Home » , » Ούτε βήμα πίσω, Εμπρός για την τελική νίκη!

Ούτε βήμα πίσω, Εμπρός για την τελική νίκη!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017 | 6:15 μ.μ.

Πηγή: Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Στρούγκα

Την επόμενη μέρα μετά τους βανδαλισμούς του Σαββάτου, γράφαμε στην πρώτη μας ανακοίνωση: «Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία πως τα βαμμένα με κιτρινόμαυρο χρώμα ρολά της Στρούγκας, τα συνθήματα “όλο το άλσος γήπεδο” και οι υπόλοιποι βανδαλισμοί  είναι μόνο η πρώτη πράξη για τα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες. Μας έχουν προειδοποιήσει άλλωστε από την προηγούμενη βδομάδα οι υπαλληλικές ιστοσελίδες και εφημερίδες για τις… “ειρηνικές συγκεντρώσεις” που έρχονται. Δεν περιμέναμε άλλωστε τη χθεσινή επίθεση για να μάθουμε πως είμαστε στοχοποιημένοι τόσο ως χώρος όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

Τα γεγονότα δεν άργησαν να μας επιβεβαιώσουν. Μόλις δύο μέρες μετά, την Καθαρά Δευτέρα, ακολούθησαν νέοι βανδαλισμοί και τραμπούκικες επιθέσεις σε συντρόφισσες και συντρόφους που μόλις είχαν καθαρίσει και τακτοποιήσει την πρόσοψη της κατάληψης και εκείνη την ώρα αποχωρούσαν, κρατώντας σε ομηρία δύο συντρόφισσες που είχαν παραμείνει στο χώρο.

Από εκείνη την ώρα και καθημερινά, η γειτονιά μας βρίσκεται σε πολιορκία από τον οπαδικό στρατό του Μελισσανίδη, ενώ χθες ξυλοκοπήθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αναβλήθηκε το δημοτικό συμβούλιο «μέχρι να διασφαλιστούν συνθήκες ομαλότητας στην πόλη από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας», όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του δήμου, που αναφέρεται σε «δεδομένη αδυναμία προστασίας των αιρετών των οποίων η σωματική ακεραιότητα απειλείται» .

Γνωρίζουν πολύ καλά πως το επενδυτικό σχέδιο της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» δεν έχει καμιά κοινωνική νομιμοποίηση από το λαό της Νέας Φιάδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και γι’ αυτό επιχειρούν με το νόμο της μαφίας να επιβάλουν άκρα του τάφου σιωπή στην πόλη μας.

Δεν πρόκειται όμως να το καταφέρουν, όσο αίμα κι αν τρέξει, όσα κεφάλια κι αν ανοίξουν.

Μαζί με όλες τις αγωνιστικές δυνάμεις της πόλης και τις συλλογικότητες του κινήματος θα δώσουμε κι αυτή τη φορά τον αγώνα της υπεράσπισης της πόλης και του άλσους, στα χνάρια του μεγάλου αγώνα του 2014, χτίζοντας ένα ευρύ ενωτικό μέτωπο πάλης ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα του Μελισσανίδη. Και θα νικήσουμε!

Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Στρούγκα
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Μαρτίου 2017 - 8:47 μ.μ.

Η Επιχειρηματική δραστηριότητα του Μελισσανίδη και του κάθε Καπιταλιστή Ελληνα η Ξένου είναι μέσα στα πλαίσια της Αποστολής του Αστικού κράτους που είναι φτιαγμένο για να υπηρετεί τα συμφέροντα τους Ανεξάρτητα ποιός είναι ο Διαχειρηστής τους κάθε φορά στην Κυβέρνηση. Και ο αγώνας αυτός δεν μπορεί να έχει καμμία τύχη όσο είναι Εγκλωβισμένος στα πλαίσια του Καπιταλισμού. Θα μπορέσει να δικαιωθεί όταν απο την Κοινωνία ξεριζωθεί το κέρδος που θα συμβεί με τον αγώνα της Εργατικής τάξης και του λαού μέσα απο την Λαική Συμμαχία που έχει στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αλλος τρόπος ανεξάρτητα ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ δεν υπάρχει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger