Home » , , » Νενέκοι και...Ζενέκοι: Ξέπλυμα των φασιστών δια της συκοφάντησης του εθνικού νομίσματος.

Νενέκοι και...Ζενέκοι: Ξέπλυμα των φασιστών δια της συκοφάντησης του εθνικού νομίσματος.

Από askordoulakos , Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017 | 5:42 μ.μ.

 «Ο κ. Στουρνάρας, όταν λέει "εμείς", συνήθως εννοεί το Eurogroup, εννοεί τους δανειστές, εννοεί αυτόν και τον κ. Σόιμπλε, εννοεί τη γερμανική και την ελληνική κυβέρνηση μαζί».

Αλέξης Τσίπρας 21/03/2013,
____________________

Λαμβάνοντας αφορμή από την ευστοχότατη ανάρτηση του σ. Γιώργη, διαπιστώνει κανείς, ότι μεγαλώνει ο πανικός του κατοχικού καθεστώτος, λόγω της προιούσας μεταστροφής της κοινής γνώμης, σχετικά με το ευρώ και την ΕΕ.

Μετά τις γελοίες-έως και ποινικά κολάσιμες- δηλώσεις του Στουρναριού, ότι αν πάμε σε εθνικό νόμισμα, οι Έλληνες θα συλλαμβάνονται, άμα τη εξόδω τους από την ελληνική επικράτεια, να σου και τα –εσχάτως ανανήψαντα- φυντάνια της κατοχικής προπαγάνδας, τα οποία μέσω του  Unfollow, προσπαθούν να πετύχουν μ’ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: Την -από τ’αριστερά- στήριξη του ευρω-κατοχικού καθεστώτος και την κατασυκοφάντηση των (όποιων) υποστηρικτών του εθνικού νομισματος, διά της ταύτισής τους με τους Ναζί της Χρυσής Αυγής, τους οποίους -έκοντες άκοντες- ξεπλένουν εμμέσως, πλην σαφώς.

Μήπως αγνοεί  ο κ. Ζενέκος τη-διά του Νίκου Μιχαλολιάκου -απροκάλυπτη συμπαράταξη της Χρυσής Αυγής με το «ευρωπαϊκό», «δημοκρατικό» και «συνταγματικό τόξο» στο ζήτημα του ευρώ και της διαπραγμάτευσης με τους «θεσμούς»;

Αγνοούν τα ανανήψαντα τσουτσέκια της κατοχικής προπαγάνδας, ότι ο Μιχαλολιάκος θεωρεί πως «Η Ελλάδα τώρα δεν έχει άλλη επιλογή, πέραν του ευρώ»;

Δε γνωρίζει ο κ. Ζενέκος, ότι ο αρχιναζί πίθηκος θεωρεί, πως η ρήξη με τους τοκογλύφους είναι καταστροφική για τη χώρα, επειδή, όπως αναφέρει στην συνέντευξή του στο bankingnews.gr, «η Ελλάδα δεν έχει εθνική παραγωγή για να υποστηρίξει το εθνικό νόμισμα»;
Και βέβαια τα γνωρίζουν όλα αυτά οι Ζενέκοι κι οι κάθε λογής ... Νενέκοι, που εσχάτως είδαν το φως το αληθινόν-ευρωπαικόν τε και ΣΥΡΙΖΑίικον. Κι όταν λέμε «φως αληθινόν», εννοούμε τον κρατικό-ευρωπαικό μπεζαχτά.

Τον ίδιο αληθινό φως θάμπωσε και τον Πολάκη, ο οποίος στις 6 Φλεβάρη 2012 στα Χανιά διακήρυττε την ολοκληρωτική ρήξη με τους δανειστές-κατακτητές, την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, την ανάταση της πρωτογενούς παραγωγής και την συντακτική εθνοσυνέλευση, ήτοι τη θέσπιση νέου Συντάγματος και νέας Πολιτείας επί το προοδευτικότερον (απολαύστε τον εδώ, στο σημείο 01:44:24)!

Λίγον καιρό μετά, ο Πολάκης ανακάλυψε ότι η κατοχή της Ελλάδας δια του ευρώ και της ΕΕ είναι μονόδρομος.

Τα γνωρίζουν όλα. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η βουλιμία τους για εξουσία, χρήμα και αναγνωρισιμότητα, που λένε ψέμματα, με εντελώς αρτσούμπαλο και χοντροκομμένο τρόπο, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν ξευτιλίζονται, ή όχι. Κι όλα αυτά, με το αζημίωτο, βέβαια.

Εμείς να’ μαστε καλά κι ας γίνουν όλα στάχτη και... Burberry!

Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

4 Μαρτίου 2017 - 6:46 μ.μ.

Δεν υπάρχει καμμία καταχή της Ελλάδας. Ο Καπιταλισμός βρίσκεται στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο απο το 1919 η Αστική Τάξη συμμετέχει στις Διεθνείς συμμαχίες της Συνειδητά στα πλαίσια της Ανισόμετρης ανάπτυξης με σχέσεις Αληλεξάρτησης και Ενδιάμεση θέση στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Ταυτόχρονα τμήμα της Αστικής Τάξης μειοψηφικό απο Εφοπλιστές Ξενοδόχους Φαρμακοβιομήχανους τα συμφέροντα του θίγονται με το Ευρώ και την Ε.Ε και επιδιώκουν την Επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό και αλλαγή Ιμπεριαλιστικού οργανισμού με ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ που συμφωνούνε Χρυσή Αυγή Καρατζαφέρης Μπαλτάκος. Ο Λαός δεν εχει να κερδίσει τίποτα απο όλα αυτά Η Καταστροφή θα είναι ίδια με την Σημερινή. Μοναδική λύση για τον λαό είναι ο Αγώνας μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μακριά απο οποιαδήποτε κυβέρνηση όσο οι Καπιταλιστές έχουνε τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους. Το παράδειγμα της Βενεζουέλας με ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ χωρίς Ευρώ και Ε.Ε και τον λαό στην Εξαθλίωση τα λέει όλα.

5 Μαρτίου 2017 - 2:31 μ.μ.

@Παναγιώτης Τζαμαρια

Το σχόλιο σου φίλε, το μόνο που κάνει είναι να διασπείρει φόβο και σύγχυση. Είναι ή δεν είναι προτεραιότητα το να φύγουμε απο ευρώ και ΕΕ; Είναι, τελεία!

Όλοι οι εγχωριοι ολιγάρχες δεν θα επιβίωναν δίχως τη στήριξη του ευρωαμερικάνικου συστήματος.

Και αντί να αναμασάς τα λόγια γραμμένα πριν απο 150 χρόνια, λες και είναι το ευαγγέλιο, σου προτείνω να αντικαταστήσεις το "κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής" με το "κοινωνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος", μιας και στην εποχή μας, απο εκεί αρχίζει η εκμετάλλευση..

5 Μαρτίου 2017 - 4:55 μ.μ.

2.31 Το σχόλιο μου δεν προκαλεί φόβο και σύγχηση. Είναι πεντακάθαρο. Επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό και αλλαγή Ιμπεριαλιστικό Οργανισμό Ρωσία Κίνα βάζει τον λαό κάτω απο την Σημαία άλλου ξένου Ιμπεριαλιστή και τμημάτων της Αστικής Τάξης Εθνικιστών και Φασιστών. Η Εκμετάλευση αρχίζει απο την Ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής που πρέπει να Κοινωνικοποιηθούν με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ Εξοδο απ την Ε.Ε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger