Home » , » Η λαϊκή παρέμβαση ματαιώνει πλειστηριασμούς λαϊκών περιουσιών σε Αθήνα και Θεσ/νικη (2 Βίντεο)

Η λαϊκή παρέμβαση ματαιώνει πλειστηριασμούς λαϊκών περιουσιών σε Αθήνα και Θεσ/νικη (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 | 9:32 μ.μ.

Από τις ελάχιστες ουσιαστικές παρεμβάσεις του λαϊκού παράγοντα είναι αυτές που ματαιώνουν πλειστηριασμούς εργατικών περιουσιών στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.
Αυτό ακριβώς έγινε και σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οπως παρακολουθούμε στο παρακάτω βίντεο μέλη της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κλείδωσαν συμβολαιογράφο στο κυλικείο του Ειρηνοδικείου Αθήνας.
Η υπάλληλος των "κορακιών" θέλησε να κάνει πλειστηριασμό σε παγκάκι έξω από τις λαϊκές αίθουσες για να αποφύγει τις λαϊκές αντιδράσεις. Συνάντησε όμως την περιποίηση που τις άξιζε.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν 68 πλειστηριασμοί στην Αττική, χωρίς να γνωρίζουμε πόσοι τελικά έγιναν.

Το παρακάτω βίντεο -από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών Αλφα και Αντένα-μας δείχνει το κλίμα που επικράτησε στα Ειρηνοδικεία.


Σύμφωνα με όσα γράφει ο φίλος Χρήστος Αβραμίδης στο facebook ακόμα δύο πλειστηριασμοί σπιτιών ακυρώθηκαν σήμερα στην Θεσσαλονίκη μετά από παρέμβαση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

27 Απριλίου 2017 στις 12:20 π.μ.

Φάουλ παιδιά το ρεπορτάζ του "βαθύ κόκκινο" διότι με το ρεπορτάζ σας, δίνετε λάθος εικόνα! Οπως και στην Θεσσαλονίκη είναι ο συντονισμός συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, έτσι και στην Αθήνα, στις ματαιώσεις των πλειστηριασμών συμμετέχει ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ περιοχών ΑΤΤΙΚΗΣ, το Δεν πληρώνω, κλπ.

Αό οργανώσεις στηρίζουν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΕΚ, η ΛΑΕ (στην Αθήνα για θεσνικη δεν έχω εικόνα) κλπ.

Ετσι όπως το παρουσιάζετε, φαίνεται η ΛΑΕ ως το πολιτικό καπέλο ενώ ούτε ισχύει, ούτε φυσικά θα αφήσουμε κανέναν να μας καπελώσει. Δείτε και την ιστοσελίδα του ΣΥ.Σ.Α.:

http://epitropi3den.blogspot.gr/

28 Απριλίου 2017 στις 3:15 π.μ.

Στο βίντεο άκουσα ότι οι συμβολαιογράφοι συμμετέχουν μόνο σε πλειστηριασμούς περιουσιών αξίας άνω των 400.000€. Αληθεύει; Δηλαδή η περιουσία που προστατεύθηκε σήμερα είναι τέτοιας αξίας; Τότε λαϊκή δεν τη λες. Όποιος ξέρει ας ενημερώσει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger