασε ερήμην αυτόν και την γυναίκα του σε ποινή φυλάκισης 8 χρόνων και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης τους. Η κατηγορία που τους είχε αποδοθεί ήταν για υπεξαίρεση κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και η καταδικαστική απόφαση είναι χωρίς αναστολή.

 Μετά απ' αυτή την εξέλιξη τα αντανακλαστικά των χρηστών του διαδικτύου ήταν άμεσα όπως παρακολουθούμε και στις παρακάτω εικόνες που αλιεύσαμε από το twitter.


















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger