Home » , » Η ναζιστικής συμμορία, και το μπατσάδικο στέλεχος της "Χάρος". - Οταν οι ΕΔΕ κουκουλώνουν εγκλήματα και δίνουν προαγωγές σε ναζιστές μπάτσους εγκληματίες

Η ναζιστικής συμμορία, και το μπατσάδικο στέλεχος της "Χάρος". - Οταν οι ΕΔΕ κουκουλώνουν εγκλήματα και δίνουν προαγωγές σε ναζιστές μπάτσους εγκληματίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο, 13 Μαΐου 2017 | 3:31 μ.μ.

Αποκαλυπτικότατο –αλλά όχι εντυπωσιακό για όσους/σες παρακολουθούν αυτά που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας και αφορούν τις σχέσεις τις ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου με εν ενεργεία μπάτσους της ΕΛ.ΑΣ- το ρεπορτάζ που υπάρχει σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Το δημοσίευμα που υπογράφουν οι Γιάννης Μπασκάκης και Δημήτρης Ψαρράς, αναφέρεται στα «κατορθώματα» ενός υψηλόβαθμού μπάτσου, στέλεχος του μορφώματος Μιχαλολιάκου. Αυτός ονομάζεται  Βασίλειος Αθανασόπουλος, ενώ στους ναζιστικούς κύκλους είναι γνωστός σαν «Χάρος».

Εχει τον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου και από Διοικητής στο Α.Τ Μεσσήνης  βρέθηκε να υπηρετεί στην προσωπική φρουρά βουλευτών του ναζιστικού μορφώματος.

Αν και «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό φακό να «εκτελεί» τα καθήκοντα του σαν χρυσαυγίτης, συγκεκριμένα να κλωτσάει με λύσσα στο κεφάλι την εργάτρια Μέλπω Κορωναίου η οποία συμμετείχε σε μια αντιφασιστική διαδήλωση, αν και εισέπραξε μια ποινή –χάδι (δεκαπέντε μήνες με αναστολή) το πόρισμα της  ΕΔΕ που σχηματίστηκε εναντίον του, κατέληξε ότι πρέπει να του επιβληθεί ποινή αργίας «δια προσκαίρου παύσεως» για τα δολοφονικά χτυπήματα που έφερε στην αγωνίστρια Μέλπω, αλλά σύμφωνα με την ΕΔΕ «χωρίς τούτο και να αποδεικνύεται μετά βεβαιότητος».

Αυτή η έλλειψη «βεβαιότητος» ήταν το κλειδί για να κουκουλωθεί η υπόθεση και ο χρυσαυγίτης μπάτσος … να προαχθεί.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών»
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

13 Μαΐου 2017 - 6:20 μ.μ.

Kαι καλά, αυτό το τομάρι το "έπιασε" ο φακός, υπάρχουν και μαρτυρίες, πες πως οι αντιφασίστες όλων των ειδών (και με όλα τα κουσούρια, που κουβαλάει ο καθένας τους) καταφέρνουν να πιέσουν για να του επιβάλουν οι πόντιοι πιλάτοι μια κάποια τιμωρία, έστω για την χαμένη τιμή της αστικής "δημοκρατίας".
Με τα εκατοντάδες άλλα θρασύδειλα τομάρια, που ενέχονται σε παρόμοιες πράξεις, και τα χιλιάδες (....ναι!....) άλλα παρόμοια υποκείμενα, που τους έχουν κάτι τέτοιους σαν ...ήρωες(!) και ...πρότυπα(!), τι γίνεται;
Και πως θα λειτουργήσει τελικά μια τέτοια αποσπασματική τιμωρία (άσε και να την δούμε πρώτα...);
Μήπως θα τους κάνει ακόμη περισσότερο "ήρωες" στα μάτια τους;
(= "Τα ....ψυχωμένα(!) παλληκάρια, που έχουν το κουράγιο να βγαίνουν μπροστά στην ..μπολσεβίκικη λαίλαπα, αψηφώντας διοικητικές ποινές και ...διώξεις"!)
Το να τιμωρείται ένας και να την σκαπουλάρουν δεκαπέντε η εκατόν πέντε, μάλλον λειτουργεί ανάποδα αντί σωφρονιστικά. Αποθρασύνει τους υπόλοιπους και αποκοιμίζει και τις πρόθυμες για ύπνο συνειδήσεις: "Να οι επίορκοι τιμωρούνται, μπλα-μπλα-μπλα".
Θα μου πείς, τι να κάνουμε, και τον έναν, που τσακώσαμε, να τον αφήσουμε αλώβητο;
Σίγουρα όχι!
Αλλά καλά είναι να βλέπουμε και το δάσος, και να σκεφτόμαστε και κάτι για το συνολικό πρόβλημα.
Γιατί η συριζαίϊκη "ΕφΣυν", μπορεί να προβάλει το δέντρο για να κρύψει το δάσος.
Τα κάνουν κάτι τέτοια οι "δημοκρατικές δυνάμεις, που είναι αντίθετες σε κάθε είδους ολοκληρωτισμό".

[Η δημοσίευση επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια του μπλογκ, αν κρίνει πως μπορεί να του δημιουργήσουν φασαρίες οι χαρακτηρισμοί.]

13 Μαΐου 2017 - 7:17 μ.μ.

Στην αγωνίστρια του εργατικού - λαικού κινήματος Μέλπω κάνενας χάρος να μην την βρει.....

Οι φασίστες στις τρύπες τους.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger