Home » , » Κάτια Μακρή και Μάρα Ζαχαρέα: Κοίτα ποιες μιλούν!

Κάτια Μακρή και Μάρα Ζαχαρέα: Κοίτα ποιες μιλούν!

Από giorgis , Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 | 7:34 π.μ.

Του Γ.Γ.

Για το ρεσιτάλ ψευδολογίας, την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και φτηνιάρικης προπαγάνδας με φόντο μια εικονική πραγματικότητα που έστησαν στο δελτίο του Star Channel της 27ης Απρίλη το ντουέτο της Κάτιας Μακρή και της Μάρας Ζαχαρέα, εμείς δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα αφού η ανάρτηση της ιστοσελίδα provo κονιορτοποιεί όλα τα εγκεφαλικά τους κατασκευάσματα.

Θα σταθούμε στο ποιες είναι αυτές οι δυο κυρίες που εξανίστανται για τα όσα συμβαίνουν στο
«Εξαρχιστάν».

Η Κάτια απ’ τα πρώτα χρόνια εισαγωγής της χώρας μας στην μνημονική ταξική πολιτική ήταν ένα φερέφωνο εφαρμογής της σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ισχυριζόταν πράγματα που ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας δεν θα τολμούσε να πει! 
Μάλιστα ο «Ριζοσπάστης» τον Οκτώβρη του 2011 της είχε αφιερώσει άρθρο με τίτλο «Τα ψεύδη των απολογητών» στο οποίο ανάμεσα στα άλλα έγραφε «Η κ. Μακρή, για παράδειγμα (δεν είναι η μόνη), που έχει ταυτίσει την παρουσία της στα Μέσα Ενημέρωσης με την απόλυτη στήριξη των επιλογών του ΠΑΣΟΚ… Η στράτευση στην πλευρά της οικονομικής ολιγαρχίας, μαζί με την αναλγησία απέναντι στη διευρυνόμενη πτώχευση των λαϊκών νοικοκυριών, προϋποθέτει και την επιστράτευση των πλέον χονδροειδών ψευδών και της απάτης».

Και με την ευκαιρία να της θέσουμε κι εμείς ένα ερώτημα. Κυρία Μακρή συμμετείχατε ή όχι στα «ιδιαίτερα σεμινάρια» που οργάνωσε σε δημοσιογράφους η εταιρεία Civitas σε καλαμαράδες και μαρκουτσοφόρους για να αποτελέσουν την ομάδα κρούσης στην τυφλή υποστήριξη παράδοσης και καθυπόταξης της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας στις εντολές της ντόπιας αστικής τάξης, της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ; Αυτά έγιναν με χρηματοδότηση από το ΔΝΤ και στους συμμετέχοντες σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός των άλλων, προσφέρθηκαν και κάποια πολυτελή ταξίδια –όπως π.χ 15νθήμερη παραμονή στην Ουάσιγκτον- για «επιμορφωτικούς σκοπούς».

Γνωρίζεται εσείς κάτι σχετικό;
Δεν μπορεί. Κάτι θα ξέρετε. Κάνετε τόσο «καλό» ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει στο «Εξαρχιστάν».

Πάμε παρακάτω τώρα και να μιλήσουμε για την κυρία Μάρα Ζαχαρέα. Εδώ θα επικαλεστούμε το αρχείο μας και θα παραθέσουμε μια ανάρτηση που είχαμε κάνει τον Σεπτέμβρη του 2008.
Αλήθεια υπάρχει άλλος δημοσιογράφος να έχει την αντιμετώπιση που εισέπραξε απ’ τους εργοδότες της η κ. Ζαχαρέα; Φυσικά και όχι. Τυχαίο;  

Για την δημοσιογραφική διαδρομή της Μάρας Ζαχαρέα.

... Εναν μυστηριώδη τρόπο να… πείθει τους καναλάρχες να εμφανίζονται εξαιρετικά «γενναιόδωροι» και να της καταβάλλουν υπέρογκες αμοιβές, αλλά και δυσθεώρητα «μπόνους παραίτησης», φαίνεται πως έχει η κυρία Μάρα Ζαχαρέα. Μετά το MEGA, όπου πληρωνόταν για ένα μεγάλο διάστημα με τον μισθό της παρουσιάστριας κεντρικού δελτίου ενώ την είχαν απομακρύνει και της είχαν αναθέσει εβδομαδιαία εκπομπή, αποκαλύπτεται σήμερα ότι και ο ALPHA έδωσε στην κυρία Ζαχαρέα το… βάρος της σε χρυσάφι για να την «επιβραβεύσει» που αποχώρησε από τον σταθμό. Τριακόσιες εξήντα χιλιάδες ευρώ ήταν το «μπόνους οικειοθελούς αποχώρησης» που έλαβε σε ρευστό η κυρία Ζαχαρέα, όπως προκύπτει από το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε η ίδια και ο τηλεοπτικός σταθμός.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι οι τηλεπαρουσιαστές «χρυσώνονται» για να πάρουν μεταγραφή και να πάνε σε άλλο κανάλι. Στην περίπτωση της συζύγου του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Θεόδωρου Ρουσόπουλου όμως οι κανόνες της τηλεοπτικής αγοράς αντιστράφηκαν και η κυρία Ζαχαρέα «χρυσώθηκε» για… να φύγει. Οπως αναφέρει το συμφωνητικό μεταξύ Ζαχαρέα και ALPHA, η «Δημοσιογράφος» (το Δέλτα αναγράφεται με κεφαλαίο, όπως σε όλους τους… πρυτάνεις της δημοσιογραφίας) «δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από την εργασία της. Εντούτοις η εταιρεία θα καταβάλει στη Δημοσιογράφο ως οικειοθελώς καταβαλλόμενη αποζημίωση και χωρίς να έχει προς τούτο καμία υποχρέωση, το χρηματικό ποσό των 360.000 ευρώ μικτά». Το συμφωνητικό υπογράφεται από την κυρία Ζαχαρέα και τον ιδιοκτήτη του ALPHA κ. Δημήτρη Κοντομηνά και αντίγραφό του κατατέθηκε στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Η δωρεά των 360.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη του ALPHA προς την κυρία Ζαχαρέα μπορεί να εξηγηθεί μόνο ως μία κίνηση… ακραίας γενναιοδωρίας, καθώς οι καναλάρχες έχουν ως τακτική, όχι μόνο να μην επιβραβεύουν τους «αστέρες» τους όταν εκείνοι αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το πλοίο, αλλά αντίθετα αποδεικνύονται ιδιαίτερα σκληροί μαζί τους.

...... Ανεξάρτητα από τους λόγους της «δωρεάς», το ζεύγος Ρουσόπουλου - Ζαχαρέα θα πρέπει πάντως να ευχαριστεί τον κ. Κοντομηνά για δύο λόγους: ο πρώτος είναι για το «ζεστό» χρήμα και ο δεύτερος γιατί με τη δωρεά του αυτή προσέφερε στο ζεύγος πολύτιμη κάλυψη στο… μίζερο έως τότε «πόθεν έσχες» του, στο οποίο θα κληθούν φέτος να δικαιολογήσουν την αγορά τριών σπιτιών σε Καπανδρίτι, Ψυχικό και Πάρο, συνολικής εμπορικής αξίας άνω των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, μέσα σε δύο μόλις χρόνια…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger