Home » , » Απάντηση του "Ρουβίκωνα" στην Λ. Κανέλλη (Ηχητικό)

Απάντηση του "Ρουβίκωνα" στην Λ. Κανέλλη (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 | 3:17 π.μ.


 "Είτε δέχεται κανένας τις πολιτικές θέσεις και την κινηματική δραστηριότητα της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνα», είτε όχι, αυτό που δεν μπορεί παρά να της αναγνωρίσει είναι ότι οι ακτιβίστικες ενέργειες της κάνουν πράξη το σύνθημα της ανυπακοής. Με ακάλυπτα πρόσωπα τα μέλη της ομάδας κάνουν ευρηματικές παρεμβάσεις, δίνουν επώνυμα συνεντεύξεις (Διαβάστε εδώ μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γ. Καλαϊτζίδη) και πάνω απ’ όλα αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεων τους", αναφέραμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Θα σας προτείναμε, λοιπόν να ακούσετε το παρακάτω ηχητικό που παραθέτουμε. Προέρχεται από την ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει αυτή η αναρχική συλλογικότητα στον ρ/σ της ERTopen και η οποία μεταδόθηκε στις 6/3.

Ανάμεσα τα άλλα ακούμε την τοποθέτηση που κάνουν τα μέλη της οργάνωσης για την παρέμβαση τους σε "αμαρτωλό" συμβολαιογραφείο μια ενέργεια που αιτιολόγησαν με κείμενο τους στο οποίο αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας επιτέθηκε στο συμβολαιογραφικό γραφείο Φωτοπούλου στην οδό Σόλωνος 47. Το συγκεκριμένο γραφείο πρωταγωνιστεί στους πλειστηριασμούς κατοικιών και πρόσφατα οι ιδιοκτήτες του είχαν φτάσει μέχρι και σε χειροδικίες κατά οφειλετών μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών στο ειρηνοδικείο».

Ενδιαφέρουσα είναι και η απάντηση που έδωσαν στην συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ βουλευτή Λιάνα Κανέλλη η οποία σε πρόσφατη εκπομπή της στον ρ/σ του Νίκου Χατζηνικολάου, όπου και εργάζεται -προφανώς δεν της αρκεί ο πλουσιοπάροχος βουλευτικός μισθός της- χαρακτήριζε "Κωλόπαιδα" τα μέλη του "Ρουβίκωνα" και τα παραλλήλισε με δολοφόνους! 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

11 Μαρτίου 2017 στις 11:10 π.μ.

Η Λάσπη στην Λιάνα και στο ΚΚΕ δεν πιάνει. Η Λιάνα ήρθε στο ΚΚΕ εδω και 20 χρόνια. Εκφράζει απόλυτα τις θέσεις του ΚΚΕ. Ηρθε μαζί μας σε μια εποχή που τα ποντίκια τρέχανε στην αγκαλιά της Αστικής Τάξης να βολευτούνε. Οποιος νομίζει οτι θα ανατρέψει τον Καπιταλισμό με Στρακαστρουκες να αλλάξει πλευρό. Το ΚΚΕ στην 100χρονη ιστορία του έχει δεσμούς αίματος με τον λαό που πολέμησε με το όπλο στο χέρι στην ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ και έφερε την Αστική Τάξη ένα βήμα απο την άβυσσο.

14 Μαρτίου 2017 στις 10:43 π.μ.

θα ήταν καλό λοιπόν πριν μιλήσουμε όλοι, να έχουμε καταθέσει την οικονομική μας κατάσταση… ακριβώς γιατί δεν έχουμε ακούσει να γίνετε κριτική από τον ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, το blog, και λοιπούς « αλληλέγγυους», για « αναρχικούς» με πλούσιους γονείς, που έφτασαν στον σημείο να διαπράττουν ληστείες ( ονόματα δεν θα γράψω, καταλαβαίνουν όλοι νομίζω σε ποιον αναφέρομαι), και ξαφνικά να γίνονται και μεγάλοι «επαναστάτες»… φυσικά εμείς δεν μοιάζουμε στους «ρουβίκωνες», βουτάμε την γλώσσα μας στο μυαλό μας, δεν κάνουμε «επαναστάσεις» τις κλίκας, και όταν χρειαστεί, υπερασπιζόμαστε και ορισμένα δικαιώματα τους… δεν γίνετε πια να τα παίρνει μόνο η Κανέλλη όλα σε αυτή την χώρα, και η Νάσιουτζικ που μεγάλωσε πλούσια να μας πουλάει επανάσταση… στο μόνο που συμφωνώ με αυτούς, είναι πως όλοι γνωριζόμαστε σε αυτήν την χώρα…

16 Μαρτίου 2017 στις 3:30 π.μ.

https://scontent.fath1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17353454_351231011937872_8849952161926953729_n.jpg?oh=909494450306955b843f4f5767f5d126&oe=5972F2F8

16 Μαρτίου 2017 στις 6:55 μ.μ.

file:///C:/Users/dionisis/Pictures/LeninDesign.jpg

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger