Home » » Αρχικό μπανεράκι για το συντροφικό στέκι στα Εξάρχεια

Αρχικό μπανεράκι για το συντροφικό στέκι στα Εξάρχεια

Από giorgis , Κυριακή 30 Απριλίου 2017 | 4:40 π.μ.


Του Γ. Γ

Αρχικό μπανεράκι για το συντροφικό στέκι στα Εξάρχεια που θα εγκαινιάσουμε σε μερικές μέρες.

Θέλω να το πω. Είμαι αρκετές δεκαετίες στο κομμουνιστικό κίνημα. Πρώτη φορά βλέπω συντρόφους από τόσους χώρους (ΚΚΕ, Αναρχία, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ, ΚΟΝΤΡΑ, ΚΚΕ μ-λ) να συνεισφέρουν, με κάθε τρόπο, ώστε να στηθεί και να πετύχει αυτό το εγχείρημα. Είναι πραγματικά πολύ συγκινητική αυτή η συντροφική αλληλεγγύη.

Υ.Γ Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την συντρόφισσα Ευτυχία που όταν ζητήσαμε, μέσω του μπλοκ μας, κάποιον/α να φτιάξει μια χειρόγραφη πινακίδα για το στέκι, προσφέρθηκε και σαν υπέροχη γραφίστρια που είναι έφτιαξε ένα καλλιτέχνημα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

30 Απριλίου 2017 στις 12:14 μ.μ.

Αυτό το Προβοκατόρικο οτι οι Κομμουνιστές βοηθάνε να φτιαχτεί οπορτουνιστικό ανάχωμα νομίζω δεν χρειάζεται. Είμαστε σε Αντίπαλους Ιδεολογικούς χώρους και δεν έχουμε καμμία σχέση.

30 Απριλίου 2017 στις 1:55 μ.μ.

χαχαχα Ρε συ Παναγιώτη είσαι απίθανος!!! Τι διάολο πίνεις και δεν μας δίνεις; Πρέπει να είναι πολύ καλό πράμα!

30 Απριλίου 2017 στις 2:07 μ.μ.

Εγω Σχολίασα σχετικά με το ΚΚΕ οτι δεν έχει καμμία σχέση με τους Υπόλοιπους που ανέφερες. Και το γνωρίζεις πολύ καλά. Ιδεολογική Αντιπαράθεση και μόνο.

30 Απριλίου 2017 στις 10:30 μ.μ.

Σύντροφε Γ.Γ. υπέπεσες στο τραγικό παράπτωμα (έγκλημα καθοσιώσεως θα το έλεγα) να ισχυρισθείς ότι μέλη του ΚΚΕ συμμετείχαν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που δεν ελέγχει απόλυτα το κόμμα μαζί με άλλα άτομα από την υπόλοιπη αριστερά. Αίσχος!

1 Μαΐου 2017 στις 5:10 π.μ.

Κατανόηση μωρέ. Τον Παναγιώτη τον αγαπάμε. Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Αλλά πραγματικά θέλω να ξέρω την αντίδραση του, όταν σε μερικές μέρες δει το μπανεράκι αυτό που διαφημίζει το συντροφικό αυτό στέκι, να υπάρχει σε ιστοσελίδες που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, σαν τον "Ημεροδρόμο" π.χ, καθώς και σε αρκετά μπλοκ ανάλογου πολιτικού προσανατολισμού, τι θα έχει να πει.

Να πούμε κάτι δημόσια το οποίο γνωρίζουν αρκετοί. Το μαγαζί αυτό θα το διαχειρίζεται ο σύντροφος -και συντελεστής στο μπλοκ μας- Κούρδος πολιτικός πρόσφυγας Σεϊτ Αλντογάν. Είναι δημοσιογράφος και ανταποκριτής στην Ελλάδα αριστερών ΜΜΕ στην Τουρκία. Ο Ερντογάν τους έβαλε λουκέτο. Ο σύντροφος, ο οποίος σημειωτέον είναι παντρεμένος με συντρόφισσα Ελληνίδα και έχει δυο παιδιά έμεινε στον άσσο.

Αρκετοί σύντροφοι συγκεντρώσαμε χρήματα και με πολύ εθελοντική εργασία φτιάχνουμε ένα μαγαζί στα Εξάρχεια για να μπορέσει ο σύντροφος να εξασφαλίσει τον βιοπορισμό του και εμείς να έχουμε ένα συντροφικό στέκι.

Φυσικά κάπως δύσκολο να τα συλλάβει αυτά ο Παναγιώτης, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τον βοηθήσουμε ...

(Λεπτομέρεια. Οταν λειτουργούσε ο τηλεοπτικός σταθμός 902 ο Σεϊτ έκανε εκπομπή εκεί για διεθνή θέματα)

1 Μαΐου 2017 στις 9:06 π.μ.

5.10 Καταρχήν ο Ημερόδρομος δεν είναι με το ΚΚΕ και το ξέρεις. Εγω δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό που φτιάχνετε. Εγω μιλησα για το ότι μπαινουνε ανόμοια πράγματα στην ίδια μεριά.

1 Μαΐου 2017 στις 9:09 π.μ.

Γιάννης. Μέλη του ΚΚΕ δεν συμμετείχαν σε αυτό που λες. Δεν χρειάζονται κόλπα. Οσοι είμαστε με το ΚΚΕ το ακολουθούμε στην αντίθεση ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ.

1 Μαΐου 2017 στις 9:27 π.μ.

Και κάτι ακόμα Γ.Γ. Εχω δίπλα στο ΚΚΕ απο το 1975 όχι γενικά σε κάποια ...αριστερά..... και τα 42 χρόνια που πέρασαν με δικαιώσανε απόλυτα για την οπτική που έχω.

1 Μαΐου 2017 στις 10:17 μ.μ.

Λες βλακείες ρε συ Παναγιώτη. Στις 11 Μάη (λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια του στεκιού μας) θα βρισκόμαστε εκεί το βράδυ για ένα ποτό και συντροφική κουβέντα. Πέρνα μια βόλτα. Θα πω στους συντρόφους που είναι μέλη του ΚΚΕ να έχουν μαζί τους τα κομματικά βιβλιάρια τους για να τα ελέγξεις.

Οσο για τον "Ημεροδρόμο" προσωπικά γνωρίζω 3 άτομα που γράφουν εκεί και είναι μέλη του ΚΚΕ. Και είναι προς τιμής του φυσικά όταν τους ζητήσαμε να βάλουν στην ιστοσελίδα τους ένα διαφημιστικό μπανεράκι το δέχτηκαν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Το ίδιο θα κάνουν και σύντροφοι μέλη του ΚΚΕ που διαχειρίζονται μπλοκ. Θα το δεις αυτό σύντομα. Μην γράφεις, λοιπόν, χαζομάρες.

1 Μαΐου 2017 στις 11:01 μ.μ.

Γ.Γ Στο είπα ξανα. Δεν είναι χαζομάρες και το γνωρίζεις. Μπορείς να βοηθήσεις όποιον θέλεις είναι δικαίωμα σου. Το ίδιο κάνει το ΠΑΜΕ και η ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σε ταυτές τις περιπτώσεις σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Μη προσπαθείς να ενώσεις ανόμοια πράγματα. Εμεις είμαστε του ....εξωτερικού..... Γ.Γ ξέρεις τι σου λέω άστο. Στον Ημερόδρομο δεν έχει μέλη του ΚΚΕ το ξέρω και το ξέρεις.

1 Μαΐου 2017 στις 11:06 μ.μ.

10.17. Και να σου ευχηθώ και για τα εγκαίνια αν θέλεις κανένα πρόβλημα.

1 Μαΐου 2017 στις 11:12 μ.μ.

Πράγματι είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Παναγιώτης: είτε είναι έμμισθος του Περισσού που από υπερβάλλοντα ζήλο επιτίθεται ακόμα και σε ... μεζεδοπωλεία που "απειλούν" την "καθαρότητα" του ΚΚΕ, είτε προβοκάτορας που έχει αποστολή να εκθέσει το κόμμα. Πάντως Γ.Γ. επειδή σε διαψεύδει για τη συμμετοχή στελεχών του ΚΚΕ στο στέκι δεν υπάρχει λόγος να περάσεις τους συντρόφους από επιθεώρηση των βιβλιαρίων. Μην τους πάρεις και στο λαιμό σου...

1 Μαΐου 2017 στις 11:16 μ.μ.

Οκ Παναγιώτη παραδίδομαι. Αφού διέγραψες και τον Ν. Μπογιόπουλος από το ΚΚΕ -ο οποίος είναι βασικός αρθρογράφος του "Ημεροδρόμου" - τότε κάθε περαιτέρω σχόλιο περιττεύει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger