Home » , » 9 βιντεάκια από "Ράδιο Αρβύλα" και "Ελληνοφρένεια"

9 βιντεάκια από "Ράδιο Αρβύλα" και "Ελληνοφρένεια"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Απριλίου 2017 | 4:02 μ.μ.

Με την προσδοκία ότι θα σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο παραθέτουμε 8 βιντεάκια από τις χθεσινές εκπομπές της "Ελληνοφρένειας" και του "Ράδιο Αρβύλα". Αρχικά να τονίσουμε ότι το κυβερνητικό κόμμα επιδίδεται και στην κατασκευή νέων εκφράσεων, οπότε καλό είναι να ενημερωθείτε για το Συριζαίικο λεξιλόγιο.

Από κει και πέρα ας παρακολουθήσουμε τον τρόπο με τον οποίο σχολίασαν την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα αυτές οι δυο σατιρικές εκπομπές. Προφανώς θα έχετε ενημερωθεί για την εξαγγελία του νέου κόμματος της Ραχήλ Μακρή με τα αρχινά Μ.ΝΙ, λεπτομέρειες για το οποίο μαθαίνουμε απ' αυτό το βιντεάκι.

Εχουμε δεδομένο επίσης ότι θα γνωρίζετε το αποτέλεσμα της δικαστικής ακροαματικής διαδικασία η οποία απέδωσε "παντακαθαρήδηδες" τους ρασοφόρους που είχαν εμπλακεί στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Επειδή πιθανόν δεν γνωρίζετε τον ψαλμό που δημιούργησαν οι καλόγεροι για να γιορτάσουν αυτή την απόφαση, μπορείτε να βγείτε από την άγνοια σας κλικάροντας εδώ. 

 Ο Τάκης Τσουκαλάς είναι σταθερή αξία για όλες τις τηλεοπτικές σατιρικές εκπομπές και εδώ τον παρακολουθούμε σε νέες αγορεύσεις του.

Απ' αυτό το βιντεάκι μαθαίνουμε για τα προσόντα που έχει ο νέος υπάλληλος του τηλέμπορα, βουλευτή Α. Γεωργιάδη τον οποίον ξαναβλέπουμε να διαλαλεί στην σαβουροπραμάτεια του.

Στιγμιότυπο από συνέντευξη που έδωσε ο υπουργός μπάτσων και καταστολής στον "Τσολιά" παρακολουθούμε εδώ.

Ο γραφικός φασίστας Σ. Χίος ο οποίος βρίσκεται σε μόνιμο παραλήρημα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τέτοιες εκπομπές.

Την συνέπεια έργων και λόγων του Τσίπρα, σχετικά με την ΔΕΗ παρακολουθούμε εδώ. 

Η συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη σε δημοσιογράφους του Σκάι δημιούργησε ποικίλα σχόλια. Ο "Τσολιάς" αναλαμβάνει να βαλει τα πράγματα στην θέση τους 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Απριλίου 2017 στις 11:22 μ.μ.

Η πρωτοβουλία της Ραχήλ Μακρή ονομάζεται Μέτωπο Νίκης και υπάρχει και η σχετική ιστοσελίδα για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερωθεί. Τα υπόλοιπα είναι χυδαία και προσβάλουν μια αξιοπρεπή γυναίκα στην οποία κανείς δεν μπορεί να προσάψει τίποτα αρνητικό πολιτικά. Καλό θα ήταν λοιπόν να αφαιρέσετε την πιο πάνω αναφορά στο δήθεν αστείο βίντεο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger