Home » , » Φάκελοι - βόμβες έρχονται συχνά σε όλους μας.

Φάκελοι - βόμβες έρχονται συχνά σε όλους μας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 | 4:21 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Σχετικά με δημοσιεύματα περί μείωσης της φρουράς του κ. Παπαδήμου, από αστυνομικές πηγές έγινε γνωστό ότι πράγματι, αρχικά είχε 12 άτομα φρουρά, τα οποία μειώθηκαν σε οκτώ, στο πλαίσιο της γενικότερης μείωσης των αστυνομικών ασφαλείας». Είδηση από καθεστωτικό ΜΜΕ. Ασχολίαστη.

Πολύ εύκολα δεν αποδίδουν ορισμένοι τον τίτλο του προβοκάτορα; Το είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν, το παρακολουθούμε και σήμερα. Και φυσικά πάντα χωρίς καμιά απόδειξη. Το ίδιο εύκολα αποδίδεται και η ταμπέλα «τρομοκράτης». Απ’ την κατοχή ακόμα όταν οι αντιστασιακοί  χαρακτηρίζονταν ως «τρομοκράτες» από τους πραγματικούς τρομοκράτες, τους φονιάδες του Χίτλερ και  τις ντόπιες κυβερνήσεις δωσίλογων.    

Ακόμα και επίδοξοι  τυραννοκτόνοι χαρακτηρίστηκαν έτσι από τα προσκυνημένα ΜΜΕ.  
Να καταδικάσουμε εκ νέου τον Αλέξανδρο Παναγούλη σύντροφοι; Κι αυτός βόμβα σ’ αμάξι έβαλε. Δεν έστειλε φάκελο, αλλά παρόμοια η λογική.
Τι είπε; «Δεν επιδίωξα να σκοτώσω έναν άνθρωπο. Δεν είμαι ικανός να σκοτώσω έναν άνθρωπο. Επιδίωξα να σκοτώσω έναν τύραννο».

Τι; Δεν έχουμε στρατιωτική χούντα σήμερα; Σωστά. Εχουμε όμως δικτατορία των μονοπωλίων και ένα πολιτικό προσωπικό που την υπηρετεί αφοσιωμένα….

Καταδικάζω απερίφραστα τη βία από όποιον τύραννο κι αν προέρχεται. Πολιτικό, στρατιωτικό ή οτιδήποτε άλλο…

Αν και προτιμώ τη «βόμβα» ληγμένου γιαουρτιού ενισχυμένη με κλούβιο αυγό και σάπια λαχανικά για κάθε δοσίλογο. Φάκελοι - βόμβες έρχονται συχνά σε όλους μας. Λέγονται Λογαριασμοί, εκεί να δεις τρομάρα. Να μας πιάνει σύγκρυο όταν βλέπουμε πόσες μέρες κάθε μήνα πρέπει να περάσουμε άφραγκοι εμείς και τα παιδιά μας… 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

26 Μαΐου 2017 στις 8:19 μ.μ.

Καταρχήν δεν υπάρχουνε Δοσίλογοι Μήτσο. Αστική Τάξη υπάρχει που εξυπηρετεί με απόλυτη Ακρίβεια τα Ταξικά της Συμφέροντα στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο που βρίσκεται. Καμμία σχέση η Προβοκατόρικη δράση των Μηχανισμών του Αστικού Κράτους όπως στην περίπτωση Παπαδήμα με τον ηρωικό αγώνα του λαού το 1941 1949 προφανώς έλανες λάθος λόγω Σύγχησης. Οσο για την περίπτωση με την απόπειρα δολοφονίας του Παπαδόπουλου απο τον Παναγούλη αν είχε πετύχει θα είχε έρθει νωρίτερα ο Ιωαννίδης. Αυτα τα έχει απαντήση η ζωή και ο ΛΕΝΙΝ 100 χρόνια πριν. Και για την Ιστορία Ο Φιντέλ το 1953 στην Μονκάδα χτύπησε δεν επιχείρησε να Σκοτώσει προσωπικά τον Μπατίστα Μήτσο.

26 Μαΐου 2017 στις 9:02 μ.μ.

Και κάτι ακόμα που μπέρδεψες Μήτσο. Δεν έχουμε Δικτακτορία των Μονοπωλίων. Εχουμε Δικτακτορία της Αστικής Τάξης που έχει στα χέρια της τα Συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής που για να της τα πάρεις χρειάζεται αγώνας μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Σε περιμένουμε Μήτσο.

27 Μαΐου 2017 στις 12:50 π.μ.

"αν είχε πετύχει θα είχε έρθει νωρίτερα ο Ιωαννίδης"!!! Μάλιστα... Παναγιώτη, ΚΚΕ είμαι, οπότε δεν χρειάζεται να με περιμένετε, είμαι ήδη εκεί που πρέπει. Αλλά όταν ακούω τέτοια «τρελαίνομαι». Καλύτερα να το διορθώσεις την παραπάνω φράση. Εκείνο που με νευριάζει είναι η προσπάθεια απαξίωσης όχι απλά των αγώνων των άλλων, που συμφωνώ ότι μπορεί να έχουν λάθος τακτικές, αλλά ακόμη και των προθέσεων τους! Αυτό είναι αδικία.
Σε καμιά περίπτωση δεν στοιχειοθετείται προβοκάτσια. Ο κόσμος όχι μόνο δεν φοβήθηκε, ούτε καν ανησύχησε. Δεν άλλαξε το παραμικρό και αυτό ναι, δείχνει ότι πρέπει να ακολουθηθεί άλλη τακτική. Αν ήταν προβοκάτσια, πράγμα ελάχιστα πιθανό, τότε είναι η πιο κακοφτιαγμένη που έγινε ποτέ.
Στην Κούβα ασφαλώς έγινε έτσι, οι Κομμουνιστές στη Ρωσία όμως εκτέλεσαν τον Τσάρο και την οικογένεια του. Άρα χρειάζεται ευελιξία στην τακτική. Πρόσεξε στην τακτική.
Μου κακοφάνηκε επίσης ότι μόλις γίνεται κάτι - έστω λάθος εμφανιζόμαστε να καταδικάζουμε λεκτικά χειρότερα ακόμα κι από τη... ΝΔ! Είμαστε Επαναστατικό Κόμμα ναι ή όχι; Φυσικά είμαστε, τότε γιατί αυτή η φρασεολογία που δημιουργεί λάθος εντυπώσεις;
Δεν διαφωνώ επί της ουσίας. Εκτός από αυτό που είπες με τον Παναγούλη. Η απόπειρα ήταν πράξη ηρωισμού και Αντίστασης. Έδωσε θάρρος σε πάρα πολλούς τότε. Προφανώς δεν έζησες κάποια πράγματα. Κάναμε αγώνα για να μην εκτελεστεί. Το τι βασανιστήρια πέρασε, δεν περιγράφονται. Κι ας μην ήταν ΚΚΕ. Η χούντα είχε λυσσάξει, ήθελε να τον σκοτώσει και τελικά τον έφαγαν οι φασίστες την Πρωτομαγιά του 1976. Λίγος σεβασμός παρακαλώ… mitsos175.

Ανώνυμος
27 Μαΐου 2017 στις 11:01 π.μ.

Ο πρώτος είναι πραγματικά ειλικρινής εκφράζοντας αυτή την άποψη για τον Παναγούλη.Βέβαια ευτυχυχώς ο λαός μας στην επταετία. είχε παναγούλη, Καράγιωργα κ Μουστακλή εκτός από τους κομμουνισταράδες Παπαρηγα κ Δραγασάκη που διαβάζανε στα Λονδίνα

27 Μαΐου 2017 στις 1:40 μ.μ.

Σαμιωτάκης. Το ότι είναι Κομμουνίστρια η Παπαρήγα το απέδειξε σε όλη της την ζωή τις Κρισιμότατες ώρες του 1991 και στην Κατοπινή πορεία αποκατάστασης των Επαναστατικών χαραχτηριστικών του ΚΚΕ. Το τι είναι ο Δραγασάκης το δείχνει η πορεία του πεντακάθαρα. Το ΚΚΕ ήταν παράνομο απο το 1936 μέχρι το 1974 άρα είχαμε Αστική Δικτακτορία και πριν το 1967 άσχετα με την Νομιμοποίηση που πρόσφερε απλόχερα στο Αστικό Κράτος η ...ΕΔΑ.... Για τον Παναγούλη τα είπαμε θα είχε έρθει ποιό νωρίς ο Ιωαννίδης. Ο Φιντέλ το 1953 δεν πήγε να Σκοτώσει τον Δικτάκτορα στην Μονκάδα χτύπησε. Οσο για τον Μουστακλή απο το 1943 ήταν στον ...ΕΔΕΣ... 1946 1949 πολέμησε ενάντια στον ΔΣΕ το 1950 πήγε στην Κορέα. Ηταν Βασιλικός. Στις 21 Απρίλη του 1967 το Παλάτι ετοίμαζε πραξικόπημα με τους Στρατηγούς απλά τους πρόλαβαν οι Συνταγματάρχες Σαμιωτάκη.

27 Μαΐου 2017 στις 1:44 μ.μ.

Μήτσο. Εγω μιλάω ξεκάθαρα. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ θα ερχόταν νωρίτερα ο Ιωαννίδης. Και σου φέρνω το παράδειγμα της Κούβας. Ασφαλώς και εκτελέσανε τον Τσάρο μετά την Επανάσταση όμως. Πολιτικά μιλάω πάντα και δεν προσβάλω προσωπικά κανένα.

27 Μαΐου 2017 στις 1:58 μ.μ.

Σαμιωτάκης. Και κάτι ακόμα. Αν θέλεις να κάνεις πραγματική κριτική στο ΚΚΕ υπάρχει χώρος. Να μας πεις γιατί διαλύθηκε η ΟΚΝΕ το 1943 γιατί το ΕΑΜ δεν πήρε την Εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 δηλαδή γιατί το ΚΚΕ είχε στρατηγικό στόχο την ...λαοκρατία.... και όχι τον Σοσιαλισμό. Γιατί διαλύθηκαν οι Κ.Ο το 1958. Σε αυτά κάνε κριτική. Εκει είναι το πρόβλημα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger