Home » » Η υποκρισία και η πολιτική απάτη, στη συσκευασία του ενός

Η υποκρισία και η πολιτική απάτη, στη συσκευασία του ενός

Από askordoulakos , Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 | 3:31 μ.μ.


Του Κώστα Καίσαρη (από sentragoal.gr)

Στ' άρματα, στ' άρματα, εμπρός στον αγώνα. Ο σύντροφος Μάκης Μπαλαούρας, ο ιππότης της ασφάλτου, με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού, σήκωσε την παντιέρα ρόσα της επανάστασης. Εσφιξε τη γροθιά, έβαλε το στήθος του μπροστά και στάθηκε απέναντι στο Αγιον Φως:
«Είναι απαράδεκτο να ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου. Το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο». Μάλιστα, κύριοι. Ενας ορίτζιναλ Αριστερός, σαν τον Μπαλαούρα, τα δυο κατοστάρικα του ΕΚΑΣ από τη σύνταξη των εξακοσίων ευρώ της γιαγιάς δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα κόψει. Ενας ορίτζιναλ Αριστερός, σαν τον Μπαλαούρα, δεν έχει κανένα πρόβλημα να κατεβάσει το αφορολόγητο στα έξι χιλιάρικα. Να πουλάει λιμάνια, αεροδρόμια, οσονούπω και τη ΔΕΗ.
Αυτό όμως, το να έρχεται το Αγιον Φως με τιμές αρχηγού κράτους από τα Ιεροσόλυμα, δεν μπορεί να το ανεχθεί με τίποτα. Είναι κόντρα στις αρχές του και στην ιδεολογία του. Σε επουσιώδη πράγματα, όπως Μνημόνια κλπ., ο αμετανόητος Αριστερός Μάκης Μπαλαούρας μπορεί να βάλει δύο τρεις σταγόνες νερό στο κρασί του. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Αυτά τα παγανιστικά με το Αγιον Φως όμως ήρθε η ώρα να μπούνε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μιλάμε, για ξύλο με φύλλο μπακαλιάρο.
Η υποκρισία και η πολιτική απάτη στη συσκευασία του ενός. Η τέχνη του να πετάμε την μπάλα αράουτ. Με τους τσαρλατάνους της πολιτικής ανά την υφήλιο να εφαρμόζουν την ίδια ακριβώς πατέντα. Με τον Τραμπ να απαγορεύει τη χρήση λάπτοπ και τάμπλετ στις πτήσεις για την Αμερική από τις μουσουλμανικές χώρες.
Οπως ο Μπαλαούρας πολεμάει δήθεν τον σκοταδισμό, έτσι κι ο Τραμπ πολεμάει δήθεν την τρομοκρατία.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger