Home » , , » Θρυμματίστηκε το δίxτυ προστασίας στην περίπτωση Μαρτίνη και μένουν εκτεθειμένα μέλη της "καλής κοινωνίας".

Θρυμματίστηκε το δίxτυ προστασίας στην περίπτωση Μαρτίνη και μένουν εκτεθειμένα μέλη της "καλής κοινωνίας".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 | 3:16 μ.μ.


Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις σε βάρος του Αντρέα Μαρτίνη που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Δεν μπορεί να ξέρουμε τι μεσολάβησε και θρυμματίστηκε το δίxτυ προστασίας –προφανώς από πολιτικά πρόσωπα- που είχε ο συγκεκριμένος τύπος και τώρα είναι αναγκασμένος να λογοδοτήσει για τις εγκληματικές ενέργειες τις οποίες του χρεώνουν. Ούτε μπορεί να προδικάσουμε την εξέλιξη που θα έχει η δικαστική περιπέτεια που αντιμετωπίζει.

Το ισχυριζόμαστε αυτό γιατί θα πρέπει να είναι κάποιος εντελώς αφελής και να μην πιστεύει ότι την ασυλία που απολάμβανε τόσα χρόνια είτε για τις τεράστιες μίζες που φέρεται να εισέπραξε, είτε για την προκλητική διασπάθιση δημόσιου χρήματος, την οφείλει σε δωροδοκίες υψηλόβαθμων πολιτικών προσώπων.

Μια γεύση για τις δραστηριότητες αυτού του τύπου -που τώρα ανάμεσα στα άλλα βρίσκεται κατηγορούμενος για «ξέπλυμα» 3,2 εκατομμυρίων Γερμανικών μάρκων που φέρεται να έλαβε μίζα- παίρνουμε απ' αυτό το βίντεοΝα προσθέσουμε επίσης ότι η «χρηστή» διοίκηση του Μαρτίνη στον Ερυθρό Σταυρό άφησε μια «τρύπα» ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η διοίκηση του στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει στο νοσοκομείο ένα έλλειμμα 80 εκατ. ευρώ.

Αναφέρουμε τα παραπάνω γιατί σήμερα υπάρχει δημοσίευμα της εφημερίδας Realwews που αποκαλύπτει ότι κατά το διάστημα που ο Αντρέας Μαρτίνης ήταν ο ισχυρός άνδρας στο «Ερρίκος Ντυνάν» δεκάδες άτομα  που νοσηλεύτηκαν εκεί είτε δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ για νοσήλεια, είτε είχαν τεράστιες εκπτώσεις κάτι που στοίχισε  στο νοσοκομείο 24.680.161 ευρώ.
Ανάμεσα στα άτομα που «εξυπηρέτησε» ο Μαρτίνης ήταν σύζυγος πρώην προέδρου κόμματος, υπουργοί, γενικοί γραμματείς και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι. 

Η εφημερίδα πάντως που έχει το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποφεύγει να αναφέρει τα ονόματα των όσων είχαν … «ευεργεσία» Μαρτίνη.   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger